Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аз ъпдейтнах само до iOS 8 и съм много доволен засега, няма да пипам нищо докато си ми работи отлично всичко и батерията ми в момента е на 79% трети ден, при общи разговори до днес почти 3 дни - общо 20 минути, без да влизам в интернет и с изкллюченo всичко ненужно за пестене на батерията, gps, icloud, автоматичните ъпдейти, забраних опресняванията на някои приложения и т.н. доволен съм
Колкото и странно да е и на iPhone 6 4.7 лагва. Днес служителя от iCenter във Гранд Мол Варна имаше такъв и понеже е познат го разцъках, ем и там е същото положение . Но като цяло телефона е много готин и се влюбих в него
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор." iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аз съм много доволен от 8.0.2.Върви ми доста добре на iPhone 5S, единственият проблем, който имам е, че понякога не ми дава да махна някое известие, което се е появило докато съм в дадено приложение.
С батерията нямам проблеми, нещата седят така:
TheOriginal написа:Колкото и странно да е и на iPhone 6 4.7 лагва. Днес служителя от iCenter във Гранд Мол Варна имаше такъв и понеже е познат го разцъках, ем и там е същото положение . Но като цяло телефона е много готин и се влюбих в него
TheOriginal от 3 дни съм собственик на същия телефон и при мен няма никакъв лаг,а го натоварвам доста телефона,мисля си,че нещата при него с един Restore ще се оправят
iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU MacBook Air 13' Early 2015
Който не си е ъпдейтнал айпада мини да не бърза. Много зле е положението. Рестартирах 2-3пъти, но няма подобрение. Мисли 2секунди дори като цъкна 2пъти хоум бутона, за да излязат отворените приложения.
За ios 8.0.2 говоря.
freelanders написа:Който не си е ъпдейтнал айпада мини да не бърза. Много зле е положението. Рестартирах 2-3пъти, но няма подобрение. Мисли 2секунди дори като цъкна 2пъти хоум бутона, за да излязат отворените приложения.
За ios 8.0.2 говоря.
Аз ъпдейтнах минито към 8.0.2. и си работи добре.Много по добре от 8.0.0.Само ме дразни че сърча на моменти не изкарва web резултати като търся нещо.Иначе батерията сега държи повече.Имах проблем преди това.Общо взето много добре се държи след ъпдейта.
Някой да сподели,ако може : та как се включва това с отговора на нотификацията като плъзнеш надолу,става въпрос при месенджер,вайбър и т.н. По едно време беше възможно ,но при 8.0 , сега при 8.0.2 отново го няма