iPhone 6 от Telenor

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
theuser

Re: iPhone 6 от Telenor

Мнение от theuser »

TheOriginal написа: Нда, сигурно не са заключени.
Щом казваш... :)
mmmnee

Мнение от mmmnee »

theuser написа:Не съм тръгнал да адвокатствам на Мтел и давам някакви обяснения. Просто понякога хората пишат ей така наизуст и реших да се намеся.

А щом толкова те интересува - има планове по 18, 27, 35 и т.н. лева. Отвори сайта и гледай.

1169.90 iphone + 59.90 лв./мес. абонаментен план.
ALLEyezOnMe

Мнение от ALLEyezOnMe »

Не знам защо въобще му обръщате внимание на "theuser", при положение че говори очевидни глупости :) Оставете го да си fanboy-ства, да си стои на Mtel щом му харесва толкова :)
theuser

Мнение от theuser »

Аз ти говоря за цена в кеш. Отиваш, даваш 1169,90, преподписваш на 18, 27 или колкото искаш лева и си тръгваш с iPhone. Някъде да съм споменал на изплащане?
theuser

Мнение от theuser »

ALLEyezOnMe написа:Не знам защо въобще му обръщате внимание на "theuser", при положение че говори очевидни глупости :) Оставете го да си fanboy-ства, да си стои на Mtel щом му харесва толкова :)
Цитирай ми само една "очевидна глупост", моля B-)
tribaleo

Мнение от tribaleo »

TheOriginal написа:
tribaleo написа:
TheOriginal написа:Ти мислиш, че при другите е по - цветущо ли? А и айфона кво общо има. Можеш и на свободна да си го вземеш.
Еми да ти кажа доста по-различно е ;)
Изображение
Ми като си толкова доволен от МЕНТЕЛ давай по 2000лв за 16 гигабайтов айфон ;)
Еми да ти кажа за моя 5S съм дал 800 преди 1 година и 29 дни ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Мда, ама ся не е 800.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен ;) , но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде ;) Просто някои хора държим на добрата връзка, а не на изгодния телефон :) В този ред на мисли смятам, че абонатите на Теленор са мазохисти.....
iPhone 5S FW 7.1.2
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

кой къде си дава парите, мислех ,че е личен избор ?:-/
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

tribaleo написа:Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен ;) , но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде ;) Просто някои хора държим на добрата връзка, а не на изгодния телефон :) В този ред на мисли смятам, че абонатите на Теленор са мазохисти.....
Що да сме мазохисти, аз съм много доволен и след свършването на мегабайтите ;)
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
godaddy

Мнение от godaddy »

На сайта на Теленор е махнат моделът iPhone 6 64GB. За останалите варианти 16 и 128GB поне пише, че в момента няма наличност. Дали ще предлагат 64ГБ версията отново тази година или няма да я зареждат въобще?
shpeki

Мнение от shpeki »

tribaleo написа:Това беше относно твоят безсмислен коментар за това колко съм бил доволен от "МЕНТЕЛ". Еми да доволен съм и не веднъж съм го казвал. Даже съм повече от доволен ;) , но това не значи че бих дал посочените от теб пари..като ми е скъпо евтини телефони продават на всякъде ;) Просто някои хора държим на добрата връзка, а не на изгодния телефон :) В този ред на мисли смятам, че абонатите на Теленор са мазохисти.....
Като ти чета поста си мисля, че си заслужаваш да си на оператор като мтел.
MaxT

Мнение от MaxT »

Някаква идея какво се случва с доставките в теленор? Не се ангажират със срокове.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
tribaleo

Мнение от tribaleo »

shpeki написа:
Еми ...заслужавам си да...заслужил съм си 20-те mbit/s ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

tribaleo написа:
shpeki написа:... Като ти чета поста си мисля, че си заслужаваш да си на оператор като мтел.
Е, то и на Теленор не са по-малко докато има бърз (то той при мен и няма как да свърши "бързия", че съм на 3TB/месец план, а аз и 1TB не мога да изхарча, та не знам как е като "свърши бързия", но както и да е). На мен ми излиза над 22Mbps Download на СпийдТест-а. Доволно... B-)
А вчера тествах на жената айФон-а (на ВиваКом), на който беше свършил "бързия" и си беше плътно на около 7.5kBps, което са си около 60kbps, т.е. съвсем нормално за ограничението от 64kbps при "бавен" нет. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

tribaleo написа:
shpeki написа:
Ще те видим след още 1-2 години като почнат да ти надписват сметките мошенниците гадни ;)
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
sdimov

