iPhone 6 от Telenor
Re: iPhone 6 от Telenor
Малко оффтопик: Гошето тариката (с крокодилския калъф хаХАХАХах) ни дава наклон на к..а какво от кой да купуваме, но самият той е пуснал тема как да се отърве от М-Тел....е няма как Гошеее....земи тва дърво понеже си много отворен 

iPhone 5S FW 7.1.2
gogo68 написа:.....................................
Ако човек си ползва плана пълноценно си струва, ако отива да си направи въпросния план с договор, само заради телефона е безсмислено!
...............................
Ето това е разковничето. Тук Гого е абсолютно прав. В момента Глобул или Теленор са много, ама много зле с мрежата си и според сайта им това ще продължи до някога 2015г. През цялото това време ще заплащате услуги, които реално не можете да ползвате, но да - ще имате iPhone 6 за 1200лв вместо за 1400. Естествено всеки си прави сметката сам, аз просто размишлявам в/у клавиатурата.
gogo68 не го познавам лично, не ми е и приятел. Имал съм много пререкания с него тук във форума, но мои познати са вземали от него телефони и констатират, че е коректен и аз им вярвам.
Реално не виждам с какво толкова Ви подразни поста му, та така му наскачахте?
По повод горния пост: не се радвайте, ако мечката играе в комшиите, че може и у вас да дойде.

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аз лично не мога да се връщам към постове и глупости по мой адрес изречени от лицето Гошо (всички асоциации с депутат от миналото са напълно точни), а темите най-вероятно са изтрити, но там ни плюеше колко сме били смотани клиентите на М-тел ...таа така де....то май се завъртя палачинката хохохо
...пак наспамих поредната тема ..ще извинявате, но видях, че е повдигнат този интересен за мен въпрос 

iPhone 5S FW 7.1.2
Под нивото си ми, за да ти отговарям!tribaleo написа:Аз лично не мога да се връщам към постове и глупости по мой адрес изречени от лицето Гошо (всички асоциации с депутат от миналото са напълно точни), а темите най-вероятно са изтрити, но там ни плюеше колко сме били смотани клиентите на М-тел ...таа така де....то май се завъртя палачинката хохохо...пак наспамих поредната тема ..ще извинявате, но видях, че е повдигнат този интересен за мен въпрос

Mr. Bean
- DEMON BOY 13
- Обратна връзка:
Днес ми е дошъл 6+ 128ГБ но ще мога да го взема утре.
Проблема е, че малко се наплаших след като видях това -
http://bgr.com/2014/11/04/128gb-iphone- ... nd-reboot/
Проблема е, че малко се наплаших след като видях това -
http://bgr.com/2014/11/04/128gb-iphone- ... nd-reboot/
https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
Днес си взех Iphone 6 plus 16gb от Теленор и засега нямам проблеми,като изключим едно крашване от приложението OLX,но това мисля че е от приложението.
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
Iphone 6 plus 16gb gold
Да.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
-
Ех, мамичката им
И да, от приложението е, и на мен ми крашва, а съм с петица.

За стари абонати на Глобул закупили телефон на преференциална цена с договор (кеш или на изплащане)
опциите за закупуване на айфон 6 на преференциална цена преди изтичане на
стария договор са - телефон с нова карта и нов 2 годишен договор. Тоест ще си имате вече 2 карти и 2 такси към Теленор...
стария договор са - телефон с нова карта и нов 2 годишен договор. Тоест ще си имате вече 2 карти и 2 такси към Теленор...
-
Е нали уж всички щяха да са равни и нямаше нужда от нова карта а само преподписване на договора ..... нов бардак със стари курви ....ходи и чакай промяна към по-добро 

iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Да.Когато си закупил телефон на по ниска цена е така.Но ако само имаш договор към тях си преподписваш и си взимаш iPhonе-a.Нормално е това.Не може на всеки няколко месеца да си взимаш нов телефон на ниска цена.Един вид можеш да правиш и бизнес с тези телефони на техен гръб.Я си представи на всеки 6 месеца да си вземаш по един iPhone на 700 кинта и да го продаваш ,това са си 100 лева на месец печалба един видmaxpainus написа:За стари абонати на Глобул закупили телефон на преференциална цена с договор (кеш или на изплащане)

iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Преди съм нямал проблем със закупуване на нов апарат дори преди изтичане на една година от 2 годишния договор...
Само преподписвах и воала нов апарат, с подновен за 2г. договор и с една такса (каквато си е била). Но нещата вече са явно са различни...
Само преподписвах и воала нов апарат, с подновен за 2г. договор и с една такса (каквато си е била). Но нещата вече са явно са различни...
-
Всъщност Telenor предлагат iPhone 6 и с едногодишен договор:
http://www.telenor.bg/bg/apple/prices
http://www.telenor.bg/bg/apple/prices
Въпроса не е дали имаш текущ договор, а дали имаш телефон на изплащане.
Според мен би било възможно да се преподпише съществуващ договор и да вземеш айФон, ако си изплатиш напълно предишния телефон.
Това при положение, че ти дадат такава опция за телефон който си го взел на изплащане.
Според мен би било възможно да се преподпише съществуващ договор и да вземеш айФон, ако си изплатиш напълно предишния телефон.
Това при положение, че ти дадат такава опция за телефон който си го взел на изплащане.
Аз имам 3 карти към Теленор. 2 с изтекъл договор и една с още една година и телефон на изплащане. Едната карта вчера я закрих. И вчера си поръчах iPhone 6 и нямаше никакъв проблем, че имам друг телефон на изплащане. Въпроса е да нямаш телефон на изплащане към картата с която искаш да вземеш телефона.. Няма как да стане на една карта да имаш 2 телефона. И преди го нямаше. Освен да направят опция като американците - Jump и да можеш да си взимаш телефон 2 пъти годишно 

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
-
В Пловдив още на обед бяха свършили всички налични 6-ци в Теленор, в понеделник пак ще има но само 16gb и 128GB , 64 били изчерпани засега
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Имам информация от достоверен източник. Не е нужно да се взима нова карта. Може и с подновяване на изтекла и може и с подновяване на не изтекла ако не е купуван телефон с нея или при преподписване не е взиман лизинг. Ако е с новата им програма например 16 гига на шестицата е 57 лева, а може и с текущия си план но с висока цена - 68 лева на месец
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
64GB ще има от 20-ти натамlondongunner написа:В Пловдив още на обед бяха свършили всички налични 6-ци в Теленор, в понеделник пак ще има но само 16gb и 128GB , 64 били изчерпани засега
...за един по-съвършен свят...
- TheOriginal
Днес получих един много изненадващ подарък от родителите ми. Теленор са супер!

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Явно не съм се изразил правилно.lambreto написа:Въпроса не е дали имаш текущ договор, а дали имаш телефон на изплащане.
Не говоря от достоверни источници а от личен опит.
Имах една карта към Глобул на която е закупен телефон който е взет на изплащане, но е изплатен предсрочно.
Понеже въпреки , че е изплатен договора изтича другата година ми казаха , че не мога да взема на тази карта нов телефон преди изтичането на стария договор по никакъв начин (преподписване и т.н) тъй като имам закукупен, повтарям закупен, не на изплащане телефон към нея с двугодишен договор. Както и да е взех карта която ще ползва сина ми и 6+ който ще ползвам аз със старата си карта.
Миналата година нещата протекоха така - отивам в Германос и питам мога ли да взема апарат на изплащане с преподписване? Хората проверяват иказват - да, какъв да бъде телефона? Взех айфон 5 на същата карта на която имах да изплащам и айфон 4 само смениха картата по мое желание безплатно с нано сим. Два месеца ми идваха заедно вноските за двата апарата + такса за мобилни услуги ( това се случва в България не в Америка) след това изплатих предсрочно и двата.
При Теленор явно нещата са се променили и освен новата карта изискват предплащне на две такси които някога щели да ми върнат...
Това ми се случи на мен и който както иска да го разбира

Няма значение дали си го изплатил телефона или не.Щом си закупил телефон на по ниска цена от пазарната ,нормално да не ти дават да купуваш друг докато не ти изтече договора заради който са ти дали по ниска цена на телефона.Не разбирам кое не ви е ясно в случая.То ако ставаше да преподписваме постоянно и да купуваме евтини телефони от оператора и да препродаваме после 

iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free