iPhone 6 в МТЕЛ

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
chocho_

Re: iPhone 6 в МТЕЛ

Мнение от chocho_ »

Alxx написа:
chocho_ написа:Много ме кефите какви сте хейтърчета всички :) В другата теме пишете, че е много ужасен iPhone-a и ще си стоите със старите, обаче ви е много висока цената =))
Ти ако си овчар да броиш дубъл на ментел, не значи че ние ги рупаме с колците. Четейки "солидните" ти аргументи по-горе, съм 100% сигурен, че по един или друг начин работиш за тях.
Аз нито съм овчар, нито работя за М-тел. Точно на теб не мисля да ти се обяснявам и внимавай с определенията!!!
Явно си пропуснал часовете по математика или за теб дъбъл значи нещо друго L-)
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
gboyadzhiev

Мнение от gboyadzhiev »

chocho_ написа:Цената на М-тел е висока, но никой не спомена, че при тях гаранцията на iPhone-a e 2 години за разлика от всички други с по 1 година.
За мен това си е сериозен плюс, защото на 4S-ката ми се развали power бутона на 18-тия месец и ми го замениха за 3 дни. Няма Креатив център с работно време от понеделник до петък 9-18 ч. Отидох в 9 часа в мола и си го оставих. Да не говорим, че освен в София и Варна, другаде няма Креатив център.
А за договора и отключен да си го вземеш пак трябва да с някой договор да сключиш и то поне за 25 лв. месечна такса, ако искаш да имаш достатъчно нет. Предполагам, че няма човек, който ще даде 1400 лв за телефон и ще го ползва само на WiFi с прима/б-конект/боб и т.н. :-B
Това са неща, които има значение поне за мен. Сега няма да си го взема за 1900 лв., но ако го намалят до 1500-1600 не бих се замислил :)
Има! o_O Аз съм такъв, щото си изкарвам парите трудно и съм стиснат, а и wi-fi имам навсякъде.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Чоче, внимавай ти с твоите и тогава се пробвай да ме страхуваш. Не си ми дорастнал да ми викаш "хейтърче".

И, да, ходил съм на некви уроци по математика, по спомен завърших с отличен. В Европа е най - тънко в Швейцария, 1268лв. В Ментел е 2400. Верно, не е дубъл, ама за баровец като тебе кво са 136лв?
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Възмездие: М-тел получи присъда!

Присъдата на М-тел е факт

М-тел най-после получи присъда. Съдебното решение е постановено от ВАС. Доводът на съдиите от върховната инстанция за постановяване на решението е, че гигантът е използвал нелоялна тактика за привличане на клиенти. Потребителите на М-тел, които са закупили мобилни апарати на лизинг, са станали жертва на нелоялната търговски трикове от страна на мобилния гигант.

Служители са били инструктирани да лъжат клиентите, обещавайки им, че след изтичането на договора, който сключват при закупуването на апарата, телефонът им ще бъде разкодиран безплатно. Оказва се, че това не е така и клиентите, които желаят телефона им да бъде разкодиран след изтичането на договора, трябва да заплатят определена сума, която никак не е малка.

Служителите на М-тел умишлено спестявали на клиентите си тази подробност. Информация за разкодирането на мобилните апарати има на сайта на гиганта. Това на практика означава, че потребителите, които нямат достъп до мрежата, ще направят неинформиран избор при сключването на договор с М-тел.

КЗП вече е извършила проверка по случая и е установила, че компанията предоставя на клиентите си код за разкодирането на мобилните им апарати срещу сума, посочена в ценовата листа на М-тел.

Становището на КЗП е, че мобилният гигант е използвал нелоялна търговска тактика за привличане на нови клиенти. Решението на съда е в сила от днес и според него всеки един потребител, сключил договор при подобни обстоятелства, има право да прекрати предсрочно договора си.

Потребителите на М-тел имат право да прекратят договорите си предсрочно и да претендират за обезщетения.

Право за предявяване на иск за обезщетение потребителите на М-тел имат до 5 години след влизането на съдебното решение в сила, пише ПИК.

Ако и Вие сте клиентите, станали жертва на измама от М-тел, може да предявите иск срещу гиганта.

http://politikata.net/%D0%B2%D1%8A%D0%B ... jt=1&fbp=1
Mr. Bean
pvt-genchev

Мнение от pvt-genchev »

Iphone4 написа:
DEMON BOY 13 написа:Ето и по-читави цени - http://www.elpoint.bg/elektronika/mobil ... apple.html

Някой поръчвал ли е от този магазин, защото мисля утре да си поръчам? Какво ви е мнението и за застраховката 100лв за 2 години?
Ехо Iphone4 - аз поръчах от там днес и се надявам да не е измама. Ще докладвам тук като (ако...) го получа, но нещо цените ми се струват прекалено ниски. iPhone 6 Plus 128GB е 999 евро на apple.de, и тези хора то Елпоинт искат 1 953,99 лв - не може без да имат някаква печалба...

Пожелайте ми късмет :)
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

pvt-genchev написа:
Iphone4 написа:
DEMON BOY 13 написа:Ето и по-читави цени - http://www.elpoint.bg/elektronika/mobil ... apple.html

Някой поръчвал ли е от този магазин, защото мисля утре да си поръчам? Какво ви е мнението и за застраховката 100лв за 2 години?
Ехо Iphone4 - аз поръчах от там днес и се надявам да не е измама. Ще докладвам тук като (ако...) го получа, но нещо цените ми се струват прекалено ниски. iPhone 6 Plus 128GB е 999 евро на apple.de, и тези хора то Елпоинт искат 1 953,99 лв - не може без да имат някаква печалба...

