iOS 7
Re: iOS 7
като е план всички да ъпдейтнат до 7, защо пуснаха 6.1.6
и защо не запушиха джейла
а и в OS X ли поради същата причина го има тоя бъг
влагайте малко мисъл преди да ръсите простотии
и защо не запушиха джейла
а и в OS X ли поради същата причина го има тоя бъг
влагайте малко мисъл преди да ръсите простотии
Ами на Айфон 3Gs примерно, как да сложиш iOS 7? Оставен е нарочно бъг и в iOS 6, защото ако беше само в 7 щеше да е повече от ясно, че е умишлено.
Защо да не може да е същото и за OS X, просто да може всички да ъпдейтнат на Маверикс?
В случая ти си този който ръси простотиите.
Защо да не може да е същото и за OS X, просто да може всички да ъпдейтнат на Маверикс?
В случая ти си този който ръси простотиите.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
В Cydia излезна и за ios 7 същият туик запуващ пробойната.
iPhone 4s, 32Gb, FU, FW: 7.0.4. Bad idea.....Downgraded to 6.1.3 using Odysseus OTA
Не знам дали го има за iOS 7, но го инсталирах на телефон с iOS 6
- Steve Jobs
- Steve Jobs
точно заради 3GS пуснаха 6.1.6
но както и да е, който иска да слага фиксовете от сидия
важното е да е пачнат бъга
но както и да е, който иска да слага фиксовете от сидия
важното е да е пачнат бъга
Аз си ъпдейтнах всичките айДжаджи с новите iOS-и.
Няма проблем на iPhone 4, даже ми се струва, че работи по-добре сега със 7.0.6 (отново - с изключени полупрозрачни ефекти, разбира се). На iPhone 3GS, с 6.1.6 - също всичко си изглежда нормално и не виждам разлика на пръв поглед. Единствено имах известен проблем на iPhone 4S - с новия 7.0.6 нещо ми се бъгна Game Center-а след ъпдейта (в настройките на Game Center-а само се въртеше "колелото на късмета" и нищо, а като отворех самия Game Center, стоеше празен екрана), та трябваше да направя ресет на всички настройки за да се оправи, а и сега нещо ми се струва, че много бавно се свързва Game Center-а (поне 2 пъти по-бавно от преди това)... всичко останало изглежда ОК. На iPad2 и iPad3 - никакви грижи със 7.0.6 (но не съм тествал много обстойно).
П.П. Всичките са БЕЗ джейл.
Няма проблем на iPhone 4, даже ми се струва, че работи по-добре сега със 7.0.6 (отново - с изключени полупрозрачни ефекти, разбира се). На iPhone 3GS, с 6.1.6 - също всичко си изглежда нормално и не виждам разлика на пръв поглед. Единствено имах известен проблем на iPhone 4S - с новия 7.0.6 нещо ми се бъгна Game Center-а след ъпдейта (в настройките на Game Center-а само се въртеше "колелото на късмета" и нищо, а като отворех самия Game Center, стоеше празен екрана), та трябваше да направя ресет на всички настройки за да се оправи, а и сега нещо ми се струва, че много бавно се свързва Game Center-а (поне 2 пъти по-бавно от преди това)... всичко останало изглежда ОК. На iPad2 и iPad3 - никакви грижи със 7.0.6 (но не съм тествал много обстойно).

П.П. Всичките са БЕЗ джейл.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
- VLADI ALEXANDROV
Има ли някакво значение според Вас и оказва ли някакво влияние от къде ще се направи ъпдейта(дали през iTunes, дали през телефона с wifi и има ли значение режима на телефона в който да се направи?
- TheOriginal
Се тая, аз винаги го правя през туньо...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Хубаво е да се прави Рестор през iTunes и в DFU режим. Даже е препоръчително особено ако ще се джейлва.
Току-що ми направи впечатление още нещо отвратително в iOS 7. Когато примерно разглеждам нещо в Сафари и превключа друг таб за малко, когато се върна в предишния той се рефрешва автоматично и ме връща от началото на страницата, което е много неудобно ако се разглеждат снимките, както в случая аз разглеждах Flickr. Това се случва и при всяка друга апликация, не е само Сафари. Вярно е, че и устройството ми е старо (Айпад 2), но това рефрешване го има и на iPad Air и на iPhone 5s. На практика спомага, за да ми направи Айпада още по-неизползваем. Преглътнах грозния дизайн, преглътнах лаговете и забавянето, ама това вече просто е брутално, практически имам парче алуминий със стъкло. Дори един уолпейпър не може като хората да се сложи…
П.С. Изключих Apps background refresh, но проблемът си остава
П.С. Изключих Apps background refresh, но проблемът си остава
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Това зависи какви приложения превключваш и/или си заредил в бекграунд (най-вече - колко памет заемат и дали има достатъчно свободна РАМ), като в случая важи и това, че зависи и колко на брой и колко "сложни" са табовете в браузъра (т.е. колко памет заемат) и съответно дали трябва да се освобождава РАМ от приложенията и/или табовете, които не са активни в момента... и също така зависи от УЕБ-страницата, която е заредена в браузъра какво време за рефреш й е сложил разработчика. Проблемът НЕ е в iOS7. Освен това - като не ти харесват - продавай... кой те е вързал за iOS (може да прочетеш и в подписа ми какво пише). 

