iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
Alxx
supporter

Re: iPhone 6

Мнение от Alxx »

...точно 70лв повече от предишния(не визирам цените на амбулантните търговци). На практика само догонва инфлацията ;)
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

gopeto_86 написа:http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... 6GB-SILVER

Почнаха да се гонят с цените, но все още са далече от истината :D
Има обаче една малка подробност... на техномаркет гаранцията е 24месеца. ;)
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Изображение
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Дрисмаските фенове както винаги (НЕ)оригинални.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Е се пак трее се избиват комплекси на фона на това: http://tinyurl.com/lhv5efj
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Ето който иска да си "запили" камерата! :))

http://fakti.bg/technozone/114298-podob ... =firstpage
Mr. Bean
kawabiker

Мнение от kawabiker »

http://www.theverge.com/2014/9/25/68456 ... e-building

Не че ми е важно, но понеже по андроид насочените форуми много се говореше за дефект / ефект и т.н. надявам се и това да се разпространи ...
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Не знам за вас,но на мен ми писна на.... от хейта по 6-цата от всякакви лешпери,които изобщо не разбират от техника,но не спират да постват простотии във форумите и фейсбук :)) Дайте да си направим нова тема, в която да постваме всякакви неща-снимки,статии,клипове с които да затворим устите на хейтърчетата
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Кучетата си лаят, керванът си върви ;) Ако млъкнат, няма да е интересно.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

От снощи съм собственик на:

iPhone 6 Space Gray - първи впечатления

Уникален телефон!

Хората им е скучно и си публикуват глупости като всяка година!

Който има възможност да не се замисля - iPhone 6 е наистина впечатляващ телефон!
Проверки и консултации!
shpeki

Мнение от shpeki »

Нека си хейтят, само това им остава.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

gogo68 написа:Ето който иска да си "запили" камерата! :))

http://fakti.bg/technozone/114298-podob ... =firstpage
Mда... винаги има такива олигофрении, като тия преди къде слагаха айфони в блендери...
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

beckhem написа:От снощи съм собственик на iPhone 6 Space Gray
Честит да ти е ! Със здраве да го ползваш и да не го огъваш =))

P.S
Този ще го намеря и ще му откъсна главата >:)

https://www.youtube.com/watch?v=lBUJcD6Ws6s[/youtube]
Последно промяна от TheOriginal на 26 Сеп 2014, 15:40, променено общо 1 път.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
galant

Мнение от galant »

gopeto_86 написа:Не знам за вас,но на мен ми писна на.... от хейта по 6-цата от всякакви лешпери,които изобщо не разбират от техника,но не спират да постват простотии във форумите и фейсбук :)) Дайте да си направим нова тема, в която да постваме всякакви неща-снимки,статии,клипове с които да затворим устите на хейтърчетата
Гледай сега,харесването и одобрението на даден продукт е субективно.Няма как на всички да се хареса,даже и на 'феновете"(аз също съм такъв).Това че ползваш продуктите на дадена марка и и симпатизираш,не означава че всичко което излезе от заводите им си длъжен да го засипваш със суперлативи и на кокошката да кажа че е кон,а ако не, да ме определят примерно като хейтър,лешпер ,НЕ разбиращ и прочие.Лично за мен е грозен(в по-голямата си част),докарващ на Android някакъв си,заоблен,прекалено тънък което го прави неудобен.Сигурен съм че 99% от всички си казват(на ум естествено)-само тая камера да беше....,да беше гърба му като еди кой си модел и т.н. и т.н.Така че аз не намирам нищо лошо в това,човек да си каже че е разочарован,с изключение на дисплея който за мен е просто уникален,в пълния смисъл на определението "уникален".Лично аз с нетърпение очаквах 6-цата,видях и четох за дизайна,взех го и разбрах че това не е моя апарат.И не виждам с какви клипове,статии и новини ще затвориш на някой устата,който не го харесва чисто и просто.Определено е в пъти по-добър от по-голямата част смартфони,но в никакъв случай не е това което повечето са очаквали.
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