И аз вчера вечерта си поръчах казаха ми, че някъде четвърък-петък ще дойде (звъннах предварително да ги питам дали действително са налични казаха 2-3дни). Интересното наистина е ,че цената е с 50лв по-ниска. Щяха да ми купуват от италия и там от apple store е по-скъпо. Ще видим какво ще стане нищо не губим с наложен платеж.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

Ами в абаута при настройките не се ли сещате какво пише ! Ифон има с различни предназначения,за различни страни и от различни страни ,това е изобразено със съответното лого на гърба на капака описани в абаута кое лого какво значи . Та от там идва разликата в цената не, че някой си работел на загуба :)
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Niko_bg написа:Ами в абаута при настройките не се ли сещате какво пише ! Ифон има с различни предназначения,за различни страни и от различни страни ,това е изобразено със съответното лого на гърба на капака описани в абаута кое лого какво значи . Та от там идва разликата в цената не, че някой си работел на загуба :)
Т'ва кво общо има? Не ти се отдава мисленето.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Niko_bg

Мнение от Niko_bg »

TheOriginal написа:
Niko_bg написа:Ами в абаута при настройките не се ли сещате какво пише ! Ифон има с различни предназначения,за различни страни и от различни страни ,това е изобразено със съответното лого на гърба на капака описани в абаута кое лого какво значи . Та от там идва разликата в цената не, че някой си работел на загуба :)
Т'ва кво общо има? Не ти се отдава мисленето.

Ами как какво общо, ти помисли бе ! По евтина работна ръка по евтини материали ,предназначение за по бедни страни ! И сега не ми казвай само че такова разделение при ейпъл няма, всички производители го имат !
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Какво значи - европейски Sim FREE ?!! Модел ?!?

http://www.elpoint.bg/apple-iphone-6-16gb-gold.html
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
pvt-genchev

Мнение от pvt-genchev »

Niko_bg написа: Ами как какво общо, ти помисли бе ! По евтина работна ръка по евтини материали ,предназначение за по бедни страни ! И сега не ми казвай само че такова разделение при ейпъл няма, всички производители го имат !

Всички телефони на Apple се произвеждат от Foxconn, и то на едно и също място от едни и същи части. Нещо май не си разбрал как работи supply chain-на на Apple ;)
Последно промяна от pvt-genchev на 04 Окт 2014, 12:26, променено общо 1 път.
pvt-genchev

Мнение от pvt-genchev »

Iphone4 написа:Интересното наистина е ,че цената е с 50лв по-ниска. Щяха да ми купуват от италия и там от apple store е по-скъпо. Ще видим какво ще стане нищо не губим с наложен платеж.
Аз платих директно през ePay, и за това съм малко притеснен. Обадих се преди малко на телефона на фирмата, и говорих с един господин които ми каза че в Понеделник "колегата" ще е на работа и ще ми се обадят за да уточним доставката. Ще пиша тук в момента в който знам повече.
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

pvt-genchev написа:
Iphone4 написа:Интересното наистина е ,че цената е с 50лв по-ниска. Щяха да ми купуват от италия и там от apple store е по-скъпо. Ще видим какво ще стане нищо не губим с наложен платеж.
Аз платих директно през ePay, и за това съм малко притеснен. Обадих се преди малко на телефона на фирмата, и говорих с един господин които ми каза че в Понеделник "колегата" ще е на работа и ще ми се обадят за да уточним доставката. Ще пиша тук в момента в който знам повече.
И аз очаквам да ми се обадят и края на другата седмица вече да е при мен. Би трябвало всичко да е точно продават и други продукти. По-скоро могат да ни изиграят с доставката 2-3 дни.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
sdimov

Мнение от sdimov »

pvt-genchev написа:
Iphone4 написа:

Ако направиш същата сметка само, че с телефони внесени от САЩ и ще видиш, как печалбата им е 400+ лв. Не ми се смята за другите, но 16 ГБ - 650$+Такс=695,5$. Курс на БНБ 1,55. Това прави 1078 лв. Те го продават за 1449 (Elpoint).
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

забрави да включиш парите за транспорт и за подкуп в митницата :)
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Най ни бива в правенето на чужди сметки! :))
Mr. Bean
Аватар
ivan.nedyalkov

Мнение от ivan.nedyalkov »

http://appleinsider.com/articles/14/07/ ... iphones-5s

Интересно iPhone 5 64 за 670 лв с 1 година гаранция. Аз май ще си остана и тази година на стар модел за съжаление :(

http://stores.ebay.com/factorycertified/br%20/
iPhone 6S 16GB
MacBook Pro 13 Mid 2012 8GB RAM 256GB SSD
Apple TV 2th generation
AirPort Extreme 5th generation
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

http://www.macrumors.com/2014/10/06/iph ... type-ebay/ Прототип на iphone 6 64gb, погрешно доставен от при поръчка от verzion. Преди малко наддаванията бяха 98 200 $
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Те от Епъл прототипите във Върайзън си ги държат на склад =)) Сигурно има и оригинална Флапи бърд инсталирана.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

гледам мтел му свалили цената
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Дам...1400лв., ама с този план от 65лв. на месец...
https://www.mtel.bg/ustroystva/mc/devic ... e-iPhone-6
Mr. Bean
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

1400лв не е ли свободна цена? Ако е такава е супер!
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Не, 1399 е с 2г договор и отделно плащане на макс тарифата им. Иначе в елпойнт нещата се оказаха миризливи - вдигнаха цената на 1499лв и доставка до ТРИ седмици.

http://www.elpoint.bg/apple-iphone-6-16 ... -grey.html
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Даммм. А в Мтел без договор си е два бона. Нищо не направиха пак. :(
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

От 2.4 на 2.0 за тях е доста :)

След 3-4 месеца вероятно ще се нормализира цената при тях.
Проверки и консултации!
Публикувай отговор