Хакнаха Главното репо на Сидия
Хакнаха Главното репо на Сидия
iOShacker съобщи, че главното репо на джейлбрейк-приложението Cydia, BigBoss, е хакнато. Група хакери, наричащи се Kim Jong-Cracks, получила достъп в базата от платени и бесплатни приложения в Cydia и я предоставя за свободно изтегляне. Потребителските данни не са пострадали според съобщението.
По думите на хакерите, те са получили достъп до 13 943 туика и приложения с обем около 20 ГБ. В интернет вече работи сайт ripBigBoss. Всеки желаещ може да преглежда и тегли приложения. Ако добавите в Cydia адрес на хакерското репо , туиковете може да инсталирате безплатно.
По думите на хакерите, те са получили достъп до 13 943 туика и приложения с обем около 20 ГБ. В интернет вече работи сайт ripBigBoss. Всеки желаещ може да преглежда и тегли приложения. Ако добавите в Cydia адрес на хакерското репо , туиковете може да инсталирате безплатно.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Re: Хакнаха Главното репо на Сидия
Това можете да го пропуснете, особенно ако сте под уиндоус.В интернет вече работи сайт ripBigBoss.
"Мисля-значи съществувам"

apt.ripbigboss.com/repofiles/cydia/
Ако има желаещи

- TheOriginal
Ще пропусна, благодаря.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Няма проблеми нито със сайта под Уиндоус, нито с репото. Въпрос на личен избор е дали да ги ползвате или не.
Мисля, че е време да на пазарим. 

Повече от ясно ми е, че никой няма да пропусне тази възможност поне за 1 tweak, но тука го играем честни 

Ами да ти кажа честно аз се засилих, но потърсих туика който исках и ... Хакнали са дръжки! Този туик го няма " PwnTunes". Всичко е Bol shit!
- TheOriginal
Аз няма да инсталирам нищо от там. Предпочитам да дам 1 евро за приложение, но да знам че в него няма да има нищо от колкото да го взема от някъде аванта и да е наблъскано с някви бубки.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
TheOriginal, не искам да влизам в пряк спор с никого, но според мен страха ти е неуместен. Също така не знам какво са и " бубки", но ако се опасяваш от вируси... за бога става въпрос за добавки, които са в kb или mb в най-лошия случай. Просто гледаш размера на файла в bigboss и го сравняваш с този от ripbigboss. Казвам го за твое улеснение, на пример iFile не е 1 евро, а повече
А може и да не съм достатъчно компетентен в областта и да те подвеждам, но исках поне малко да отстраня страха ти. В крайна сметка пък ако има " бубки " рестор и готово, не ти коства пари.
Хайде със здраве

Хайде със здраве

Съдейки по поста ти, скръндзиш се за 4$ колкото струва iFile(най-полезното приложение от сидиа). Евала.
- TheOriginal
Да, ама предпочитам като си тегля нещо да го инсталирам и телефона ми да работи след това. Иначе рестор мога да си направя и без да съм си сбъгясал телефонаdobre написа:рестор и готово, не ти коства пари.

iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
@Alxx - Не става въпрос за скръндзене, а начин на мислене. Предпочитам тези 4$ да ги дам за нещо, което не мога да си позволя безплатно и за нещо съществено, което би ми било от полза, от колкото за виртуална придобивка в кутийка. Да, така омаловажавам труда на създателите на дадено приложение, но ... в такава държава живеем, ако имах в излишък по 2 пъти щях да си ги закупувам. Не вярвам всяка песен на телефона ти, изгледан филм или изиграна игра на компютъра ти да е закупена от теб, нали Алекс 
@TheOriginal - Така е, всеки е прав за себе си
Съжалявам ако съм образувал излишни вълни и се извинявам ако съм създал грешно впечатление на някой, който всички тези неща си ги купува,а аз просто ги свалям ей така, но нали за това са форумите, всеки да си изрази мнението

@TheOriginal - Така е, всеки е прав за себе си

Съжалявам ако съм образувал излишни вълни и се извинявам ако съм създал грешно впечатление на някой, който всички тези неща си ги купува,а аз просто ги свалям ей така, но нали за това са форумите, всеки да си изрази мнението

Е все 3-4 долара няма как да не похарчиш в Cydia....там е единственото място през живота ми където съм плащал за софт. Просто не е етично някакси :пп
iPhone 5S FW 7.1.2
@TheOriginal я дай едно шотче на iPoda си да видим кои репо сорсове имаш там? Наскоро го беше поствал някъде, ама поста ти е изтрит. И да ми обясниш кои от тях са по-сигурни от ripbigboss и защо. После дай 1-2 шота от инсталирани приложения да видим кой си купил и кои са от "безплатните".
Това не разбрах, защо трябва да го пропускаме под Windows?Alxx написа:Това можете да го пропуснете, особенно ако сте под уиндоус.В интернет вече работи сайт ripBigBoss.
-
Още един пример Haptic Pro също го няма в списъка....
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
Rip таратанци. 

- TheOriginal
При първа възможност ще ти ги пратя на ЛС. Нямам Wi-Fi на вилата и не ми зарежда сидията.gorgior написа:@TheOriginal я дай едно шотче на iPoda си да видим кои репо сорсове имаш там? Наскоро го беше поствал някъде, ама поста ти е изтрит. И да ми обясниш кои от тях са по-сигурни от ripbigboss и защо. После дай 1-2 шота от инсталирани приложения да видим кой си купил и кои са от "безплатните".
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Разхождаше се едно еxe-нце из сайтаgorgior написа:
Това не разбрах, защо трябва да го пропускаме под Windows?

Пробвах с 1 приложение и нестава. Излизат ми 3 опции
- инсталиране от Биг Бос
- инсталиране от Рип Биг Бос
- инсталиране на Дрм Бета
На 3-те опции пробвах и нестава.
- инсталиране от Биг Бос
- инсталиране от Рип Биг Бос
- инсталиране на Дрм Бета
На 3-те опции пробвах и нестава.
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A