iOS 8

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
stivme

Re: iOS 8

Мнение от stivme »

Благодаря! :)
Simeon24

Мнение от Simeon24 »

Simeon24 написа:Здравейте, дали ще има проблем да ъпдейтна Iphone 4s със R sim mini ?
Никой не отговори на мен и на колегата под мен, за това ще попитам пак ?:-/
milen.orcev

Мнение от milen.orcev »

Колега, виж си р- сима за кои версии на ios е.Ако не отключва 8-цата, ще си заключиш устройството.Зависи и към кой оператор ти е закючен телефона, за Спринт и Веризон знам, че трябва да забравиш за сега от осмицата,ако искаш да отключваш телефона с р- сим, гевей и т. н.
Simeon24

Мнение от Simeon24 »

Телефонът по принцип е заключен към Bell Canada. Как мога да проверя какъв ми е чипа, че съм малко нов в света на Iphone казаха ми, че е R sim mini (с нано сим карта съм) ако е от значение.
milen.orcev

Мнение от milen.orcev »

Аз бих те посъветвал колега, да пишеш на колегите от раздела за продажби,тези с темите за продажба на този тип карти за подробности.Те мисля, че ще ти кажат най- точно какво е положението с откл на ios8.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) Работи си :) No Service + пач L-)
kawabiker

Мнение от kawabiker »

milen.orcev написа:Аз бих те посъветвал колега, да пишеш на колегите от раздела за продажби,тези с темите за продажба на този тип карти за подробности.Те мисля, че ще ти кажат най- точно какво е положението с откл на ios8.
Това първо е форум за взаимопомощ и след това има раздел за обяви, винаги помагаме и даваме съвети , когато можем да сме от полза , не е нужно да ни търси някой специално с колегата, когато има зор някой , все ще се намери някой да даде съвет, ама не става винаги да е на минутата ;) /?)
ivanchoo

Мнение от ivanchoo »

Мога ли да си върна ios 7? ?:-/ ?:-/
milen.orcev

Мнение от milen.orcev »

Не
Аватар
marti6kata

Мнение от marti6kata »

marti6kata написа:Искам да направя set as new, обаче не мога да си направя backup на notes ?:-/
С itools и ifunbox не става ако може някой да помогне? Също опитах и синхронизация с gmail обаче само малка част се виждат.
Никой ли няма идея как да прехвърля notes ?:-/
iphone 5 64GB-iOS 8.0.2-MF 7.03.00
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

И колко Notes имаш? Ако са да кажем двуцифрено число - изпрати си ги на някой e-mail щом са ти толкова важни и държиш да е сигурно, че нещо няма да изчезне.
А иначе iTunes прави бекъп и на Notes, също и iCloud бекъпа (ако бележките са от този iCloud акаунт... а ако са да кажем от някой gmail акаунт - те си отиват и ги има в този акаунт в Google). И после може да ги върнеш от iCloud бекъп-а. А и ако го оставиш "as new", после като си настроиш отново съответния акаунт, те ще се върнат пак от него. Има маса опции.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
marti6kata

Мнение от marti6kata »

Колега нещо май четеш между редовете за какъв бекъп говориш след като съм написал че няма да го правя.
И да двуцифрено число са...идеята с мейлите някак не ми се връзва да си пращам 50-60 мейла и после да се чудя как да си ги върна обратно в телефона...общо взето никаква полза от поста ти!

Някой ако знае програма за бекъп на notes моля да я сподели независимо дали е платена или не.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) iBackupBot
Аватар
marti6kata

Мнение от marti6kata »

Евала колега :)
ivanchoo

Мнение от ivanchoo »

Някой може ли да ми каже от къде да си сваля Igo primo безплатно???? ?:-/
iuser

Мнение от iuser »

Четох мненията от предишните страници, но бих искал сега (около месец и половина след пускането на iOS8) да споделите какви са ви впечатленията за поведението на батерията при iPhone5? Питам, защото все още съм на 7.1.2 и още се чудя дали да ъпгрейдвам.
shpeki

Мнение от shpeki »

След всичките ъпдейти при мен си е наред, не се различава от на 7-цата. Все пак имай предвид, че с новите функции няма да го ползваш по същия начин.
stivme

Мнение от stivme »

А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
Аз още се страхувам да сложа новата версия, че от седмицата имам много лоши спомени. Тогава WiFi ми отказа, Блутута също и се наложи да ми сменят телефона, но вече гаранцията ми изтече... ;)
Какво е Вашето мнение, да си стоя ли на 7.1.2 или да минавам на горе?!
Аватар
Павел Василев

Мнение от Павел Василев »

stivme написа:А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
Аз още се страхувам да сложа новата версия, че от седмицата имам много лоши спомени. Тогава WiFi ми отказа, Блутута също и се наложи да ми сменят телефона, но вече гаранцията ми изтече... ;)
Прочети подписа ми :)
Нещо, което работи не се пипа!
stivme

Мнение от stivme »

Ясно! :)
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Павел Василев написа:
stivme написа:А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
"Нещо, което работи не се пипа! "
То по твойта логика никой и никога няма да качи по-нова версия! Нали си работи старата... :))
Mr. Bean
Аватар
Павел Василев

Мнение от Павел Василев »

gogo68 написа:
Павел Василев написа:
"Нещо, което работи не се пипа! "
То по твойта логика никой и никога няма да качи по-нова версия! Нали си работи старата... :))
Все пак съпругата ми е с 4s и много добре знам как се отрази IOS 8.1 вместо IOS 7.1.2 на който си беше мнооого по-добре като цяло :), и вместо да се обяснявам му показах подписа си :)
Нещо, което работи не се пипа!
tcani

Мнение от tcani »

Опитвам се направя рестор на 5- цата ми но много бавно се тегли упдайта през itunes дава ми 4 часа download
това нормално ли е
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Здравейте колеги!
iOS 8.1.1 подобрява работата на по-старите устройства
http://www.mobilebulgaria.com/news/3277 ... 0%B2%D0%B0
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Rufasss

Мнение от Rufasss »

iTouch написа:Здравейте колеги!
iOS 8.1.1 подобрява работата на по-старите устройства
http://www.mobilebulgaria.com/news/3277 ... 0%B2%D0%B0

Кога да го очакваме някой знае ли
Публикувай отговор