Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Здравейте
От вчера съм с iPhone 4s, и в момента е с версия на iOS - 6.1.1 в момента работи отлично и не знам дали да го ъпдейтвам на 7, дочух че за по старите телефони било по добре да си останат със старата версия ? Вие какво ще
кажете и какво е вашето мнения ? Поразгледах форума за такава тема но не открих, ако вече има такава извинявам се че съм направил нова.
Вашите мнения ще са ми от много голяма полза защото съм от 2 дни с тази джаджа и още нищо не разбирам напълно нов съм в света на абълката
yani_filipov написа:Здравейте
От вчера съм с iPhone 4s, и в момента е с версия на iOS - 6.1.1 в момента работи отлично и не знам дали да го ъпдейтвам на 7, дочух че за по старите телефони било по добре да си останат със старата версия ? Вие какво ще
кажете и какво е вашето мнения ? Поразгледах форума за такава тема но не открих, ако вече има такава извинявам се че съм направил нова.
Вашите мнения ще са ми от много голяма полза защото съм от 2 дни с тази джаджа и още нищо не разбирам напълно нов съм в света на абълката
Запознай се с ios 6 първо щото има доста за човъркане докато се наиграеш,пък после ъпдейтвай,така все едно си бил с 2 джаджи,щото ios 7 е много различен..
TheOriginal написа:Наистина ли ако кача 7.1 бета няма да мога да се върна на 7.0.4?
Стига да не си девелопер можеш да върнеш без проблем.
П.С. Ако качиш 7.1 и върнеш 7.0.4,ще получиш странно трептене на екрана по краищата,което не е проблем- изчезва до час и всичко е ок.
Последно промяна от basssforever на 30 Яну 2014, 23:41, променено общо 1 път.
iPhone 6s White FO iOS 9.2 iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1) IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
TheOriginal написа:Наистина ли ако кача 7.1 бета няма да мога да се върна на 7.0.4?
Стига да не си дввелопер можеш да върнеш без проблем.
П.С. Ако качиш 7.1 и върнеш 7.0.4,ще получиш странно трептене на екрана по краищата,което не е проблем- изчезва до час и всичко е ок.
Трептенето го бях получил като ъпдейтнах от 6.1.3 към 7.0 през софтуер ъпдейт още като бях с четворката. За момента не ми се занимава да ресторвам четворката, щото майка ми си има някви работи на нея и после ще ме навика.. Като излезе официално ще го разгледам.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор." iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Здравейте!
Имам въпрос - мога ли да си запазя сигнатури на иос 6.1.3 на айфон 5? И с какъв инструмент?
Забравих да кажа, че не ми е джейлнат телефона.
Благодаря предварително.
Лека вечер.
Имам въпрос. В момента съм с джейлнат айфон. Един приятел ми каза, че не се ъпдейтвало по обикновения начин вече, а с DFU mode. Въпросът ми е, ако реша да ъпдейтна при излизането на новата версия и ъпдейтна, без да джейлвам пак, после как трябва да ъпдейтвам евентуално бъдещите версии? Пак ли да правя тия "ритуали" или мога да си ъпдейтвам, както неджейлван никога iPhone?
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB Think Different...
Понеже телефона на който пробвам е тестов и не приема сим карти, не мога да кажа. Обаче определено в 7.1 бета 5 има страшно много бъгове. Вчера както играх Sims FreePlay в краш репорта записа GPURESTART и ме изхвърли от играта. И накрая като заключих телефона се рестартира и зависна на ябълката. След рестор до 7.0.4 и пак до 7.1 този проблем изчезна.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор." iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Здравейте!
Имам и друг вапрос - сега като съм с иос 6.1.3 и искам да джейлна. После ако искам да махна джейл, ще остана ли на иос 6.1.3 или ще трябва да ъпдейтвам до последната която се подписва?
Благодаря!
Лек ден.