iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
TheOriginal

Re: iPhone 6

Мнение от TheOriginal »

Във hardwarebg всички хейтват iPhone -> Няма предупреждение
Аз хейтнах два пъти Samsung и модераторчето веднага 4 точки предупреждение.

Изображение
Изображение
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
deepgeorge

Мнение от deepgeorge »

Майко мила - като ви чета коментарите и ми става лошо. Във форум специализиран за Apple да се излее толкова помия по новите устройства. Айфоните са си страхотни - направени са така, че нито да ощетят притежателите на предишното поколение (визирам iPhone 5S), а в същото време тези с наложащ ъпгрейд от по-стари поколения да имат на какво ново да се радват. Нов дизайн, нови размери, подобрени камери, по-бърз SоC чип. Всичко си е такова каквото трябва да бъде - мрънкахте за по-голям дисплей - ми ето ви по-голям дисплей - при това не един ами цели 2 нови размера. Мрънкахте че нямало NFC - ето и него ви добавиха. Искахте по-големи батерии - ами ето ви ги. Според мен новите айфони са това за което мечтая от доста време, въпреки че в момента не мога да си позволя ъпгрейд, а и не искам защото няма и година откакто съм с 5S. А за дизайна нямам какво да кажа - страхотен. Единствено мога малко да поспоря за Space Gray цвета - определено имаше нужда да е една-две идеи по-тъмен. Камерата стърчала - ами как подяволите да съберат хората в такъв тънък корпус автофокусната система, че и оптична стабилизация са ви сложили. А и никой не си носи айфона без калъф, така че това отпада като минус, защото калъфите ще го компенсират.

А за часовника незнам какво да кажа - единствено ще кажа - "Имахме ли нужда и от това?". Според мен е излишно и часовника да има такива функции, но Apple са компания, която търси ниша за печалба и я е отркрила там, така че са длъжни да го предложат. А кой ще го купува си е вече негова работа.
MacBook Air 13" Mid 2011 / OS X El Capitan 10.11.6 + Win 10 Pro @ Parallels 10
iPad mini 64GB Wi-Fi White / iOS 9.3.4
iPhone 6S Plus 128GB Space Gray / iOS 9.3.4
iPod Touch 3G 32GB / iOS 5.1.1
Apple TV 3rd Gen @ Software Version 7.0
Apple Airport Time Capsule 2TB A1409
Maui

Мнение от Maui »

И двата модела iPhone ми харесват и то доста. В интерес на истината сега дилемата ще е, кой от двата да си купя и затова мисля да изчакам и да тествам, като усещане в ръката и двата поотделно преди да взема крайно решение. Ментел вече обявиха, че октомври ще предложат модела с 4.7 инчов дисплей, а за другия ще почакаме малко повече. Надявам се Глобул също да го предлагат, защото в противен случай ще започне едно масово пренасяне на номера в конкурента ментел (това действие очаква и мен евентуално). Разбира се има и друг вариянт, още в края на този месец броиш 700 паунда и получаваш 5.5 инчовия модел, но лично аз ще изчакам за поне малко по-ниска цена от БГ операторите.

Off-topic: "фенчетата" на самсунг с техните си коментарчета заядливи, които пускат след всяка статия за apple са изключително дразнеща напаст долна. Не разбраха ли, че в момента LG е в пъти по-добра марка, а и за напред се очертава, като такава. Извинявай, ама неможе да дадеш 1200лв. за премиум телефона им и след една година три от буквите на логото на задния панел да ти се изтрият!
iPhone 6 Plus 16GB Space gray
iPhone 5 16GB White
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB
Apple MacBook Air "Core i5" 1.7 13" (Mid-2011)
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

Според мен и двата телфона са много добри - стилът на Apple си личи и в дизайна (към който имам малко забележки, но ще се въздържа, докато не го видя на живо), в отличния хардуер, и не мога да кажа, че стъпката към по-голям дисплей не беше очаквана. Сгурен съм, че ще върши страхотна работа и всеки негов притежател ще е доволен от скоростта, плавната работа, камерата и т.н., да не изброявам.

Но...
Много добре си спомням чувството, когато видях за първи път 4S. Чувството, че това е моят телефон и че го искам веднага и не останах излъган в очакванията си към него.
Точно това ми липсва сега.
Последно промяна от Хъшо на 10 Сеп 2014, 15:55, променено общо 1 път.
iPhone SE 64GB
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

Maui написа:И двата модела iPhone ми харесват и то доста. В интерес на истината сега дилемата ще е, кой от двата да си купя и затова мисля да изчакам и да тествам, като усещане в ръката и двата поотделно преди да взема крайно решение. Ментел вече обявиха, че октомври ще предложат модела с 4.7 инчов дисплей, а за другия ще почакаме малко повече. Надявам се Глобул също да го предлагат, защото в противен случай ще започне едно масово пренасяне на номера в конкурента ментел (това действие очаква и мен евентуално). Разбира се има и друг вариянт, още в края на този месец броиш 700 паунда и получаваш 5.5 инчовия модел, но лично аз ще изчакам за поне малко по-ниска цена от БГ операторите.

Off-topic: "фенчетата" на самсунг с техните си коментарчета заядливи, които пускат след всяка статия за apple са изключително дразнеща напаст долна. Не разбраха ли, че в момента LG е в пъти по-добра марка, а и за напред се очертава, като такава. Извинявай, ама неможе да дадеш 1200лв. за премиум телефона им и след една година три от буквите на логото на задния панел да ти се изтрият!
Октомври? До сега по-рано от декември не са излизали,но ще се радвам ако успеят и то на добри цени:) Ще се радвам ако мога да го взема за същите условия, при които взех 4та :)
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

Към феновете на 6цата: Каква е видимата разлика с 5s, ако изключим един по-голям дисплей? За бързината никой няма да може да направи видима разлика, за снимките също ще е така. Някаква нова екстра или нещо иновационно (не казвам извънземно, а просто нещо наистина ново за мобилните телефони)?

П.С. Не искам да се заяждам, а да намеря реална причина, заради която да си го купя, а не просто защото съм фен на марката. Трезво мислещ съм и не бих изхарчил 1000 и... лева за един дисплей. (Ползвам телефоните от 3G насам.)
iPhone 5 / iOS 7.0
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Зависи от гледната точка. По същата логика може да се каже - защо, каква разлика има между 4S и 5, ако изключим малко по-дълъг (но не и по-широк) 4" дисплей и по-бързия процесор? А между 5 и 5S - даже и дисплей разлика няма и остава процесора? Така погледнато - а между 4S и 5S? Ето затова аз пропуснах 5 и 5S - защото искам наистина по-голям дисплей. И затова ще си взема 6+ с 5.5"... даже и никаква друга разлика да нямаше. Но така ги мерят нещата Андроид-феновете - като чушки и домати на плод и зеленчук... кое колко кила е, кое колко корета има, или колко памет, или колко мегапиксели и т.н. книжни екстри. А при Епъл никога не е било въпрос на "килограми". Но аз лично определено искам по-голям дисплей - с 5.5" ще ми е точно колкото искам. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Хора, не става въпрос каква разлика има от модел на модел. Тук говорим за гиганта APPLE, на който само като се споменеше името и всички изтръпваха и чакаха да видят какво ново са измислили. От продукт, от който другите компании взаимстваха идеи и функции и чаках да излезе за да си пуснат и те новите модели, се ПРЕВЪРНА В ПОСРЕДСТВЕН ПРОДУКТ. С нищо иновативно на пазара. Сега липсата на покойният Стив Джобс се усети най-много. Надявах се след като дизайна излезе по-рано в интернет пространството поне функционално да имаше някаква приятна изненада.. Е познайте от веднъж.. За мен (подчертавам за мен, защото това е моето мнение) това е ФИАСКО! (степенувано: грешка<издънка<провал<....<....< ФИАСКО!!!!)
iPhone 6+
Soze

Мнение от Soze »

А вие какво искате от един телефон не ми стана много ясно !
Много на сериозно ги вземате тези играчки.
Всеки има избор като не му харесва отива при конкуренцията. Живота не свършва с Apple.
Някой ден ще си го взема за сега моя си ми е много добре според нуждите ми. Все пак това е телефон да не забравяме.
Нито е фотоапарат нито е конзола за игри.
Ало, ало изпрати ли ми парите а .... а ок. Аз за това го ползвам вас не ви знам.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Ало, ало купи си цокало :D

На мен петицата ми е достатъчна, повече от достатъчна даже.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
cveteca

Мнение от cveteca »

Мен пък ме е яд че не пуснаха и още по-малък вариант. Лично на мен най-удобен и комфортен за употреба е размера на 4S и всичко по-голямо започва да ми създава неудобство за ползване. Но като гледам тенденцията на развитие при всички производители, явно няма да се появи нов iPhone с такива размери и затова си оставам със 4S-ката.
Иначе за новият, като изключим размера, си изглежда много добре по снимките които видях. Личи си че телефона е изпипан като дизайн и въпреки това винаги ще има различни вкусове.
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

Според мен това с изпъкналата камера си е недоразумение. Някой каза че всички ползвали калъфи на телефона. Е аз никога не съм ползвал.
Другото което ми направи впечатление е резолюцията, един нексус 5 е с пикселите на айФон 6+, а е по малък като размер от айФон 6.

И пак стигаме до стария извод, че няма смисъл да минаваш на последния модел ако притежаваш предишния, т.е. от 5s на 6.
tribaleo

Мнение от tribaleo »

gopeto_86 написа:
Maui написа:И двата модела iPhone ми харесват и то доста. В интерес на истината сега дилемата ще е, кой от двата да си купя и затова мисля да изчакам и да тествам, като усещане в ръката и двата поотделно преди да взема крайно решение. Ментел вече обявиха, че октомври ще предложат модела с 4.7 инчов дисплей, а за другия ще почакаме малко повече. Надявам се Глобул също да го предлагат, защото в противен случай ще започне едно масово пренасяне на номера в конкурента ментел (това действие очаква и мен евентуално). Разбира се има и друг вариянт, още в края на този месец броиш 700 паунда и получаваш 5.5 инчовия модел, но лично аз ще изчакам за поне малко по-ниска цена от БГ операторите.

Октомври? До сега по-рано от декември не са излизали,но ще се радвам ако успеят и то на добри цени:) Ще се радвам ако мога да го взема за същите условия, при които взех 4та :)
Моя 5S си го купих на 26 Октомври ...представянето беше на 25ти ;) интересно е дали са подписали тази година с Епъл...миналата година се осраха и след първите 10 продадени бройки цените станаха безумни...не знам кой би дал тези пари, като навсякъде беше доооста по-евтино...
iPhone 5S FW 7.1.2
venci362

Мнение от venci362 »

lambreto написа:Според мен това с изпъкналата камера си е недоразумение. Някой каза че всички ползвали калъфи на телефона. Е аз никога не съм ползвал.
Другото което ми направи впечатление е резолюцията, един нексус 5 е с пикселите на айФон 6+, а е по малък като размер от айФон 6.

И пак стигаме до стария извод, че няма смисъл да минаваш на последния модел ако притежаваш предишния, т.е. от 5s на 6.
1.Този извод си го вади за себе си.Който иска ще иска ще си купи някой от новите модели,не е нужно да се спазва нечий "извод".
2.Пак сравнение с андроид...От Apple със сигурност знаят какво и колко е нужно на продукта им за да може,който си купи да няма повод за оплакване.(в случая-резолюция,пиксели и т.н)

На мен iPhone 6 ми харесва и като имам средствата ще си го купя веднага.Има всичко,което ме кара да кажа,че за мен отново е най-добрия смартфон!Не виждам смисъл от глупави сравнения с други телефони.Това,което са представили-това е!За следващите около 365 дена. :)
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Изображение

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
jrk

Мнение от jrk »

