iPhone 6 от Telenor
- TheOriginal
Re: iPhone 6 от Telenor
В Мол Варна във магазина на теленор когато взимах моя ми казаха, че имат и 64 гб, но само златен.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аз питам за Space Gray версията на телефона.
Мен също ме интересува кога ще има доставка на Iphone 6 64Gb space grey. Питах в facebook Telenor, но няма отговор вече 10часа 

А къде в Стара Загора може да се види 6+ за да се прецени относно размерът?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Поръчах си iPhone 6 Plus 64GB Space Grey преди десетина дни; днес ми звънят, че им са доставили 2 Silver от този модел. Попитах като цяло 64гб 6ци какви имат в момента и те ми отговориха, че имат само iPhone 6 Plus 64GB Silver. Не се ангажират да казват срок за доставка. УжасТ.anani81 написа:Мен също ме интересува кога ще има доставка на Iphone 6 64Gb space grey. Питах в facebook Telenor, но няма отговор вече 10часа
iPhone 6S Space Grey 64GB | iPad Mini 2 Space Grey 16GB
Всичко е страхотно, но какво ще правите с първобитния нет на Теленор??
iPhone 5S FW 7.1.2
Първобитен е сега, за да са конкурентни, ще го подобрят. А аз 80% от времето съм с WiFi
Какво имате предвид "първобитен" нет?
Аз ще ползвам услугите на оператора главно в София, тук не е ли ОК като скорост и покритие?
Иначе по темата за 64ГБ-вия на iPhone 6 вариант, в Понеделник звънях в един магазин, за да попитам имат ли - обадиха ми се днес, за да ми кажат, че никъде в мрежата не е останала нито една бройка, нито в Софиа, нито в провинцията. Аз се интересувам от i64GB gold. Според мен е логично да има доставки на телефона във всичките му варианти скоро, защото наближават Коледа и Нова година и едва ли операторът иска да изпуска клиенти.
Аз ще ползвам услугите на оператора главно в София, тук не е ли ОК като скорост и покритие?
Иначе по темата за 64ГБ-вия на iPhone 6 вариант, в Понеделник звънях в един магазин, за да попитам имат ли - обадиха ми се днес, за да ми кажат, че никъде в мрежата не е останала нито една бройка, нито в Софиа, нито в провинцията. Аз се интересувам от i64GB gold. Според мен е логично да има доставки на телефона във всичките му варианти скоро, защото наближават Коледа и Нова година и едва ли операторът иска да изпуска клиенти.
Кой оператор предлага 10ГБ интернет?Това ми звучи като рай!
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
-
В магазина на Теленор в стария мол няма ли го изложен?vladi1 написа:А къде в Стара Загора може да се види 6+ за да се прецени относно размерът?
Замислете се дали искате iPhone от Теленор точно.. Поне не и с план на ниска тарифа! 
Понеже преподписах малко преди да ми засекат месеца, ми пуснаха само 200 мб на макс.. И като свършиха ме боля главата 1 седмица до като ми пуснат пълния размер..
)

Понеже преподписах малко преди да ми засекат месеца, ми пуснаха само 200 мб на макс.. И като свършиха ме боля главата 1 седмица до като ми пуснат пълния размер..

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
- TheOriginal
Ти мислиш, че при другите е по - цветущо ли? А и айфона кво общо има. Можеш и на свободна да си го вземеш.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Така е, но масово си преподписваме договора и го взимаме на по-добра цена. Особенно ако се ползва по-висок план. Ако нета им беше добър, щеше да е супер оферта.
И все пак само аз ли го намирам за странно това, че след изчерпване нета става неизползваем? Ако вдигнеш 20кбпс е празник, през повечето време си е залепнало за 0.. Дали е възможно наистина да правят някакви шашми и да се оправдават с мрежата си?
И все пак само аз ли го намирам за странно това, че след изчерпване нета става неизползваем? Ако вдигнеш 20кбпс е празник, през повечето време си е залепнало за 0.. Дали е възможно наистина да правят някакви шашми и да се оправдават с мрежата си?
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
Вчера ми звъняха от Теленор. Към средата на декември се очакват Iphone 6.
Дали е вярно. Много ми е интересно, на нас от кой вид iphone 6 ни дават за 800-900 лв
http://www.mobilebulgaria.com/news/3290 ... v-iphone-6

В всички магазини на Теленор е изкупен iphone6,и не се знае кога ще получат бройки.
И аз се замислих дали е вярно това, което е споделил "anani81" ! Някой знае ли нещо повече ...?
Еми да ти кажа доста по-различно еTheOriginal написа:Ти мислиш, че при другите е по - цветущо ли? А и айфона кво общо има. Можеш и на свободна да си го вземеш.

iPhone 5S FW 7.1.2
- georgilsfc
Ставаше на въпрос за скоростта след изчерпването на трафика на бърза скорост, твоите данни са преди изтичането им! Доста ще е жалко ако наистина такава им е скоростта на Теленор. Аз съм на ментел и дори след изчерпването на MB-тите спокойно си чета и сърфирам, вярно чакам повече, но винаги се зарежда страницата.
- TheOriginal
Ми като си толкова доволен от МЕНТЕЛ давай по 2000лв за 16 гигабайтов айфонtribaleo написа:Еми да ти кажа доста по-различно еTheOriginal написа:Ти мислиш, че при другите е по - цветущо ли? А и айфона кво общо има. Можеш и на свободна да си го вземеш.

iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Нещо ти е стара информацията майTheOriginal написа: Ми като си толкова доволен от МЕНТЕЛ давай по 2000лв за 16 гигабайтов айфон

iPhone 6 кеш с тарифен план - 1169,90лв.
iPhone 6 Plus - 1319,90лв.
Ако това не са добри цени, здраве му кажи. На всичкото отгоре не са заключени към оператора.
Съвсем друг е въпроса в началото какви бяха цените

- TheOriginal
Нда, сигурно не са заключени.theuser написа:Нещо ти е стара информацията майTheOriginal написа: Ми като си толкова доволен от МЕНТЕЛ давай по 2000лв за 16 гигабайтов айфон
Ако това не са добри цени, здраве му кажи. На всичкото отгоре не са заключени към оператора.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Я кажи за 1169.00 колко ти е тарифния план ?theuser написа:Нещо ти е стара информацията майTheOriginal написа: Ми като си толкова доволен от МЕНТЕЛ давай по 2000лв за 16 гигабайтов айфон
Не съм тръгнал да адвокатствам на Мтел и давам някакви обяснения. Просто понякога хората пишат ей така наизуст и реших да се намеся.
А щом толкова те интересува - има планове по 18, 27, 35 и т.н. лева. Отвори сайта и гледай.
А щом толкова те интересува - има планове по 18, 27, 35 и т.н. лева. Отвори сайта и гледай.