Apple стартира програма за подмяна на батериите в iPhone 5

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Scylla

Re: Apple стартира програма за подмяна на батериите в iPhone 5

Мнение от Scylla »

Това не е валиден сериен номер на продукт на Apple. Въведете отново номера. В случай че все още се натъквате на проблеми, се свържете с нас.
Как? Защо ?
Номера е въведен 100 % правилно.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

А, на бас, че не е? Да предположим, че си въвел някъде нула вместо "О" или ти е сменян панелът и номерът не отговаря?
"Мисля-значи съществувам"
Scylla

Мнение от Scylla »

Оправих се, грешката е моя, но ми излиза че телефона е със сменена батерия, а не е.
arminonly451

Мнение от arminonly451 »

Здравейте, понеже преди няколко дена си закупих от 1 познат iphone 5 и веднага усетих този проблем с батерията днес както си играх и се изключи, а батерията беше на 47% и като го включих нали искаше да го зареда, та проверих си кода и пише, че отговаря на програмата, та въпроса ми е ако пратя телефона по еконт директно до адреса на сервиза няма да има проблем? Както и да ми го върнат? За другите неща ми е ясно какво трябва да направя. И до колкото прочетох е до 1 март, този месец последно, та реших да се възползвам.
cveteca

Мнение от cveteca »

Като въведох серииният номер ми изписа това:

Въведеният от вас сериен номер не отговаря на изискванията за тази програма поради някоя от следните причини:
– Не е сериен номер от засегнатия обхват
– Архивите ни показват, че батерията ви вече е подменена.

Как да разбера коя от двете причини е истинската?
Публикувай отговор