Тва от кой пръст на кой крак го изсмука?beaver написа:Относно темата, надявам се по-рано да излезе , защото трябва да се фикснат много проблеми
В този ред на мисли, който мисли да ъпдейтва устройства като iPhone 4s, iPad mini, ipad 2,нека НЕ го прави
Толкова много крашвания, забивания,забавяния,при устройство на Apple не съм виждал..
iOS 8
- TheOriginal
Re: iOS 8
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аз имам и iPhone 4S и iPad 2, ъпдейтнати на 8.0.2. Забивания, крашове и подобни тъпотии НЯМА. Е, има забавяне и лаг като цяло, но не е нещо, с което да не може човек да преживее. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Здравейте! Имам питане за iOS 8. По точно за функцията обръщане на иконоте (програмите) когато завъртя телефона. Не знам да ли се изразявам точно, но в YouTube виждам при представянето на 6 -цата и завъртането на 90 градуса всички shortcut се завъртат. Знам че има и програма, но в iOS 8 да ли е вградена? Или опрационната система е с бъг. Телефона е 6, iOS 8.0.2. Ако някой знае как се активира, моля да ми помогне. Благодаря предварително.
Разбрах, Благодаря ти за бързия отговор!
- TheOriginal
Epic fail от страна на епъл

iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ако ме питаш мен,съвсем съзнателно са го пуснали
Друг е въпросът,че пак повтарят дизайн ,особено при минито. Толковажли не могат да разчупят дизайна малко,дори от маркетинговажглдена точка,ложе само това да го продава
Друг е въпросът,че пак повтарят дизайн ,особено при минито. Толковажли не могат да разчупят дизайна малко,дори от маркетинговажглдена точка,ложе само това да го продава
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
- TheOriginal
Че от iPad 2 до 4 беше един и същ?
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Пичове имам проблем ?
обнових си ios 8.0.2 но в албума Recently Added ми липсват 60 снимки?!
Като включа телефона към компа ми показва че тези 60 снимки са си вътре в тела но просто не са в този албум. Как мога да си ги върна в този албум отново?? 

Най-отдолу имаш опции photos и albums, натисни photos и ше ти излезат всички налични снимки 

да знам, но искам да си ги преместя отново в албума Recently Added?! 

вече може ли да се ресторва оправиха ли се проблемите
Как да изтрия неинсталиран [iOS 8]
Здравейте,
iOS 8 се свали чрез wi-fi , но понеже съм с iOS 7 и не мисля да го ъпдейтвам заема излишно пространство. Има ли някакъв начин да го изтрия.
Благодаря предварително
iOS 8 се свали чрез wi-fi , но понеже съм с iOS 7 и не мисля да го ъпдейтвам заема излишно пространство. Има ли някакъв начин да го изтрия.
Благодаря предварително

- TheOriginal
Re: Как да изтрия неинсталиран [iOS 8]
Settings -> General -> Usage -> iOS 8 Software Update -> Delete.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Между другого скоро очаква ли се да излезе jailbreak за ios8? 

With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Здравейте,
От скоро използвам iphone 5s докато бях с IOS7 машинката се държеше горе долу добре но с качването на новата им операционна система се появи един много неприятен бъг а именно забавяне на отговор при входящо повикване.
Когато приемам входящо повикване телефона продължава да звъни около 2-3 секунди и общо взето му е необходимо известно време докато се осъществи разговора, това не се наблюдава само при мен а при всички мои познат с такъв апарат и новия софтуер.
Опитах се да получа консултация от apple но не пожелаха да отговорят на мейла ми, надявам се че тук има достатъчно компетентни хора, които със сигурност знаят отговора на въпроса ми.
Не знам каке възможно толкова голямаи уважавана компания като APPLE да не могат да решат един толкова малък проблем.
ДО колкото разбрах на 20-ти излиза 8.1 не дайте съвет да ъпреитвам ли или новите приложения на APPLE допълнително ще натоварят машинката ми и положението ще станеоще по лошо.
И един малко глупав въпрос мога ли да се върна към IOS 7
От скоро използвам iphone 5s докато бях с IOS7 машинката се държеше горе долу добре но с качването на новата им операционна система се появи един много неприятен бъг а именно забавяне на отговор при входящо повикване.
Когато приемам входящо повикване телефона продължава да звъни около 2-3 секунди и общо взето му е необходимо известно време докато се осъществи разговора, това не се наблюдава само при мен а при всички мои познат с такъв апарат и новия софтуер.
Опитах се да получа консултация от apple но не пожелаха да отговорят на мейла ми, надявам се че тук има достатъчно компетентни хора, които със сигурност знаят отговора на въпроса ми.
Не знам каке възможно толкова голямаи уважавана компания като APPLE да не могат да решат един толкова малък проблем.
ДО колкото разбрах на 20-ти излиза 8.1 не дайте съвет да ъпреитвам ли или новите приложения на APPLE допълнително ще натоварят машинката ми и положението ще станеоще по лошо.
И един малко глупав въпрос мога ли да се върна към IOS 7
- TheOriginal
Ако се върнеш малко назад в темата ще видиш, че всички го имат това.
И не НЕ МОЖЕШ да върнеш iOS 7!
И не НЕ МОЖЕШ да върнеш iOS 7!
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- Павел Василев
И на мен ми направи това впечатление, но в интерес на истината не е никакъв проблем и се свиква бързо, така и иначе догато плъзнеш по екрана за включване и докато си сложиш слушалката до ухото вече говориш
, според мен няма никаква драма.

Нещо, което работи не се пипа!
За мен има драма и то голяма, не може апарат за над 1000лв да има толкова елементарен проблем.
Адски ме дразни това нещо и ако не си решат проблема съм по скоро склонен да се разделя с APPLE
Адски ме дразни това нещо и ако не си решат проблема съм по скоро склонен да се разделя с APPLE
В понеделник излиза iOS 8.1., преполагам ще го фикснат това,при мен също го има
Дано да го оправят
аз съм с 8.1 бета2 и си го има забавянето..

- freelanders
Първия айпад мини продължава да работи супер бавно дори. Има сумарно не повече от 10 приложения качени, като рядко работи повече от едно...
Изключително зле, особено Сафари-то. Все едно ползвам китайски дроид за 20$...
Дано 8.1 помогне...
Дано 8.1 помогне...
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Айде да го пускат вече 8.1....
iPhone X iOS 12.1
iPhone 8 iOS 12.1
iPhone 6 iOS 12.1
Apple AirPods
MacBook Pro macOS Mojave
iPhone 8 iOS 12.1
iPhone 6 iOS 12.1
Apple AirPods
MacBook Pro macOS Mojave
- TheOriginal
Много си е добре.freelanders написа:Първия айпад мини продължава да работи супер бавно дори. Има сумарно не повече от 10 приложения качени, като рядко работи повече от едно...
Дано 8.1 помогне...
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]