galant написа:
gopeto_86 написа:Не знам за вас,но на мен ми писна на.... от хейта по 6-цата от всякакви лешпери,които изобщо не разбират от техника,но не спират да постват простотии във форумите и фейсбук :)) Дайте да си направим нова тема, в която да постваме всякакви неща-снимки,статии,клипове с които да затворим устите на хейтърчетата
Гледай сега,харесването и одобрението на даден продукт е субективно.Няма как на всички да се хареса,даже и на 'феновете"(аз също съм такъв).Това че ползваш продуктите на дадена марка и и симпатизираш,не означава че всичко което излезе от заводите им си длъжен да го засипваш със суперлативи и на кокошката да кажа че е кон,а ако не, да ме определят примерно като хейтър,лешпер ,НЕ разбиращ и прочие.Лично за мен е грозен(в по-голямата си част),докарващ на Android някакъв си,заоблен,прекалено тънък което го прави неудобен.Сигурен съм че 99% от всички си казват(на ум естествено)-само тая камера да беше....,да беше гърба му като еди кой си модел и т.н. и т.н.Така че аз не намирам нищо лошо в това,човек да си каже че е разочарован,с изключение на дисплея който за мен е просто уникален,в пълния смисъл на определението "уникален".Лично аз с нетърпение очаквах 6-цата,видях и четох за дизайна,взех го и разбрах че това не е моя апарат.И не виждам с какви клипове,статии и новини ще затвориш на някой устата,който не го харесва чисто и просто.Определено е в пъти по-добър от по-голямата част смартфони,но в никакъв случай не е това което повечето са очаквали.
Гледай сега...прави разлика от нехаресване и неодобрение и от безсмислено хейтване. Мен не ме дразнят хората,които са имали желание да си вземат 6-цата и казват-изпъкналият ринг на камерата не ми харесва,формата му не ме кефи или т.н. Дразнят ме тези,които са си взели някакъв андроид,никога не са ползвали продукт на Apple и не спират да постват и споделят всякакви простотии от сорта на...."добре дошли в 2012г" и сравнение с Nexus 4 за фон. За мен 6-та също не е на 100% телефонът,който очаквах и исках,но...е време да сменям 4-та и честно казано предпочитам да дам 200-300лв повече и да си взема Iphone 6 (дори и с недостатъци),пред това да си взема съпунерка,която не се огъва,защото е от евтина китайска пластмаса!
galant

Мнение от galant »

Така съм съгласен,ако това имаш в предвид.
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

galant написа:Така съм съгласен,ако това имаш в предвид.
Това имах в предвид ;) Точно безсмиления хейт на хора чиято цел е просто да плюят по Apple, просто защото знаят,че те са N1 ;)
Аватар
thinkdifferent

Мнение от thinkdifferent »

До скоро ръсех отрицателни коментари за iPhone 6... Е, мнението ми се промени след като го видях как стои в ръката, много добре беше. А за 5.5'' съм все още скиптично настроен! :)
''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Е след толкова атаки последва и отговор естествено.

http://www.youtube.com/watch?v=mMJ4yZf8MoA
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Krastanov написа:Е след толкова атаки последва и отговор естествено.

http://www.youtube.com/watch?v=mMJ4yZf8MoA
В линка къде kawabiker го постна по нагоре е.
stanick

Мнение от stanick »

След бендгейт имаше як срив но днес нещата са ок.
Изображение
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Check out this video on YouTube:

http://youtu.be/1omTUWERInU

C:-)
Проверки и консултации!
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Колко първоначални зареждания правите на 6цата?
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
maintf

Мнение от maintf »

Мтел започва продажбата на iPhone 6 от 1 октомври

От 1 октомври дългоочакваният iPhone 6 може да бъде закупен в магазините на Мтел. Само няколко седмици след официалната му премиера, компанията е първата сред телекомите в страната, която ще предложи устройството на българските потребители.

Смартфонът ще се предлага на цена от 83,90 лева на месец с тарифен план Мтел трансфер XL. Потребителите могат да избират от три невероятни цвята за своя нов iPhone – бял, черен и златен.

Мтел ще предложи устройството първоначално в шест от най-големите си магазини в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе.
iPhone 6 е значително по-голям от предшествениците си и разполага с 4,7-инчов дисплей. Устройството тежи 129 грама и е тънко само 6.9 мм. България е една от първите страни в Европа, в които започват продажбите на смартфона, само няколко седмици след световната му премиера.

Източник: Писмо до медиите
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
velislav

Мнение от velislav »

Айде честито!!!
http://nixanbal.com/mtel-puska-iphone-6 ... -s-dogovor
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Macbook Pro 13 Retina Late 2013