iPhone 6
Re: iPhone 6
Здравейте,искам да попитам ако ми донесат телефон от USA,ще мога ли да го ползвам в България с тукашна карта?
Не, аз си го поръчах с наложен платеж. Вчера вечера поръчах от ozone.bg днес в 9;00 беше тук.gogo68 написа:Още не мога да се начудя на такива хора, дето си дават предварително парите за нещо, дето не са го хванали!Iphone4 написа:ЕЕ прецаках се, аз поръчах от elpoint и постоянно ме убеждават колко малко количества имат apple и "до края на месеца" трябва да го получа. При условие, че първо пишеше 2-3 дни, после ми казаха 6, после 7-10.И то говорим за хилядарки...
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Нали са pre-order,как толкова бързо са ти го доставилиIphone4 написа:Не, аз си го поръчах с наложен платеж. Вчера вечера поръчах от ozone.bg днес в 9;00 беше тук.gogo68 написа:Още не мога да се начудя на такива хора, дето си дават предварително парите за нещо, дето не са го хванали!Iphone4 написа:ЕЕ прецаках се, аз поръчах от elpoint и постоянно ме убеждават колко малко количества имат apple и "до края на месеца" трябва да го получа. При условие, че първо пишеше 2-3 дни, после ми казаха 6, после 7-10.И то говорим за хилядарки...

Ако си зададеш въпроса малко по-грамотно ще получиш отговорMihaell написа:Здравейте,искам да попитам ако ми донесат телефон от USA,ще мога ли да го ползвам в България с тукашна карта?
Skyline,това форум ли е или час по български?Ти като си много отворен,къде са ти препинателнитe знаци?
Бъди грамотен по отношение на това което питаш, а не по отношение на граматиката. Да не мислиш, че някой може да отгатне на теб какъв телефон ще ти донесат от другия край на света?
Сто процента няма да е Nokia,a iPhone.За модела мисля,че няма значение.Операторa е T-Mobile.
Така ?
Така ?
Почти, но ще ти отговоря - Ако е от магазин на Т–мобъл ще трябва 40 дни да се ползва в тяхната мрежа. Ако е купен от на Епъл сайта и е избрана опцията - Contract Free, ще работи. За 40-те дни ми го казаха в офис на Т-мобъл - за другото по форумите пише, че са отключени.Mihaell написа:Сто процента няма да е Nokia,a iPhone.За модела мисля,че няма значение.Операторa е T-Mobile.
Така ?
Само да добавя - на Върайзън са отключени телефоните и си работят без проблем в България.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Така е по-добре и както виждаш веднага някой се отзовава и си дава знаниетоMihaell написа:Сто процента няма да е Nokia,a iPhone.За модела мисля,че няма значение.Операторa е T-Mobile.
Така ?

Благодаря ви ! 

Още не мога да се начудя на такива хора, дето си дават предварително парите за нещо, дето не са го хванали!
И то говорим за хилядарки...[/quote]
Не, аз си го поръчах с наложен платеж. Вчера вечера поръчах от ozone.bg днес в 9;00 беше тук.[/quote]
Нали са pre-order,как толкова бързо са ти го доставили
[/quote]
Имаше на склад.

Не, аз си го поръчах с наложен платеж. Вчера вечера поръчах от ozone.bg днес в 9;00 беше тук.[/quote]
Нали са pre-order,как толкова бързо са ти го доставили

Имаше на склад.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Ма си ууумееен...Skyline написа:Така е по-добре и както виждаш веднага някой се отзовава и си дава знаниетоMihaell написа:Сто процента няма да е Nokia,a iPhone.За модела мисля,че няма значение.Операторa е T-Mobile.
Така ?

Mr. Bean
- beckhem
- supporter
iPhone 6 - Apple Leather case
Здравейте колеги.
Някакви идей от къде в България може да се купи този case ?
Става въпрос за този който Apple пуснаха за iPhone 6/6 Plus.
Аз си взех един от UK но искам да купя един и за жената, а не ми се чака пак 10 дни.
Някакви идей от къде в България може да се купи този case ?
Става въпрос за този който Apple пуснаха за iPhone 6/6 Plus.
Аз си взех един от UK но искам да купя един и за жената, а не ми се чака пак 10 дни.
Проверки и консултации!
Аз на 09.10.2014г. направих поръчка (pre-order) от ozone.bg за Apple iPhone 6 Space Grey - 16GB на цена 1399лв. и днес 16.10 ми се обадиха че го имат и са го изпратили.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Имам приятел,който работи в централата на Глобул и той ми каза,че се очаква през октомври да предложат iPhone 6
Да се надяваме,че те ще предложат по-добри цени от ментел 

Сигурно чакат изцяло да почнат да се казват теленор и тогава ще ги пуснат.gopeto_86 написа:Имам приятел,който работи в централата на Глобул и той ми каза,че се очаква през октомври да предложат iPhone 6Да се надяваме,че те ще предложат по-добри цени от ментел
Apple iPhone 7 32Gb Black
Да, това изчакватRoss написа:Сигурно чакат изцяло да почнат да се казват теленор и тогава ще ги пуснат.gopeto_86 написа:Имам приятел,който работи в централата на Глобул и той ми каза,че се очаква през октомври да предложат iPhone 6Да се надяваме,че те ще предложат по-добри цени от ментел

Тази година нещо Apple ни пращат в трета глуха.Щом и Македония са преди нас
.Миналата година не беше така.
Apple’s fastest-ever iPhone rollout continues on the following dates:
Friday, October 17: China, India and Monaco
Thursday, October 23: Israel
Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa
Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait
Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand

Apple’s fastest-ever iPhone rollout continues on the following dates:
Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa
Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
-
При нас изобщо няма да се появи официално , тъй като няма реален представител ,дори от операторите , всичко е куфарна търговия дори и при ментел ,злобул и вивишита .....
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
В момента е така ясно е,но дали този път и Мтел няма да продават официално.Не мисля.Ще разберем в началото на ноември когато Apple ще пуснат списъка с останалите държави и датите на пускане.londongunner написа:При нас изобщо няма да се появи официално , тъй като няма реален представител ,дори от операторите , всичко е куфарна търговия дори и при ментел ,злобул и вивишита .....
- TheOriginal
Нормално.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- izzo
- Обратна връзка:
Кви списъци кви пет лева...
Нищо, тамън още време да се изнамери джейлбрейк.
Ама явно доста са назад, доставката ми е след месец чак...From: Apple Store <your_order_US@orders.apple.com>
Date: October 18, 2014 at 11:55:47 PM EDT
To: stoyneff@gmail.com
Subject: Your order is being processed
Нищо, тамън още време да се изнамери джейлбрейк.
Къде е публикуван пълния списък на 115-те страни в които ще се продава официално iPhone 6? Защото аз не намирам такъв.Alxx написа:Списъкът е публикуван и България липсва.
Никъде не е публикуван, защото в офижиалното съобщение на Apple е изрично написано, че ще бъде пуснат в 115 страни до края на годината, която все още не е свършила.nikolay80 написа:Къде е публикуван пълния списък на 115-те страни в които ще се продава официално iPhone 6? Защото аз не намирам такъв.Alxx написа:Списъкът е публикуван и България липсва.
1. 20 additional countries on September 26, including Austria, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Isle of Man, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey and United Arab Emirates. iPhone 6 and iPhone 6 Plus will be available in 115 countries by the end of the year.
2. Apple’s fastest-ever iPhone rollout continues on the following dates:
България липсва от списъка.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver