Аз хейтнах два пъти Samsung и модераторчето веднага 4 точки предупреждение.

Октомври? До сега по-рано от декември не са излизали,но ще се радвам ако успеят и то на добри цени:) Ще се радвам ако мога да го взема за същите условия, при които взех 4таMaui написа:И двата модела iPhone ми харесват и то доста. В интерес на истината сега дилемата ще е, кой от двата да си купя и затова мисля да изчакам и да тествам, като усещане в ръката и двата поотделно преди да взема крайно решение. Ментел вече обявиха, че октомври ще предложат модела с 4.7 инчов дисплей, а за другия ще почакаме малко повече. Надявам се Глобул също да го предлагат, защото в противен случай ще започне едно масово пренасяне на номера в конкурента ментел (това действие очаква и мен евентуално). Разбира се има и друг вариянт, още в края на този месец броиш 700 паунда и получаваш 5.5 инчовия модел, но лично аз ще изчакам за поне малко по-ниска цена от БГ операторите.
Off-topic: "фенчетата" на самсунг с техните си коментарчета заядливи, които пускат след всяка статия за apple са изключително дразнеща напаст долна. Не разбраха ли, че в момента LG е в пъти по-добра марка, а и за напред се очертава, като такава. Извинявай, ама неможе да дадеш 1200лв. за премиум телефона им и след една година три от буквите на логото на задния панел да ти се изтрият!
Моя 5S си го купих на 26 Октомври ...представянето беше на 25тиgopeto_86 написа:Октомври? До сега по-рано от декември не са излизали,но ще се радвам ако успеят и то на добри цени:) Ще се радвам ако мога да го взема за същите условия, при които взех 4таMaui написа:И двата модела iPhone ми харесват и то доста. В интерес на истината сега дилемата ще е, кой от двата да си купя и затова мисля да изчакам и да тествам, като усещане в ръката и двата поотделно преди да взема крайно решение. Ментел вече обявиха, че октомври ще предложат модела с 4.7 инчов дисплей, а за другия ще почакаме малко повече. Надявам се Глобул също да го предлагат, защото в противен случай ще започне едно масово пренасяне на номера в конкурента ментел (това действие очаква и мен евентуално). Разбира се има и друг вариянт, още в края на този месец броиш 700 паунда и получаваш 5.5 инчовия модел, но лично аз ще изчакам за поне малко по-ниска цена от БГ операторите.
Off-topic: "фенчетата" на самсунг с техните си коментарчета заядливи, които пускат след всяка статия за apple са изключително дразнеща напаст долна. Не разбраха ли, че в момента LG е в пъти по-добра марка, а и за напред се очертава, като такава. Извинявай, ама неможе да дадеш 1200лв. за премиум телефона им и след една година три от буквите на логото на задния панел да ти се изтрият!
1.Този извод си го вади за себе си.Който иска ще иска ще си купи някой от новите модели,не е нужно да се спазва нечий "извод".lambreto написа:Според мен това с изпъкналата камера си е недоразумение. Някой каза че всички ползвали калъфи на телефона. Е аз никога не съм ползвал.
Другото което ми направи впечатление е резолюцията, един нексус 5 е с пикселите на айФон 6+, а е по малък като размер от айФон 6.
И пак стигаме до стария извод, че няма смисъл да минаваш на последния модел ако притежаваш предишния, т.е. от 5s на 6.
Да не забравяме, че процесора е 64 битов.Процесор Dual-core 1.4 GHz Cyclone (ARM v8-based)
Брех тези мегапиксели, голямо комплексарство голямо нещо.камера-8 MP,
По цял ден селфита ли си правиш, че ти е толкова важна?предна камера-1.2 MP,
Ама хемороида пак лагва нали?Quad-core 2.7 GHz Krait 450 (SM-N910S)Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & 1.9GHz quad-core
Брех тези мегапиксели, ама пак снима по - гадно от петицакамери-16 MP, 3456 x 4608
Ми за да не ти се налага да кропваш се научи да кадрираш и композираш още при правенето на снимката има правила за това, а не после в "шопа". Почти всички сайтове са оптимизирани за снимки с максимална резолюция 1000-2000 точки по вертикала. Като се качи снимка с резолюция над 2000 точки по вертикала във фейсбук или 500px сървърите им софтуерно рисайзват снимката така, че в нея се появяват шум и артефакти. Кому са нужни при това положение 16мп в сензор с размер колкото грахово зърно? Долната граница е 5МП и тя е напълно достатъчна ако не се печати в голям размер. Всичко друго е маркетинг и предизвиква смях във всеки сериозен фотографstanick написа:Стига сме се заблуждавали, че параметрите нямат значение. Ползвам и iPhone 5 и sgs4. В определени ситуации повечто пиксели си казват думата. Понякога ми се налага да кропна снимка, да приближа и тн... не е без значение това. Една 16 мп камера има далеч по-добри способности в това отношение, нищо, ама нищо не им пречеше на сладурите от Купертино да сложат поне едни 13 мп.