Проблемът си е напълно в iOS 7, то да беше само този проблем... Не ми казвай какво да правя, и не ми се прави на разбирач. Няма да си купя друго устройство, просто ще чакам да излезе туул за даунгрейд, а ако не излезе ще си купя Айпад 1. iOS 7 е безвкусен грозен боклук.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Хубаво де... ти си знаеш. Все пак ти имаш проблем и ти казах от какво е, а ти си свободен да обвиняваш каквото си поискаш. Аз проблем нямам. Жив и здрав. 

-
Въпрос относно автоматичното теглене на iOS 7
Днес с изненада забелязах, че iOS 7 беше свалена и готова за инсталация, без каквото и да било допитване и съгласие от моя страна.Направих една бърза проверка и установих, че ако wi-fi е включен докато телефона се зарежда, се получавало това нещо.Не знам дали е така наистина, но има логика, а пък и точно днес забравих да изключа wifi-я преди да сложа телефона да се зарежда и хоп - iOS 7.
Нямам намерение да ъпдейтвам и бих искал да попитам дали има начин да изтрия въпросния файл?Също така ме интересува дали някъде в настройките има опция, чрез която да изключа автоматичното ъпдейтване.
Нямам намерение да ъпдейтвам и бих искал да попитам дали има начин да изтрия въпросния файл?Също така ме интересува дали някъде в настройките има опция, чрез която да изключа автоматичното ъпдейтване.
Re: Въпрос относно автоматичното теглене на iOS 7
Мисля, че не може, един човек дори съди Епъл заради това, какво ли не се опитват да направят, за да привелекат потребителите към горзната си операционна система...
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
Те са си за съд в такъв случай...не е нормално да ми пробутват нещо, което не желая, още по-малко да не мога и да го изтрия...3ГБ не са никак малко, особено когато разполагаш с едва 16.
А докато всички останали чакат 7.1 от Аpple готвят 7.0.7 IOS актуализация за iPhone 5S която ще подобри Touch ID Fingerprint Sensor функционалноста.
http://www.redmondpie.com/ios-7.0.7-dow ... tionality/
http://www.redmondpie.com/ios-7.0.7-dow ... tionality/
-> Settings -> iTunes and App Store -> Automatic downloads -> Updates -> Offprogressiv3 написа:... Също така ме интересува дали някъде в настройките има опция, чрез която да изключа автоматичното ъпдейтване.
Възможно е и да си прав Alxx. Честно казано - логично погледнато мислех, че е така, но не съм го прочел дали наистина е така и може да се бъркам. Аз лично съм изключил всичките автоматични даунлоуди и не съм забелязал да се зарежда автоматично ъпдейта за iOS.
-
В Automatic downloads има само Apps и Music, а пък и те си бяха изключени, така че явно не е там решението.С един рестор няма ли да се изтрие тъпия файл?
Аз не разбрах, на iOS 6 или на 7 си? Ако си на 6 с рестор ще качиш 7, но ако ползваш Айфон 4 и имаш сигнатури за iOS 6 или 5 (примерно) може да ресторнеш към някоя от тези версии мисля.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
С iOS 6 съм.Май ще трябва да ги прежаля тези 3гб или в краен случай да мина на седмица...Ще се разтърся за някакво инфо относно моя казус, може и да съществува някакъв начин за премахването на изтегления iOS 7, ще видим.
Пробвай в Setings>General>Usage ,бях чел някаде е там мойе да се изтрие файлаprogressiv3 написа:С iOS 6 съм.Май ще трябва да ги прежаля тези 3гб или в краен случай да мина на седмица...Ще се разтърся за някакво инфо относно моя казус, може и да съществува някакъв начин за премахването на изтегления iOS 7, ще видим.
iPhone 4
iOS : 7.0.6 > 7.1
BB : 04.12.09
Memory : 16GB
iPhone 3GS
iOS : 6.1.3
BB : 05.16.08
Memory : 32GB
iOS : 7.0.6 > 7.1
BB : 04.12.09
Memory : 16GB
iPhone 3GS