iOS 7
-
Re: iOS 7
General - Reset - Erase all content and settings.
Мисля, че това е единствения вариант файлът да бъде изтрит и съответно след това да не ми инсталира директно iOS 7, което би се случило при рестор.Интересува ме обаче дали следващия път, когато съм се кънектнал към някоя WiFi мрежа и батерията е на 50 или повече процента, iOS 7 ще тръгне да се сваля пак или това се случва само тогава, когато телефона се зарежда?
Мисля, че това е единствения вариант файлът да бъде изтрит и съответно след това да не ми инсталира директно iOS 7, което би се случило при рестор.Интересува ме обаче дали следващия път, когато съм се кънектнал към някоя WiFi мрежа и батерията е на 50 или повече процента, iOS 7 ще тръгне да се сваля пак или това се случва само тогава, когато телефона се зарежда?
Привет на всички вчера ъпдейтнах моят Iphone 5 до версия 7.0.6(11B651) можете ли да ми кажете , какви са новите ъпдейти от 7.0 която ми беше до сега ?
Благодаря.
Благодаря.
- TheOriginal
При всеки ъпдейт, дали било през ОТА или туньо си пише кво ново има.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Тук може да видиш какви са променитеLaMe написа:Привет на всички вчера ъпдейтнах моят Iphone 5 до версия 7.0.6(11B651) можете ли да ми кажете , какви са новите ъпдейти от 7.0 която ми беше до сега ?
Благодаря.
iPhone 4
iOS : 7.0.6 > 7.1
BB : 04.12.09
Memory : 16GB
iPhone 3GS
iOS : 6.1.3
BB : 05.16.08
Memory : 32GB
iOS : 7.0.6 > 7.1
BB : 04.12.09
Memory : 16GB
iPhone 3GS
iOS : 6.1.3
BB : 05.16.08
Memory : 32GB
Колеги,някой знае ли кога ще излезе официално 7.1
До края на месеца би трябвало да е налична.
Благодаря,а дали ще има някакви по-съществени промени и дали ще може да прекъснеш обаждането когато някой ти звъни,което адски ме дразни а ми се налага често да го правя след което аз да набирам човека който няма минути към мен а аз имам.В iOS 6 си имаше просто и ясно две възможности-приеми обаждането,откажи обаждането....
- TheOriginal
Току що направих клип как iPhone 3GS изважда повече точки от 4 на AnTuTu Benchmark, което доказва какво недоразумение е iOS 7 и как бави телефона. Довечера ако мога ще го кача тук.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ти знаеш ли изобщо, как се отказват разговори в iOS? Това не се е променило от 2007-ма насам.Kissman написа:Благодаря,а дали ще има някакви по-съществени промени и дали ще може да прекъснеш обаждането когато някой ти звъни,което адски ме дразни а ми се налага често да го правя след което аз да набирам човека който няма минути към мен а аз имам.В iOS 6 си имаше просто и ясно две възможности-приеми обаждането,откажи обаждането....
"Мисля-значи съществувам"
Лок бутона се натиска веднъж за спиране не звука и втори път за прекратяване на обаждането... това го използвам още от 3г-то
колегата май има това в предвид

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S

Точно това имам предвид !
Това не е решение,много хора се оплакват че ползвайки често този бутон накрая се поврежда.Мрън написа:Лок бутона се натиска веднъж за спиране не звука и втори път за прекратяване на обаждането... това го използвам още от 3г-то
Принципно когато нещо е в процес на разработка не подлежи на оценка, но аз поне видях някакви шотове където се виждаше че доста са разграничили отговор и отхвърляне, което бих казал че е добре.Добре е защото по този начин на практика се избягва грешка при избор, особенно ако имаш малко по-сериозни пръсти така да се каже.Но ще видим в крайна сметка какъв ще е финала и кога, кога защото нещо май с много задачи се захванаха да свършат за няколко месеца(разполагат със стабилен екип, но когато времето те притиска е лошо).Попаднах на мнение където се споменаваше че щяло да има още някакъв си ъпдейт преди 7.1, който пък бил оправял някакви си бъгове свързани с touch id(с 5s съм и до сега не ми е създавал грижи), в същото време се работи и по 7.1, а поне по информацията от нета iPhone 6 който се очаква след някой друг месец щял да бъде с ios8
Не знам, до някъде е разбираемо че всички трябва да са в час, но когато се бърза да се пусне нещо няма как да е добро и да не се налага в последствие да се оправя.Другото което съм се чудел е защо се налагат чак такива сериозни промени в графичният интерфейс, но ще го оставим за по-натам.

-
- Обратна връзка:
Очаква се тази седмица да пуснат iOS 7.1. Аз лично бих дал още 1 седмица на Apple, тъй като в последния момент понякога може да излезе някакъв проблем, така че до края на другата седмица най-късно, да се надяваме, ще излезе iOS 7.1.
Не, че аз съм застрахован, но за седем години лично аз, нямам проблем с пауър бутона на нито един модел. Имал съм 3 броя iPhone, два 3GS, 4, 4S и петица. Иначе, чисто статистически на петицата сдава багажа нерядко, но явно този модел си е проблемен, не е правило като цяло.Kissman написа:Това не е решение,много хора се оплакват че ползвайки често този бутон накрая се поврежда.Мрън написа:Лок бутона се натиска веднъж за спиране не звука и втори път за прекратяване на обаждането... това го използвам още от 3г-то
Това го има и в момента, но винаги е било САМО на предварително отключен екран.kerenski написа:колегата май има това в предвид
Не мога да разбера защо се опитвате да ме изкарате индианец и не разбирате че това Decline го няма в iOS 7 в този вид в който е в iOS 6. Да,има го в 7 но само при отключен екран.Невъзможно и тъпо е да си държиш трлефона винаги отключен.А при iOS 6 при позвъняване при заключен екран с плъзгане нагоре се появява Decline.Пробвайте ги тези неща преди да се заяждате.
Не ме разбирай погрешно, не се заяждам. Възможно е да е имало такова меню с плъзгане, просто аз винаги съм отказвал с бутона и не съм обърнал внимание. Въпрос на навик, мисля? 

- TheOriginal
И аз отказвам с бутона, въпрос на навик.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ако телефона е jailbreak-нат има tweak от сидия, който да ти добави такава опция да можеш да " отказваш" обаждания.
Поне такъв спомен имам, че бях видял някъде
Поне такъв спомен имам, че бях видял някъде

-
- Обратна връзка:
Когато телефонът ти е заключен, ти показва само slide to answer. Така е било и до сега, доколкото си спомням...
- TheOriginal
Ами до сега не е било определено така, на 3GS -а като е заключен си има едно дето се вдига на горе и можеш да откажеш без бутона.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]