2.1 решава проблема с Call Failed
2.1 решава проблема с Call Failed
От както имам iPhone това е проблема, който най-много ми досажда. Инсталирах 2.1 и още първото обаждане беше "Избрали сте грешен код..." или нещо подобно. Реших, че се дължи на +359 и затова го замених с 00359. Резултата беше край на предходното съобщение, но забавяне при свързване. Последния опит беше след инсталиране на българска локализация и 00359 го замених само с 0. Това е решението. До тук нито един път Call Failed. Няма забавяне при свързване. Съобщението за Call Forwarding Active си остава, но това не ме притеснява за момента.
Телефона ми е iPhone 8GB EDGE. Абонат съм на Мтел и съм в корпоративна група.
Телефона ми е iPhone 8GB EDGE. Абонат съм на Мтел и съм в корпоративна група.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Re: 2.1 решава проблема с Call Failed
Call Forwarding Active идава от оператора и няма как да го спреш - с две думи няма смисъл и да те притеснява.
iPhone 4 iOS4.1
Разбира се, че може да се махне. Ето http://www.iphone-bulgaria.com/forum/vi ... =16&t=3828" onclick="window.open(this.href);return false;
Как? ... не видях в посочената от теб тема да е обсъждано такова нещо.
iPhone 4 iOS4.1
Просто качи пакета и готово. Има и още 100 начина за махане. Има и търсачка на форума, да не споменаваме и Гугъл. Още от 1.0.2. има методи за махането му.
Мдаа ... явно найстина може:
http://my-cellphone-reviews.blogspot.co ... on-to.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://my-cellphone-reviews.blogspot.co ... on-to.html" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone 4 iOS4.1
Браво. Не знам какво правиш в нашия форум, след като му нямаш доверие и ровиш в чуждите. Твоя воля, де. Наздраве.
ЕЕЕ не. Аз казах че го няма в посочената от теб тема ... и след търсене в гугъл (ти така ме посъветва
) излезе това, така че няма смисъл да ме укоряваш ... а форума го преглеждам постоянно и такова нещо не ми е попадало досега.

iPhone 4 iOS4.1
- Grievous
- Обратна връзка:
Какво наливаш посред бял ден.anthony написа:Браво. Не знам какво правиш в нашия форум, след като му нямаш доверие и ровиш в чуждите. Твоя воля, де. Наздраве.

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
2.1 не решава проблема с call failed, при мен го има.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
При мен го няма за сега, но може да се появи. Аз доколкото разбрах не го премахва, а го редуцира значително. А и все пак нека не забравяме, че много често има обективни причини за него - например отсрещната страна говори и няма активиран Call waiting или пък е слаб сингналът.
е ти как водиш разговор по телефона, като ушите са ти запушени с женски бедра, а устата с.....anthony написа:При мен го няма за сега, но може да се появи. Аз доколкото разбрах не го премахва, а го редуцира значително. А и все пак нека не забравяме, че много често има обективни причини за него - например отсрещната страна говори и няма активиран Call waiting или пък е слаб сингналът.

С хендсфри 

- iFlashFreak
Да споделя малко впечатления за Call Failed и кога почваше да се появява при мен. Като направя чист рестор от нулата, го няма изобщо. И предният път се радвах че го няма докато един път не тръгнах да набирам даден номер но се обърках и трябваше да набера друг. Прекратих веднага започнатия разговор и тръгнах веднага да набирам другия и ми даде call failed. От тогава сякаш се "ошашка" и го дава почти винаги. Може да е абсурдна моята теория, ама според мен има някъде някакъв сигурно 'кеш' който не успява да се изчисти веднага и затова дава неуспешно обаждане. От тогава всеки път изчаквам преди да набирам 2 номера едно след друго бързо. При телефона на моята приятелка се случи същото.. а може и да е просто съвпадение. Може би мрежата на българските оператори да не е свикнала така бързо да се набират, понеже тук става с докосване, а на другите телефони има известно закъснение заради бутоните и самия начин на изпращане на заявките. С 2.1 засега не се е появило. А с 2.0.2 го имах само 2 пъти откакто съм с 2.0.2.
От вчера съм с 2.1, но днес се появи при опит за свързване, така че явно не е решен този проблем.
- alexbigojin
От първия ден, в който излезе ъпдейта до 2.1 не ми се е появявало call failed нека да е така и занапред....
iPhone 16GB 2.1
Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000:
CPU: Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM: 3072MB DDRII / HDD: 120 GB / Video Card: Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000:
CPU: Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM: 3072MB DDRII / HDD: 120 GB / Video Card: Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Качих 2.1, засега не забелязвам call failed, но често оператора ми казва набрания код е грешен или непълен , което май е същото - даже по-гадно
Иначе при 2-3 опита набрания код става верен
Някой има ли подобен проблем ?

● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Казва ти така, заради форматирането на номерата +359 88 8123456...Jupiter написа:Качих 2.1, засега не забелязвам call failed, но често оператора ми казва набрания код е грешен или непълен , което май е същото - даже по-гадноИначе при 2-3 опита набрания код става верен
Някой има ли подобен проблем ?

Да, аз го имам същия проблем.
Вместо Call Failed няква кака говори някви глупости.
Дей** и ака*** МТЕЛ.
Вместо Call Failed няква кака говори някви глупости.
Дей** и ака*** МТЕЛ.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Явно малко бъркате нещата. Номера е грешен или непълен НЕ означава call failed!!!!!
И аз съм много доволян да не получавам досега Call Failed. Не само това ами и сякаш телефона набира по бързо номерата.
Чудно нещо са софтуерните ъпдейти
Чудно нещо са софтуерните ъпдейти
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
Вместо +359 8... сменяте номера с 08... и така. Това съобщение за грешен код се чува изключително рядко, a Call Failed до сега не се е появявало на моя телефон откакто съм с 2.1.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
И когато сте в роуминг не можете да избирате...Grozdanov написа:Вместо +359 8... сменяте номера с 08... и така. Това съобщение за грешен код се чува изключително рядко, a Call Failed до сега не се е появявало на моя телефон откакто съм с 2.1.
след като сложих 2.1 и на мен не ми дава вече call failed постоянно..всички номера в указателя са ми +359............
- dreamlover
- Обратна връзка:
Да не чуе дявол!!!Мойте номера са и с кодът на България и с 08.. и много рядко имам кал файлед и то обикновенно когато нямам добър обхват.Не страдам от този проблем пожелавам го на всички. 

iPhone 2G 8GB 2.2