Мнение от sdimov »

TheOriginal написа: Ще те видим след още 1-2 години като почнат да ти надписват сметките мошенниците гадни ;)
Ползвах М-тел от 10+ години, дори все още имам активна карта при тях. Няколко пъти ми се е случвало да не ми хареса сметката и във всичките случаи са ми я коригирали, дори са ми давали месеци безплатно - я интернет, я отстъпка от сметката. Затова съм на мнение, че грешки стават. Не си мислете, че М-тел са измамници, а всички други са чисти. Последния месец Върайзън ми "надписаха" сметката с 50$. Преди три месеца пак имаше разминаване с 30$.

Относно качеството, от моите лични наблюдения, мнението ми е че Мтел/Глобул са еднавки - с години наред имах служебен телефон на Глобул и разлика с личния ми не съм виждал. Разбира се, познавам прители, който работата им е в не толкова централни райони и едните ползват глобул, другите М-тел заради покритието. Така, че е много относително, кой е по-добър.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
tribaleo

Мнение от tribaleo »

TheOriginal написа: Ще те видим след още 1-2 години като почнат да ти надписват сметките мошенниците гадни ;)
Емии да ти кажа от 13 години съм абонат...до сега не са ми надписвали нищо...а доста пъти съм ги проверявал с най-различни програми :)
iPhone 5S FW 7.1.2
kostadinofff94

Мнение от kostadinofff94 »

Не знам,но в момента офертата е 35 лв на месец Мтел Трансфер ХЛ (10 000 мб + неограничени минути към всички мрежи в страната) +60 лв на месец за 6 или 67лв за Plus версията (и в двата случая говорим за 16 гб).Мен цената ме устройва ;]
hox

Мнение от hox »

Днес ми се обадиха от 1515 телефон за "ВИП" клиенти на Теленор, т.к. бях казал когато имат айфон 6 да ми се обадят. Днес ми се обадиха но да ми кажат, че телефони ще има след нова година и не са сигурни дали ще бъдат на същата цена!! По голямо разочарование и от Мтел не съм получавал, толкова несериозна компания излезе тази Теленор, че няма на къде повече. В момента продават телефони на добри цени но ги нямат налични. Е аз продавам Бентли за 10 000USD но ще имам налични коли след нова година, но дали ще бъде на тази цена не знам :)
godaddy

Мнение от godaddy »

Също така преди няколко дни скриха iPhone 6 64GB от листата на предлаганите телефони. Може би ниските цени в началото и рекламите, които все още стоят, са били да покачат интереса на хората, но в последствие няма да важат отново, или поне няма да са толкова ниски, колкото бяха в началото?
hox

Мнение от hox »

нищо чудно, така ме е яд, че не си го купих в началото, но исках да си продам 5цата, ако теленор постъпят по този начин с клиентите си отивам в ментел :)
Аватар
aserrr

Мнение от aserrr »

А добро утро. Ще ги видите само за няколко месеца какво представляват и Теленор. Нищо по различно няма да е от Глобул.
iPhone 4 16GB iOS 7.1.2 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

В Австрия в известната верига SATURN(от рода на технополис,техномаркет)го предлагат на изплащане,но БЕЗ оскапяване(без договор без нищо)Това важи до Колега.Мисля,че е наистина добър вариант.По-малко от 30 евро на месец.Според мен няма да се усети сумата.
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
mmmnee

Мнение от mmmnee »

Навсякаде реклами че Теленор предлага айфон 6,но в нито един магазин го няма наличен и никой не казва кога ще бъде наличен не се знае,и сега даже има слухове че цената няма да е същата на която са го обявили.Това ли е този голям мобилен оператор който иска да бъде номер 1 в БГ,поредните измамници!!!!
Публикувай отговор