Това с иновациите взе да става банално, какво очаквате телефона да ходи да ви пазари от магазина сам или да разхожда кучето ?
Аватар
hpignatov

Мнение от hpignatov »

Разбирам, че това е форум и основната цел е изразяване на мнение, но някои от вас определено изненадват с разнопосочни мнение. Миналата година при представянето на 5S, основната критика беше "защо няма по-голям дисплей, Ейпъл изостават, искаме голям дисплей", сега ама защо е с голям дисплей, копират Самсунг, каква е тази тухла и т.н. и т.н. Според мен телефоните за пореден път са с дизайн номер едно, много красиви, изпипани и в пъти по-красиви от всичко друго на пазара. Просто си отворете снимка със Самсунг S5 и една такава с Айфон 6. Дали е въпрос на вкус не знам, но аз не виждам дори едно предимство на пластмасовото устройство ? Нямало нови функции ? А какво се очаква да прави едно устройство, което преди всичко е телефон, въпреки, че отдавна е надминало основната си функция ? Чрез това устройство можете да си изпращате безплатни съобщения, да провеждате безплатни видео разговори (Фейстайм), слушате музика, гледате клипове, играете игри, сърфирате, имате навигация, камера, имате приложение, което следи жизнените ви показатели, имате устройство, с което можете да извършвате финансови операции, та дори да си купувате билети са самолети, кино и т.н. (изключваме това, че живеем в България и това няма да е достъпно скоро за нас). Аз лично не очаквам телефона ми да ходи вместо мен на работа или да нахрани детето ми. Правя си изводи като съпоставям с другите продукти на пазара и така изпъква най-доброто. Нима Самсунг притежава дори една нововъведана функция, с която си казвате "Ехаа, това е уникално" ? Аз не се сещам за такава. Камерата пак била 8 МП .. Нима вече не се уверихте, че мегапикселите далеч не са най-важното нещо за една снимка ? Самсунг имали камера с 16 мегапиксела ? Ами мога да кажа, че моята 5-ца далеч не отстъпва от 2 години по-новият Самсунг S5 откъм качество на изображението. 5,5 инчовият Айфон изведнъж стана тухла. Ами тухла е да, но има хора с бизнес и такива, който работата им го изисква, хора който работят с Pages и други офис приложения за който това е важно и полезно. За сравнение между iOS и Android не виждам смисъл да говоря. Има и друго, което е ясно за всички. Всяка една от водещите компании може да изкара на пазара устройство с уникални характеристики, не се съмнявайте, но след година, при някой дори след няколко месеца трябва да излезе ново устройство и то трябва да е по-добро и с нещо ново. Такъв е пазара. На друг не му харесва, че бил с 1ГБ рам. Ами аз ще попитам това има ли значение, при положение, че и с 10ГБ телефонът ще върви по същият начин ?
Вземете си друг телефон, 8 ядрен с 4ГБ рам, а той нека си крашва и забива, но нищо ВИЕ сте с уникални характеристики :) За мен и двата телефона си заслужават и са най-доброто на пазара за момента (ЛИЧНО МНЕНИЕ). Единствената ми забележка е за живота на батерията и разликата в стабилизацията при двата модела, но всеки сам избира. А аз все още се опитвам да се сетя за едно предимство на конкурентните им телефони ? Дизайн ? Операционна система ? Камера ? Бързина ?
Последно промяна от hpignatov на 11 Сеп 2014, 10:39, променено общо 4 пъти.
iPhone 5
Maui

Мнение от Maui »

Стига с това сравнение с Nexus 4, нелепо е дори и на картинка да казваш, че има прилика между двата модела. Стига ти само да погледнеш тази лопадка вдясно за да разбереш, че и дума не може да става за сравнение!
iPhone 6 Plus 16GB Space gray
iPhone 5 16GB White
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB
Apple MacBook Air "Core i5" 1.7 13" (Mid-2011)
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Как една хубава дума не казахте :)

На който му е допаднал телефона (на мен много) може да си разпечата PDF файла от линка, да го изреже и да прецени кой размер ще му пасне.

