iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
solipse

Re: iPhone 6

Мнение от solipse »

След цялата тази простотия и излагация със стрийма,не разбрах кога може да качим до iOS8?
Apple Mac mini late 2009 Server
Intel Core 2 Duo 2,53Ghz,4GB Ram,2x500GB HDD,nVIDIA GF9400 256MB DDR3
Mac OS X 10.9 Mavericks
Apple 20,1" LCD Cinema Display
Apple iPhone 5C 16GB White Mtel
Apple iPod nano 4GB 2nd Generation
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

На 17-ти
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Sovar

Мнение от Sovar »

Честито на печелившите!

Като цяло iPhone е що-годе добре. Ако изключим така изпъкналата камерата. Да, и на Samsung камерата е изпъкнала /S5/, но тази на iPhone не ми харесва. Задната част е някакво копие на HTC One M7. По-точно антените. Хардуерно и софтуерно - мен лично не ме впечатли нищо. Същото, както винаги, но леко пипнато.

Часовниците - грозни. Добри функции, но грозни. Поне според мен. Но за мен истинският часовник има стрелки, кожена, метална каишка, секундарник и т.н. Това на Samsung, Apple и т.н. не бих нарекъл часовници, както и да е.

Преди чаках всеки event с голяма нетърпение. Направо имаше голямо yay и леко разочарование. От скоро спрях да ползвам Аpple продукти и минах от 5S на S5. Мислех си, че с iPhone 6 биха ме придърпали към тях, разбира се, с помощта на iOS 8, но, уви, дори не трепвах като гледах event-а, дори не се замислих дали го искам този теелфон, дори ми беше все тая. Явно риска да мина на Android след 4 години ползване на Apple продукти се оказа правилна крачка. За мен Apple малко изостават ... но, това е мое мнение и мое виждане. Просто се опитах да кажа мнението си И, моля, без хейт от сорта на: "ходи си при Android" и т.н. Казвам си мнението! :)
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Изображение
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
lazito5

Мнение от lazito5 »

С 5-цата докато умре, а след това ще му мисля...
Винаги съм използвал като силен аргумент за превъзходството на apple над samsung, че първата копира от втората, но след всичко видяно, вече незнам какво да кажа... Вижте само къде е бутона за заключването и повече няма за какво да говорим! Знам, че много хора ще скочат срещу мен, но за да си позволя за първи път да изказвам негативно мнение публично срещу телефона, който ползвам с такъв кеф, значи се чувствам много разочерован.
Имам Galaxy S4 от фирмата за служебен телефон и смятам, че по-голямо недоразумение няма... Сега с чисто сърце, смятам че в това число влиза и 6-цата.
Знаете ли, че съм плюл до небесата samsung, заради бутона за заключване отстрани на апарата, защото е страшно неудобно и съм влизал в адски спорове за това с притежатели на същите, а сега те ще изкат да си променям навиците. Как да ги променя, като отстрани просто не ми е удобно....
:&
ivancho111

Мнение от ivancho111 »

Относно Iphone-ът,се радвам,че се върнаха към дизайна на 3g(s).За мен това беше най-красивият Iphone,с плавни форми,обаче прекалено дебел.Сега този ще е супер,но не знам кой ще иска да си купи тухлата Iphone 6 Plus.
За Apple Watch,без коментар...350+ долара за грозен детски часовник,айде няма нужда :)
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
DGT

Мнение от DGT »

Мдамммм, ще си карам с Петицата и това си е! За смартфон според мен размерите й са повече от перфектни! В крайна сметка, говорим за телефон, а не за някаква мешкавица между телефон и таблет! С толкова голям екран това нещо няма влизане в джоба на едно по-тесни панталони, например! Да седнеш някъде с телефона в джоба и най-много да се спраска! С тези големи размери много дразнят, но няма как! Към момента няма заместител на Петицата! Поне според мен!
iPhone 5, ФО, iOS 7.1.2, BB 6.02.00
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

аз от година някаде явно съм ползвал iphone 6 без да знам - http://www.globe.com.al/datafiles/BCEALOTI6030XB.jpg
Аватар
thinkdifferent

Мнение от thinkdifferent »

Не знам, това беше края за мен към Apple, след този техен смартфон... От тук нататък ще видим какво ще се прави. Евентуалният заместител на Apple ще е HTC, може би. Аз го смятам за изключително грозен (без hate, PLS!). A за изпъкналата камера- БЛЯЯКК, отврат... Лично мнение! :)
''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
Apple-15

Мнение от Apple-15 »

