iPhone 6 от Telenor

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
maxpainus

Re: iPhone 6 от Telenor

Мнение от maxpainus »

Явно ни е ясно, че вече не може, но ми е ясно ,че до преди година към предишния оператор е могло...
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Вероятно има и значение колко време остава до края на договора.Възможно е в последните 6 месеца примерно да няма проблем.Защото реално и аз в петък като взимах 6-цата не ми беше изтекъл договора за 5-цата която беше изплатена накуп но нямаше проблем.Е вярно една седмица оставаше само до края на договора но,ако е така системата автоматично би отказала.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

Здравейте,
Ако се подпише договор и се купи iPhone в брой,а не на изплащане,дали ще може да се отключи?
Ще съм благодарен ако някой е запознат и сподели.

Поздрави.
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Когато си платиш и таксите 24бр.в зависимост от плана и си готов.
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

Мерси за отговора...,ще пропусна :)
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
shpeki

Мнение от shpeki »

Ти какво очакваш да го продават за 800 и да не е заключен към тях. Интересни хора има. Незаключени можеш да си купиш буквално отвсякъде.
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Затова е форума,за да си помагаме не се е замислил човека просто...
shpeki

Мнение от shpeki »

Разбира се.
Vesata

Мнение от Vesata »

iTouch написа:
londongunner написа:В Пловдив още на обед бяха свършили всички налични 6-ци в Теленор, в понеделник пак ще има но само 16gb и 128GB , 64 били изчерпани засега
64GB ще има от 20-ти натам
а дали някой знае колко пари ще бъде 64ГБ версия , лично аз май ще бъда на тарифа 35лв на месец за 2 години
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

Цени на iPhone с абонаментен план Резерв и двугодишен договор:
iPhone 6 64GB - Резерв 34,99 - в брой 909,99 лв. , на лизинг - 47,59 лв.
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Vesata

Мнение от Vesata »

Благодаряя ти ... обаче в моята оферта за продължаване на договора има само 16ГБ версия и 128 Гб версия ... интересно защо така се получава , а ако съм нов мога да си взема 64ГБ
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

По принцип - може и 64ГБ да вземеш. Но май 64ГБ-овите са малко "кът" за момента. Т.е. евентуално ако държиш да е 64ГБ с точно определен цвят - може да няма в момента и да трябва да чакаш. На мен не ми се чакаше (че в офиса, в който бях, имаше само златен 64-ка, а аз не исках знатен, а сив и сребърен) и си взех 128ГБ (16ГБ на мен ми е прекалено малък). :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Когато аз взимах моя имаше "наплив" за взимане на 64 спейс грей. Аз исках спейс грей ама 16 обаче нямаше..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Yurieff

Мнение от Yurieff »

Vesata написа:Благодаряя ти ... обаче в моята оферта за продължаване на договора има само 16ГБ версия и 128 Гб версия ... интересно защо така се получава , а ако съм нов мога да си взема 64ГБ
Един колега във форума сподели, че ще имат наличност на 64GB след 20ти Ноември. Аз първо за него се бях засилил, но вместо това днес си викнах iPhone 6 Plus 64GB Space Grey, да видим дали ще се разбираме с него =;
iPhone 6S Space Grey 64GB | iPad Mini 2 Space Grey 16GB
Vesata

Мнение от Vesata »

мисля да изчакам малко 64ГБ по-добре ми звучът, 16 ми се струват прекалено малко. Plus версията ми е голяма иска ми се с една ръка да мога да си цъкам по тел-а ;) .
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Аз още се чудя дали да взема 6плюс!
Моля хората с 6плюс да споделят мнения относно размера и неудобството,което бихме изпитали от ежедневна употреба на толкова голям телефон. Плюсовете са ясни..... :)

Благодаря предварително.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Супер си е 6 Плюс, но няма как някой друг да реши вместо теб. Да... с една ръка не може да свършиш всичко по екрана (то по принцип - може, че има и такъв режим да ти смъкне екрана наполовина, но не е особено удобно) и чат-пат си трябва да пипнеш с двете ръце, но иначе всичко друго си е ОК с работата с телефона. Но аз лично имах "тренинг" от преди това, защото другият ми телефон е Самсунг Ноут, който е приблизително пак толкова голям и нямах никакви грижи с размера. Напротив - точно затова още си карах до сега с 4S, защото исках голям дисплей и точно 6 Плюс беше това, което искам... чистият 6 нямаше да ми е "достатъчен". Въпрос на личен избор. С две думи - в началото като го вземеш може и да ти се струва огромен, но за няколко минути ще свикнеш и после другите ще ти се струват като "пощенски марки". ;)
Другият "минус" е, че калъфите за 6 Плюс са малко "кът". Много е малък изборът на калъфи за него (е, в eBay има малко повечко де, но и там са доста по-малко, в сравнение с по-малките). Реално тук по сергиите има само гръбчета за него, а не като за по-малките модели, за които има всякакви видове/типове. :)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
mileff