Printable iPhone 6 pre-order picker can help you choose the right size model...
http://appleinsider.com/articles/14/09/ ... size-model

Have fun!

Аз искам 6 plus, но сякаш ще ми дойде голям. Въпреки всичко днес ще си разнасям шаблоните и ще обмислям къде да вложа парите си.

(:|f
Проверки и консултации!
h.marinsky
Обратна връзка:

Мнение от h.marinsky »

Някои хора в този форум са чели през ред характеристиките на двата нови модела. Според вас малко ли е, че вече година Apple предлагат ARM64 процесори в iphone и съответно 64bit iOS, а негроид конкуренцията не е отреагирала по никакъв начин през тази година?

Камерата била пак САМО 8Мегапиксела. Ами това с мегапикселите е маркетингов трик да се продават скапани камери в техно- мега- хипермаркетите. За качеството на изображението огромно значение има големината на сензора и съответно големината на пиксела. В презентацията ясно беше подчертано, че сензорът на камерата е нов, което според мен означава и по-голям. За това един пиксел при iphone6 е почти 1,5 пъти по-голям от този при ГНУСМАС 5S! По-големите сензори (и съответно пиксели) означават много по-малко цветен шум при лоши светлинни условия, когато сензора снима на висока чувствителност. Многото мегапиксели имат значение, ако снимката след това се отпечатва в размер 60/40 см и по-голям, но хората, които правят това ползват DSLR фотоапарати с голям сензор и много мегапиксели, не ползват телефон. Нов сензор и нова оптика с максимално отворена бленда 2,2 - ами нормално е при това положение камерата да е леко изпъкнала. Автофокуса е с фазова детекция както при DSLR апарат. Там за рази цел има отделен сензор. Преди почти година в безогледалните фотоапарати Sony a7/a7r и Olympus E-M1 бяха въведени нови сензори в които има отделни автофокусни пиксели за фазовата детекция - такъв е вече и в iphone6! Ами това, че може да се снима видео със скорост 120 и дори 240 кадъра в секунда малко ли е? Основния конкурент S5 е до 120 кадъра.

Дисплея бил лош? Пълни глупости. Супер- дупер амолед дисплея е отврат на открито и на слънце и има предървен контраст. Всички професионални фотографи, дизайнери и хора работещи с цвят ползват монитори с IPS матрица. Такъв е и Ретина дисплея на Apple, най-вероятно матриците са производство на LG.Phillips. Нека гнусмас фенчетата да си броят пиксели, професионалисти като Scott Kelby, Joe MacNally и много други ползват iphone и ipad в полеви условия когато снимат.
Ша ме извиняват гнусмас и андроид феновете, но предпочитам да дам 100-200 лв повече и да имам техника с елегантен и ергономичен дизайн, алуминий в корпуса и добра симбиоза между софтуер и хардуер пред пласмасаряк с формата и размерите на шпакла. Айде мерси, имам си ютия вкъщи :))
i-phone 3G 8 GB, iOS 4.2.1, fw: 05.13.04
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

Здравейте,ще споделя и аз мнението си за новите iPhone 6 и 6 plus.E как да нямам очаквания и изисквания когато става дума за Apple,гигант от който се очаква винаги много.Браво,след близо 2 години чакане представиха две устройства с дисплей отговарящ на пазарните изисквания - 4.7 и 5.5 инча..............УРААААА!!
Какво се оказва в действителност??За 4.7 инч. характеристиките му са 750 x 1334 pixels,(~326 ppi pixel density)среден клас дисплей както и да го погледнеш,за 5.5 е ок.Това ли е отговора на Apple срещу конкуренцията а??Процесор Dual-core 1.4 GHz Cyclone (ARM v8-based),камера-8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, dual-LED (dual tone) flash,предна камера-1.2 MP, 720p, burst, HDR и Li-Po battery.Забравих NFC, дето от близо 2-3 години почти всяко андроид устройство има.Технически параметри като за 2012 г.Смотаната конкуренция с лекота представя порения флагмен с дисплей 1440 x 2560 pixels, 5.7 inches (~515 ppi pixel density) и процесори-Quad-core 2.7 GHz Krait 450 (SM-N910S)Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & 1.9GHz quad-core ,камери-16 MP, 3456 x 4608 pixels, optical image stabilization, autofocus, LED flash и 3.7 MP, 1080p@30fps и 2К видео.Как така изведнъж Apple започна да се сравнява с Samsung или Nexus,като винаги е било обратното?Да, липсата на Стив е огромна, но и възможностите им също,защото това са APPLE иноваторите,бранда олицетворяващ най-новото от съвременните технологии.Това ли са възможностите им,или ще се носят по течението след конкурентите?Това е мое лично мнение и не искам да ангажирам никого с него,но тази година направо се н.....а.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
stanick

