iOS 8
Re: iOS 8
Благодаря! 

Никой не отговори на мен и на колегата под мен, за това ще попитам пакSimeon24 написа:Здравейте, дали ще има проблем да ъпдейтна Iphone 4s със R sim mini ?

-
Колега, виж си р- сима за кои версии на ios е.Ако не отключва 8-цата, ще си заключиш устройството.Зависи и към кой оператор ти е закючен телефона, за Спринт и Веризон знам, че трябва да забравиш за сега от осмицата,ако искаш да отключваш телефона с р- сим, гевей и т. н.
Телефонът по принцип е заключен към Bell Canada. Как мога да проверя какъв ми е чипа, че съм малко нов в света на Iphone казаха ми, че е R sim mini (с нано сим карта съм) ако е от значение.
-
Аз бих те посъветвал колега, да пишеш на колегите от раздела за продажби,тези с темите за продажба на този тип карти за подробности.Те мисля, че ще ти кажат най- точно какво е положението с откл на ios8.
Това първо е форум за взаимопомощ и след това има раздел за обяви, винаги помагаме и даваме съвети , когато можем да сме от полза , не е нужно да ни търси някой специално с колегата, когато има зор някой , все ще се намери някой да даде съвет, ама не става винаги да е на минутатаmilen.orcev написа:Аз бих те посъветвал колега, да пишеш на колегите от раздела за продажби,тези с темите за продажба на този тип карти за подробности.Те мисля, че ще ти кажат най- точно какво е положението с откл на ios8.

Мога ли да си върна ios 7?

- marti6kata
Никой ли няма идея как да прехвърля notesmarti6kata написа:Искам да направя set as new, обаче не мога да си направя backup на notes![]()
С itools и ifunbox не става ако може някой да помогне? Също опитах и синхронизация с gmail обаче само малка част се виждат.

iphone 5 64GB-iOS 8.0.2-MF 7.03.00
И колко Notes имаш? Ако са да кажем двуцифрено число - изпрати си ги на някой e-mail щом са ти толкова важни и държиш да е сигурно, че нещо няма да изчезне.
А иначе iTunes прави бекъп и на Notes, също и iCloud бекъпа (ако бележките са от този iCloud акаунт... а ако са да кажем от някой gmail акаунт - те си отиват и ги има в този акаунт в Google). И после може да ги върнеш от iCloud бекъп-а. А и ако го оставиш "as new", после като си настроиш отново съответния акаунт, те ще се върнат пак от него. Има маса опции.
А иначе iTunes прави бекъп и на Notes, също и iCloud бекъпа (ако бележките са от този iCloud акаунт... а ако са да кажем от някой gmail акаунт - те си отиват и ги има в този акаунт в Google). И после може да ги върнеш от iCloud бекъп-а. А и ако го оставиш "as new", после като си настроиш отново съответния акаунт, те ще се върнат пак от него. Има маса опции.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
- marti6kata
Колега нещо май четеш между редовете за какъв бекъп говориш след като съм написал че няма да го правя.
И да двуцифрено число са...идеята с мейлите някак не ми се връзва да си пращам 50-60 мейла и после да се чудя как да си ги върна обратно в телефона...общо взето никаква полза от поста ти!
Някой ако знае програма за бекъп на notes моля да я сподели независимо дали е платена или не.
И да двуцифрено число са...идеята с мейлите някак не ми се връзва да си пращам 50-60 мейла и после да се чудя как да си ги върна обратно в телефона...общо взето никаква полза от поста ти!
Някой ако знае програма за бекъп на notes моля да я сподели независимо дали е платена или не.
iphone 5 64GB-iOS 8.0.2-MF 7.03.00
- marti6kata
Някой може ли да ми каже от къде да си сваля Igo primo безплатно???? 

Четох мненията от предишните страници, но бих искал сега (около месец и половина след пускането на iOS8) да споделите какви са ви впечатленията за поведението на батерията при iPhone5? Питам, защото все още съм на 7.1.2 и още се чудя дали да ъпгрейдвам.
След всичките ъпдейти при мен си е наред, не се различава от на 7-цата. Все пак имай предвид, че с новите функции няма да го ползваш по същия начин.
А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
Аз още се страхувам да сложа новата версия, че от седмицата имам много лоши спомени. Тогава WiFi ми отказа, Блутута също и се наложи да ми сменят телефона, но вече гаранцията ми изтече...
Какво е Вашето мнение, да си стоя ли на 7.1.2 или да минавам на горе?!
Аз още се страхувам да сложа новата версия, че от седмицата имам много лоши спомени. Тогава WiFi ми отказа, Блутута също и се наложи да ми сменят телефона, но вече гаранцията ми изтече...

- Павел Василев
Прочети подписа миstivme написа:А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
Аз още се страхувам да сложа новата версия, че от седмицата имам много лоши спомени. Тогава WiFi ми отказа, Блутута също и се наложи да ми сменят телефона, но вече гаранцията ми изтече...![]()

Нещо, което работи не се пипа!
Ясно! 

"Нещо, което работи не се пипа! "Павел Василев написа:Прочети подписа миstivme написа:А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
Аз още се страхувам да сложа новата версия, че от седмицата имам много лоши спомени. Тогава WiFi ми отказа, Блутута също и се наложи да ми сменят телефона, но вече гаранцията ми изтече...![]()
То по твойта логика никой и никога няма да качи по-нова версия! Нали си работи старата...

Mr. Bean
- Павел Василев
Все пак съпругата ми е с 4s и много добре знам как се отрази IOS 8.1 вместо IOS 7.1.2 на който си беше мнооого по-добре като цялоgogo68 написа:"Нещо, което работи не се пипа! "Павел Василев написа:Прочети подписа миstivme написа:А на 4s как се държи iOS 8.1, батерията колко време издържа в сравнение с iOS 7.1.2?
То по твойта логика никой и никога няма да качи по-нова версия! Нали си работи старата...

Нещо, което работи не се пипа!
Опитвам се направя рестор на 5- цата ми но много бавно се тегли упдайта през itunes дава ми 4 часа download
това нормално ли е
това нормално ли е
Здравейте колеги!
iOS 8.1.1 подобрява работата на по-старите устройства
http://www.mobilebulgaria.com/news/3277 ... 0%B2%D0%B0
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
iTouch написа:Здравейте колеги!
Кога да го очакваме някой знае ли