iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
nikolay80

Re: iPhone 6

Мнение от nikolay80 »

Липсва от списъка който е до края на месеца(аз дори съм го публикувал по горе) ,но това не означава ,че изобщо липсва от списъка със страните в които ще се продава официално iPhone. :)
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
batkotivalio

Мнение от batkotivalio »

Жалко за i Phone-6 и цената му, ше се минава на Samsung!!!

Вчера една мацка в хенди ми вика:
"...да по принцип имаме iPhone-6 и в момента при нас е най евтин... - 1790лв, но в момента го нямаме, искате ли да ви запиша? " o_O ХАхахаххахаахах..
Аватар
ipeichiny

Мнение от ipeichiny »

gopeto_86 написа:
Ross написа:
gopeto_86 написа:Имам приятел,който работи в централата на Глобул и той ми каза,че се очаква през октомври да предложат iPhone 6 ;) Да се надяваме,че те ще предложат по-добри цени от ментел :)
Сигурно чакат изцяло да почнат да се казват теленор и тогава ще ги пуснат.
Да, това изчакват ;)
Те ако се наричат Telenor,нещата ще са коренно различни,защото ония от севера ще ги държат здраво и не си поплюват….
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) на 4 Октомври :)
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Сигурно чакат изцяло да почнат да се казват теленор и тогава ще ги пуснат.[/quote]

Да, това изчакват ;)[/quote]

Те ако се наричат Telenor,нещата ще са коренно различни,защото ония от севера ще ги държат здраво и не си поплюват….[/quote]

А това ще е добре за нас,защото гърците бяха кожодери
shpeki

Мнение от shpeki »

gogi71 написа::) на 4 Октомври :)
Какво ще има на 4 октомври 2015 ?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

gopeto_86 написа:защото гърците бяха кожодери
Бъркаш ги двата щата. Дойче телеком бяха кожодери. Гърците построиха първата функционираща 3Г мрежа, а швабите я купиха и орязаха инвестициите до НУЛА лева. Пет години само лапаница за шибаните нацита.
"Мисля-значи съществувам"
metyr

Мнение от metyr »

Здравейте колеги! За който си търси iPhone 6 на по нормална цена с фактура и 24 м гаранция препоръчвам горещо http://www.mobilepoint.bg. Супер са точни и коректни. Поръчах го от друг град, платих си го и на следващия ден беше при мен като на всичко отгоре за 1450 лв получих европейски вариант на телефона, а не американския такъв, който е залял навсякъде.
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Каква точно ще е разликата дали ще е европейски или американски?
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

има точно две разлики - едната е че адаптера е американски и ти трябва преходник за левче към нашите контакти и втората е че ако отидеш в европата и искаш да им ползваш LTE мрежата за 2лв/мб роуминг няма да можеш. 3G си върви.
Iphone4 написа:Каква точно ще е разликата дали ще е европейски или американски?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Здравейте колеги,

В момента съм с 4-ка, на която обновявам приложенията (най-вече защото много ме дразнят цифричките по иконите) и...те съответно започват сериозно да и тежът, т.е. далече е от бързината с която работеше,като я взех преди 4г. Та... по принцип съм решил да сменя 4-та,но не е спешно и тъй като утре отивам на гости в Англия...съм пред голяма дилема-сега ли да си го взема за 519лири(1282лв) или да изчакам да мине тази еуфория по него и да паднат цените. Какво мислите?

П.П. Ако някой има решение за прблема с бързината на 4-та,ще съм много благодарен да ме светне :)
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Аз лично ако имах дилема от 4ка на 6ца и имах финансова възможност едва ли бих се чудил много. Имахме 4ка доскоро и определено взе да се тормози с новите приложения, нищо че остана с ios7. Няма спасение, има някои дребни неща които може да се направят/като например reduce motion, location off/ но до там. Най добрия вариант за нов телефон е покупка с ддс на фирма и връщане на данъка после. Цените няма да паднат скоро под 1200лв за устройство с 16 гига.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

darkheroz написа:Аз лично ако имах дилема от 4ка на 6ца и имах финансова възможност едва ли бих се чудил много. Имахме 4ка доскоро и определено взе да се тормози с новите приложения, нищо че остана с ios7. Няма спасение, има някои дребни неща които може да се направят/като например reduce motion, location off/ но до там. Най добрия вариант за нов телефон е покупка с ддс на фирма и връщане на данъка после. Цените няма да паднат скоро под 1200лв за устройство с 16 гига.
В такъв случай цената от 519лири е добра :) Иначе дилемата ми не е дали, а кога :)

Относно 4ката... моята е на ios7,но си се тормози. Тормозеше се и на ios6 с обновени приложения
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

gopeto_86 написа:... сега ли да си го взема за 519лири(1282лв) или да изчакам да мине тази еуфория по него и да паднат цените...
В официалните нагъзини на Епъл не съществува такова нещо като "преминаване на еуфорията" и "падане на цените"... преди да излезе следващия модел. Т.е. цената на iPhone 6/6Plus, след като вече е обявена официално от Епъл не подлежи на промяна в официалните им нагъзини, преди да се появи следващия модел, евентуално - след една година. Май единственото изключение е, че по време на т.нар. "черен петък" обикновено правят промоция с временно намаление за 1-2 дена на практически всички налични свои продукти. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