Мнение от stanick »

Стига сме се заблуждавали, че параметрите нямат значение. Ползвам и iPhone 5 и sgs4. В определени ситуации повечто пиксели си казват думата. Понякога ми се налага да кропна снимка, да приближа и тн... не е без значение това. Една 16 мп камера има далеч по-добри способности в това отношение, нищо, ама нищо не им пречеше на сладурите от Купертино да сложат поне едни 13 мп.

Ми дайте като нищо няма значение да смъкнем на 2 мп и без тва снимките само за фейса ни трябват. За мен най-големия проблем е изборът им да се наблегне на формата а не на функцията... заради пустите 6.9 мм сложиха 1815 мач батерия коята повярваите ми, ще е разочарование. Добрата новина е, че в 6+ са сложили 2915 мач.
Последно промяна от stanick на 11 Сеп 2014, 13:11, променено общо 1 път.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Процесор Dual-core 1.4 GHz Cyclone (ARM v8-based)
Да не забравяме, че процесора е 64 битов.
камера-8 MP,
Брех тези мегапиксели, голямо комплексарство голямо нещо.
предна камера-1.2 MP,
По цял ден селфита ли си правиш, че ти е толкова важна?

Това за iPhone, сега за твоя "флагман"
Quad-core 2.7 GHz Krait 450 (SM-N910S)Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & 1.9GHz quad-core
Ама хемороида пак лагва нали?
камери-16 MP, 3456 x 4608
Брех тези мегапиксели, ама пак снима по - гадно от петица ;)
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
h.marinsky
Обратна връзка:

Мнение от h.marinsky »

stanick написа:Стига сме се заблуждавали, че параметрите нямат значение. Ползвам и iPhone 5 и sgs4. В определени ситуации повечто пиксели си казват думата. Понякога ми се налага да кропна снимка, да приближа и тн... не е без значение това. Една 16 мп камера има далеч по-добри способности в това отношение, нищо, ама нищо не им пречеше на сладурите от Купертино да сложат поне едни 13 мп.
Ми за да не ти се налага да кропваш се научи да кадрираш и композираш още при правенето на снимката има правила за това, а не после в "шопа". Почти всички сайтове са оптимизирани за снимки с максимална резолюция 1000-2000 точки по вертикала. Като се качи снимка с резолюция над 2000 точки по вертикала във фейсбук или 500px сървърите им софтуерно рисайзват снимката така, че в нея се появяват шум и артефакти. Кому са нужни при това положение 16мп в сензор с размер колкото грахово зърно? Долната граница е 5МП и тя е напълно достатъчна ако не се печати в голям размер. Всичко друго е маркетинг и предизвиква смях във всеки сериозен фотограф :)
i-phone 3G 8 GB, iOS 4.2.1, fw: 05.13.04
stanick

Мнение от stanick »

Не съм особено съгласен. Кадъра не чака теб в повечето случаи... Ако ще нагласям кадъра ще си взема и триножника за какво ми е въобще телефон... Не съм професионален фотограф но твърдението ти за 5-те мегапиксела не звучи особено сериозно. Във всеки случай, не искам и да споря. Щом теб си те устройват 8 мп...
Публикувай отговор