iOS 8
Re: iOS 8
Може ли някой да сподели, дали Сири поддържа Български език, много ми се иска, но се съмнявам...
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
- TheOriginal
Сефте!
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
На мен нещо не ми се получи, направих чист рестор след това ъпдейтнах към 8 с шифт + ъпдейт ама не можа да се активира изписа, че не съм регистиран девелопър. Миналата година така ъпдейтнах към бета 3 или 4 на iOS7 и стана, теглих му едни майни от DFU mode си ресторнах върнах си бакъпа и ще чакам.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Е в крайна сметка го инстралирах и като цяло не съм впечатлен даже съм разочарован, от iOS 6 към 7 беше голяма стъпка, но в iOS 8 не виждам нищо впечатляващо.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Нормално. От Apple обявиха, че iOS 8 ще си бъде iOS 7 с подобрения, няма да бъде нещо ново и коренно различно.
Как го инсталира ?gost написа:Е в крайна сметка го инстралирах и като цяло не съм впечатлен даже съм разочарован, от iOS 6 към 7 беше голяма стъпка, но в iOS 8 не виждам нищо впечатляващо.

iPhone 5
1. Теглиш подходящата версия на iOS 8 в моя случай беше за 5тица A1429 и си правиш бекъпhpignatov написа:Как го инсталира ?gost написа:Е в крайна сметка го инстралирах и като цяло не съм впечатлен даже съм разочарован, от iOS 6 към 7 беше голяма стъпка, но в iOS 8 не виждам нищо впечатляващо.
2. Рестор към 7.1.1
3. Не активираш телефона, принципно казват да се активира при мен като го активирах не знам защо не стана.
4. Shift + update не ресторе много важно ! и избираш iOS8 което си свалил, след като даде че инсталирането е готово и след 10 секунди съобщението ще се махне откачаш телефона от iTunes иначе ще се брикне.
5. След това си активираш телефона, отначалото ми изписа че не съм регистриран девелопър, натиснах 2 пъти хоум бутона дадох Start Over И стана.
6. Ако случайно се прецака DFU мод и рестор, не е трудно пускаш itunes, задържаш хоум бутона 2-3 секунди след това го включваш към компа и продължаваш да държиш хоум бутона докато не изпише че е детекнат телефон в рековъри режим.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
аз не правих първо рестор, а направо с шифт отгоре върху 7.1
Работи и ми се запази всичко.
Вибер не работи при мен, друго ползвам miniKeePass - там нещо се омазват шрифтовете но е функционално. И работи по тегаво засега )
Работи и ми се запази всичко.
Вибер не работи при мен, друго ползвам miniKeePass - там нещо се омазват шрифтовете но е функционално. И работи по тегаво засега )
Ахаха това не го знаех. А и много влачи на 4s ще го връщам - 30 мин стигат )
Ако има обновления ще ги получавам ли? И като дойде финалната версия която не е бета ще ми се обнови ли от телефона или трябва да правя ъпдейт или рестор през itunes
Apple iPhone 5 16GB Black Edition
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
дали забеляза някой че няма възможност за хотспот в бетата
или само при мен е така
или само при мен е така
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Когато бъде пусната финалната версия (което ще е най-вероятно през септември), ще можеш да ъпдейтнеш директно от телефона, няма да е нужно да се прави рестор през iTunes.XTYLING написа:Ако има обновления ще ги получавам ли? И като дойде финалната версия която не е бета ще ми се обнови ли от телефона или трябва да правя ъпдейт или рестор през itunes
сега пробвах работи сиjh_ivanov написа:дали забеляза някой че няма възможност за хотспот в бетата
или само при мен е така

ПС: платих си за сертификат и там онова другото 16 USD, и сега търся как да свалям неуторизирани приложения ? Някой да помогне?
Apple iPhone 5 16GB Black Edition
Бета 2
Приложението Podcasts сега е предварително инсталирана IOS 8.

От Apple са фиксирали досадните реклами в Safari.
Вече можете бързо да добавите сайт към споделените връзки или запаметите маркер чрез докосване и задържане на бутона за отметки.

QuckType клавишните предложения вече са на разположение на IPAD.

iMessage Camera и Гласови икони не са сини вече.
Има ново меню Home Data ш Settings> Privacy в което ще имате достъп до вашия дом Data чрез HomeKit.

Стрелката ">" в края на всеки ред на приложението Settings вече изчезна.
Нови iCloud Снимки в началният екран.
Има нова опция, за да маркирате всички съобщения като прочетени в Messages app.
Менюто за помощните Touch вече има възможности за Център за управление и Уведомление Center.

Източник:www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
Приложението Podcasts сега е предварително инсталирана IOS 8.

От Apple са фиксирали досадните реклами в Safari.
Вече можете бързо да добавите сайт към споделените връзки или запаметите маркер чрез докосване и задържане на бутона за отметки.

QuckType клавишните предложения вече са на разположение на IPAD.

iMessage Camera и Гласови икони не са сини вече.
Има ново меню Home Data ш Settings> Privacy в което ще имате достъп до вашия дом Data чрез HomeKit.

Стрелката ">" в края на всеки ред на приложението Settings вече изчезна.
Нови iCloud Снимки в началният екран.
Има нова опция, за да маркирате всички съобщения като прочетени в Messages app.
Менюто за помощните Touch вече има възможности за Център за управление и Уведомление Center.

Източник:www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
- TheOriginal
Глобул щяли да пускат LTE

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Най-накрая оправиха снимките при звънене да излизат на цял екран.
Първото впечатление е че батерията за 30 мин падна с 10% дано е нещо инцидентно при синхронизации че иначе лошо .
-----------------------------------------------------
/iPad 4 / iPhoneSE /iPhone 4 / Macbook Pro 2010 /
/iPad 4 / iPhoneSE /iPhone 4 / Macbook Pro 2010 /
-
Safari-то e пълно мазало,ако вкарваш някъде парола те връща в началната страница преди да вкараш парола,връщам се на 7.1.1,даже за сърфиране не става 

iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
MacBook Air 13' Early 2015
MacBook Air 13' Early 2015