mitku написа:
gopeto_86 написа:... сега ли да си го взема за 519лири(1282лв) или да изчакам да мине тази еуфория по него и да паднат цените...
В официалните нагъзини на Епъл не съществува такова нещо като "преминаване на еуфорията" и "падане на цените"... преди да излезе следващия модел. Т.е. цената на iPhone 6/6Plus, след като вече е обявена официално от Епъл не подлежи на промяна в официалните им нагъзини, преди да се появи следващия модел, евентуално - след една година. Май единственото изключение е, че по време на т.нар. "черен петък" обикновено правят промоция с временно намаление за 1-2 дена на практически всички налични свои продукти. :-w
Знам,че цените в официалните магазини на Епъл няма да паднат,но аз и не държа да си го взема от там. Идеята ми беше,че...цената му може да падне при GSM операторите, например Теленор,може да предложат нещо атрактивно с добър план. Аз така и така плащам такса от 36лв,защо да не взема и 6-цата на добра цена с нов договор към този план ;)
sdimov

Мнение от sdimov »

darkheroz написа:има точно две разлики - едната е че адаптера е американски и ти трябва преходник за левче към нашите контакти и втората е че ако отидеш в европата и искаш да им ползваш LTE мрежата за 2лв/мб роуминг няма да можеш. 3G си върви.
За първата разлика съм съгласен, но за втората искам да те попитам - колко iPhone-а от 5-цата насам си взел от САЩ и си ползвал в Европа и не ти е работило LTE-то, че говориш толкова уверено?

Честотите на LTE при GSM операторите са различни, но всичките се поддържат от телефоните. Дори Епъл анонсираха, че са разширили тези честоти за да се радваме на LTE навсякъде по света.

Според Американския Eпъл поддържаните честоти на LTE: LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)
Според Английски Епъл поддържаните честоти на LTE: LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)

Понеже е дълга редица, може да съм пропуснал някоя честота.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
metyr

Мнение от metyr »

sdimov написа:
darkheroz написа:има точно две разлики - едната е че адаптера е американски и ти трябва преходник за левче към нашите контакти и втората е че ако отидеш в европата и искаш да им ползваш LTE мрежата за 2лв/мб роуминг няма да можеш. 3G си върви.
За първата разлика съм съгласен, но за втората искам да те попитам - колко iPhone-а от 5-цата насам си взел от САЩ и си ползвал в Европа и не ти е работило LTE-то, че говориш толкова уверено?

Честотите на LTE при GSM операторите са различни, но всичките се поддържат от телефоните. Дори Епъл анонсираха, че са разширили тези честоти за да се радваме на LTE навсякъде по света.

Според Американския Eпъл поддържаните честоти на LTE: LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)
Според Английски Епъл поддържаните честоти на LTE: LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)

Понеже е дълга редица, може да съм пропуснал някоя честота.
Хубаво е наистина човек като пише нещо преди това да попрочете ред, два! - http://www.macworld.co.uk/news/iphone/w ... k-3481491/
sdimov

Мнение от sdimov »

Хубаво е наистина човек като пише нещо преди това да попрочете ред, два!
И се зачиташ в коментарите отдолу и ти става ясно, че статията е писана с цел защита на нечии интереси, но не на потребителите:
I been in US during September , and got my iPhone 6 64gb by TMobile ... Work fine in UK and the difference price was £ 110 ... On my case been there for holidays worth buy the phone in US

Alex, does it work with EE 4G?

Alex Alex Will R. • 19 days ago

Yes, work with all UK network and 4g .. You must get in US the version T Mobile . If you travel to US fully recomend buy the phone there in Apple store , don't worry about customs is you bring the phone with you working nothing happen ...
Наистина е хубаво да четеш, но и да разбираш прочетеното.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Колеги, написах поста по данни от нета. Явно има разлики в LTE честотите, макар и не големи. Лично нямам никакво намерение да опитвам LTE в Роуминг при тези цени. Не мерси, айфона ми и американски.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

При шестиците, разликата в ЛТЕ мрежите е минимална или никаква, но при пет и пет ес я има. Моят 5S е купен от АТ&Т и половината европейски ЛТЕ честоти не присъстват. Ама ме боли *я, ЛТЕ в България още е sci-fi.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
DEMON BOY 13
Обратна връзка:

Мнение от DEMON BOY 13 »

Аз продължавам да го чакам от Глобул но вече губя надежда...
https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Аз си купих 6цата от ozone и ми излезе 1165лв като приспаднат данъка. Впрочем изключително коректна фирма за разлика от elpoint.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

От Озон.бг как точно става покупката? Регистрирам се? Правя си преордър? Как се плаща? Като дойде доставчикът, се плаща на него на ръка ли? Какви са телефоните - европейски или американски?
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

При мен си беше направо "ордър" - имаха налични във вторник. Дойде с наложен платеж в сряда - американски модел със сим карта в него, отключен към всички, с преходник за нашата ел мрежа, данъчна фактура и гаранционна карта към озоне. В елпоинт направих поръчка на 06.10 - мотаха ме две седмици и я канцелирах,
Супер съм доволен от телефона - върви мазно, батерията е поне два пъти по издръжлива от 5цата ми с ios 8.1, камерата също е страхотна, екрана също.
mitku написа:От Озон.бг как точно става покупката? Регистрирам се? Правя си преордър? Как се плаща? Като дойде доставчикът, се плаща на него на ръка ли? Какви са телефоните - европейски или американски?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
iDI0T

Re: iPhone 6 - Apple Leather case

Мнение от iDI0T »

...
Последно промяна от iDI0T на 10 Ное 2014, 15:07, променено общо 1 път.
Публикувай отговор