уникален е :)
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Несъм съгласен с мнението на повечето колеги. Бил така пък иначе... То се очакваше да е така.. Какво ново може да се направи на този етап? Космически кораб? Лазерен меч? Телефона е това което се очакваше и което се търси. Хората искат екран - ето екран. Относно вида, какво значи в днешно време грозен? Като са супер еднакви всички? С вида до няколко месеца всички ще свикнат и няма да е проблем. Какво значи - отказвам се от Епъл? А какво да правим? Андроид ли :)))))))))
Според чен новия вид без въбове ще намали големия пеоблем с износването на ъглите на телефона и бързото загрозяване както ставаше до сега. Доста новости вкараха за удобство на различни класове потребители но каква иновация се иска пт тях? Тъчскрий по ъглите като на Новоя аноут ли? Дет постоянно ако човек е в движение ще натиска погрешни бутони.
Относно часовника - щях да се радвам ако е кръгъл като този на ел джи и моторола, но кой ще отрече че е супер по функционален и красив като интерфеис от андроид wear.. Копчето от страни е много удобно ако е зима и са студени пръстите и тъча отказва да отчете докосване каквото ще стане с андроидските. Ами ако сме с мазни или мръсни ръце - хоп копче. Няма да остава по стъклото. Кайшки - доста видове... За разлила от еднаквите модели на конкурентите. Не е така зле както се изкарва. Всеки път като променят нещо ново се излизат хиляди отрицателни коментари и после затихват и пак сме номер едно нали?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

За феновете на гнусмас ей ся и те ше праснат един 64 битов процесор, че да не останат по - назад. Ама те ше го напраят нали 365 ядрен по 50 GHz ядрото, току виж тогава андроид бачка що годе нормално.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Berbamarto

Мнение от Berbamarto »

Тоя часовник не е лош. Колко пари ще е?
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

btw не съм някакъв фанатизиран фен на някоя определена операционна система , ползвам както андроид телефона от по горе така и иос , че и маверикс на мака , в общи линии андроида се държи доста прилично , липсва му малко изпипване на детайла което го има при иос , като цяло мисля иос е по-добрата и по стабилната и сигурна система при всяко положение , но чисто съпоставено като цена и качество за цената андроид устройствата за мен са доста по напред докато епълските джаджи идват доста overpriced
Ugn_ws

Мнение от Ugn_ws »

Мен пък адски много ме дразнят тея линийки отзад :D . Не можаха ли най-накрая да го направят като iPad-a?!
Apple watch-а като го показаха си викам:"Брееееей", ама след това нищо полезно не видях в него... А за стрийма нямам думи :D
iPhone 5 16GB white/ iOS 7 Beta 1/ ФЗ M-tel
iPad 1st Gen 32GB/ iOS 5.0.1 Sn0wbreeze/ Corona untethered
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

Аз ли се бъркам или камерата на 3ти пореден телефон е 8 мегапиксела ??? И 1GB RAM ?
iPhone 5 / iOS 7.0
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

На 4S, 5 и 5S камерата е 8 MP, така че този е 4-ти модел с такава камера...ужассс!!!
Mr. Bean
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Кое им е еднаквото, освен броя мегапиксели?
"Мисля-значи съществувам"
ivancho111

Мнение от ivancho111 »

Забелязвам,че Андроид потребителите обръщат внимание ЕДИНСТВЕНО на техническите характеристи.За пример,един приятел си взе Samsung S3 Neo и започна - това имам,онова имам,толко ядра,толко мегапиксела.В крайна сметка като направихме съпоставка между телефоните,моят,стар и изнемощял джейлбрейкнат, iphone 5,се справи по-добре не само като скорост на отваряне на апликации и сърфиране в Интернет,ами установихме и че камерата е много по-добра от на Самсунга,въпреки че отстъпва с,ако не се бъркам, 4 мегапиксела.

Относно колегата по-горе - Не знам дали си наясно,но Iphone-ът притежава най-добрата камера на пазара.Защо трябва да се увеличават MP,като има много по-важни неща за изпипване - image stabilization,auto focus и т.н. ?!
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
nicklaus

Мнение от nicklaus »

iPhone 6 Plus ми се вижда прекалено голям нещо.

П.С.А някаква идея,кога ще излезе и при нас?
sdimov

Мнение от sdimov »

nicklaus написа:iPhone 6 Plus ми се вижда прекалено голям нещо.

Като го пуснат в Англия и другия раздел ще се напълни с телефони за продажба :)
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
gost

Мнение от gost »

Официално не по рано от средата на Ноември предполагам. А "неофициално" отгоре са споменали.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Не знам защо, но май plus ме влече повече. Междудругото какво стана с 5с май никой не забеляза, че липсва, но може да пуснат нещо, като вадят iwatch-a.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
tribaleo

Мнение от tribaleo »

gost написа:

Официално не по рано от средата на Ноември предполагам. А "неофициално" отгоре са споменали.
Официално никога, вече никой оператор няма договор с Епъл ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
thinkdifferent

Мнение от thinkdifferent »

tribaleo написа:
gost написа:

Официално никога, вече никой оператор няма договор с Епъл ;)
И М-Tel ли вече приключи с Apple?
''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
Публикувай отговор