Мнение от mileff »

И аз ползвам 6 Plus от около 2 седмици насам и трябва да кажа, че съм много доволен.
Дилемата дали да избера 6 или 6 Plus бе много голяма, но в крайна сметка се спрях на по-големия вариант най-малкото защото не видях никакъв смисъл да мигрирам от 5S на 6 заради малка разлика в големината на дисплея :)
Верно е, че не винаги една ръка е достатъчна за да извършиш всичко, на което си свикнал през телефона, но бързо се свиква с това. Сега 5S-ката ми се вижда като калкулатор с 4 инчовия дисплей :)
Нося телефона по джобове и до момента това не ми е причинило дискомфорт или някакво неудобство. Дори бих казал, че заради заоблените ръбове по-малко се усеща в джоба от 4/4S и 5/5S.
Успех с избора :)
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Аз избрах 6, като за момента съм на мнението, че 4.7 е перфектния размер за мен. Познати имат 6+ според мен идва малко прекалено, въпреки че първоначално бях убеден, че ще е +. Иначе и аз съм така, 5цата ми се вижда като някакво калкулаторче, а 4-ката все едно ми мяза на реплика :))
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Голяма част зависи от това какъв живот живееш. В смисъл ако си като мен, ходиш да тренираш и да бягаш, и ползваш телефона си за музикален преър, 6+ не е за тебе. Имах ноут 3 и до като големия екран беше добре дошъл в някой ситуации, в повече беше минус.. А 6+ дори е малко по-голям. Другото дрехите които носиш. Да бъдем честни, с по тесни дънки тея големи телефони изглеждат ужасно, очертават се и е като тухла в джоба, така изглежда. Ако носиш по-широки, няма да е проблем. Гледаш ли филми и клипове на телефона, често ли ровиш из интернет.. И друго много важно е, че 6+ е по-лесен за изтърване заради размера си и заради навика да се опиташ с една ръка да правиш някой неща. Аз лично избрах 6-цата. Смятам, че до 5 инча е ок, по-голям + дизайна на апъл е прекалено за мен. Ако си някой който работи, изнася презентации и ги качва на тел-а, определено е за тебе по-големия. Или ако носиш куфарче, чанта... Абе всичко е до личен избор.Честно казано и с двата получаваш едно и също, виж кое ще ти е удобно. А и ще спестиш някой кинт с единия.
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
louche

Мнение от louche »

6+ ... +++++!!!! Смао в началото като отворих кутията се хванах за главата и се попитах каква глупост извърших, та като и говорих по улицата ходех с наведена главата, че ме беше срам, че ми закрива половината глава ... ама на следващия ден вече му бях свикнал. :))
Проблем - Нито с дънки, освен че постърчава, нито трудности при ползването, освен, че понякога ми се изплъзва при писане и съответно държане с една ръка, нищо че е с кейс. Камерата е .... леле! Батерията е брутална.
Само ме дразни, че Тъч ИД-то бавно отключва телефона, все пак с 5-цата си беше так-так, дори и с пас код.

Нещо с микрофона не се спогаждаме, че при разговор, трябва да викам, иначе другата страна не ме чува, не знам дали е от кейса, или от криво държене, или от тихо говорене(което май-май не е), тъй като и с 4-ката бях така, и с 5-цата, и май проблема си е при мене ..... :|

Сега се чудя дали 6+ е еднократно явление, защото след 2-3 години като искам да го сменя, не бих желал да слизам надолу по размер, както и нагоре.
iPhone 6+ (16GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
kvartsekst

Мнение от kvartsekst »

Здравейте искам да попитам хората които са с 6+ дали на някои от тях им се е огънал телефона и също така един познат ми каза че негов приятел който продавам айфони или нещо такова му е казал че от apple смятат да спрат производството на сегашните iphone 6 iphone 6+ защото повечето се огъвали и да пуснат нови явно по здрави някой чел ли е за нещо такова.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Хайде стига с тая простотия с огъванките, огъва се да като го напънеш или някой дебел американец току що излязал от мак доналдс е седнал в/у него.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Днес си взех iPhone 6-цата и съм много приятно изненадан.. Размер: перфектен. Екран: перфектен, дори и пред стария ми Ноут 3.. Камера: има ли смисъл от коментар.. Батерия, до като му въведа всичко и т.н 2 часа едва мръдна батерията.. Идващ след 2 поколения Ноутове.. Мога с ръка на сърце да кажа F*CK андроид! :D
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

kvartsekst написа:Здравейте искам да попитам хората които са с 6+ дали на някои от тях им се е огънал телефона и също така един познат ми каза че негов приятел който продавам айфони или нещо такова му е казал че от apple смятат да спрат производството на сегашните iphone 6 iphone 6+ защото повечето се огъвали и да пуснат нови явно по здрави някой чел ли е за нещо такова.
Свако на балдъзата(на братчеда) е чул сестрата на метачката в ментел да обсъжда какво е чула от кабинета на шефа...
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор