Да ви припомня, че в М-тел отключен/на свободна продажба е 1329 лв. с две години гаранция. Къде другаде го има на такава цена и с такава гаранция? Айде да не говорите глупости.donchos написа:Да, ама колко ти е таксата на месец? Мен силно ме съмнява от мтел да излезе по-евтино...
IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Явно аз съм късметлия, че го взех без запазване, а направо от магазина на 28-30 октомври.
tribaleo...кой както го разбира...продължавайте да чакате телефони от Ментел...някои си говорят от доста време с тях...например аз на ден провеждам около 100-на разговора...средно...направи си сравнението с твоите "джиткания"...ама утре като реша и си слагам карта на друг оператор...или като отскоча до чужбина, си слагам карта на който си пожелая оператор...абе няма място за сравнение - стойте си 2г. на Ментел и се кефете, че ви е излязъл 800лв.!
А за третия свят - ти как мислиш - от кой свят сме?! 
sdimov...има го на много по-добра цена от 1329лв. с 1г гаранция и най-важното, че е ФО - поне за мен де!

sdimov...има го на много по-добра цена от 1329лв. с 1г гаранция и най-важното, че е ФО - поне за мен де!

Mr. Bean
Да ви кажа, струва ми се малко излишен вашия спор. Всеки си го взима според неговите нужди. Колегата gogo68 предпочита ФО за 1000+ или за колкото го е взел, други като tribaleo и мен предпочитат да се възползват от това, че така и така са абонати на мобилен оператор и защо не да си го вземат от него, по евтино
И аз съм на този принцип, така и така няма да падна на план по нисък от 35лв, защо да не се възползвам и да си го взема от Мтел, доволна съм от тях и нямам намерение да си сменям оператора и ще съм техен абонат много повече от 2г. За това, мисля че е излишно да се спори за такова нещо. Както казах - на кой както му е удобно
Въпроса тук е дали и кога ще има 5s от Мтел... От това, което чета започвам да се радвам, че си взех 5... а малко по назад в коментарите ме нарекоха луда, заради това. Луда или не - аз съм доволна от телефончето и изгъзици / казвам го така, защото нямам 5s/ като отключване с пръстов отпечатък не ми трябват. Телефона работи на пушка, така че едва ли е забележима разликата в бързината с 5s, че да съжалявам за него. Е, ако го имаше наличен със сигурност щях да взема него, но мисля че няма да съжалявам за моя избор

Въпроса тук е дали и кога ще има 5s от Мтел... От това, което чета започвам да се радвам, че си взех 5... а малко по назад в коментарите ме нарекоха луда, заради това. Луда или не - аз съм доволна от телефончето и изгъзици / казвам го така, защото нямам 5s/ като отключване с пръстов отпечатък не ми трябват. Телефона работи на пушка, така че едва ли е забележима разликата в бързината с 5s, че да съжалявам за него. Е, ако го имаше наличен със сигурност щях да взема него, но мисля че няма да съжалявам за моя избор

По принцип си много права, но за себе си. Лично аз ползвам 5s и да ти кажа точно тази "изгъзица" си я ползвам нон-стоп, понеже за да ползвам фирмения емейл трябва да има 6 цифрен ПИН. Сети се на ден колко често ми се налага да го ползвам и колко пъти ми е спестено въвеждането на паролата.any9 написа:Луда или не - аз съм доволна от телефончето и изгъзици / казвам го така, защото нямам 5s/ като отключване с пръстов отпечатък не ми трябват.
А относно мненията на Гого - той само си говори как за него някакъв телефон струвал някакви пари, което е смешно. Все едно да кажа - "К'во чакате М-тел, iPhona струва 350$, ама за мен в Америка". Няма нито една обява в този форум или сайт на фирма, който да предлага апарата за 1329 лв., било то и с 1 г. гаранция.
Разсъждения от сорта на:
Са само смях в залата - на който и да си оператор ако не ти е изтекъл срока на договора няма как да решиш "утре" да си смениш оператора, освен ако не си на прима. В този ред на мисли, като искаш чужбина отиваш даваш 150 лв. отключват ти телефона и пак си ползваш, която искаш карта в света - 800+150=950 лв., елементарна сметка и глупавите доводи защо да не си вземеш от оператор апарат отпадат. 1 с/у 2 години гаранция за някой не е тежест, за други е, най-малкото не всеки си сменя телефона всяка година. И аз съм сигурен, че gogo68 е абонат на глобул или м-тел от повече от 2 годиниgogo68 написа:tribaleo...кой както го разбира...продължавайте да чакате телефони от Ментел...някои си говорят от доста време с тях...например аз на ден провеждам около 100-на разговора...средно...направи си сравнението с твоите "джиткания"...ама утре като реша и си слагам карта на друг оператор...или като отскоча до чужбина, си слагам карта на който си пожелая оператор...абе няма място за сравнение - стойте си 2г. на Ментел и се кефете, че ви е излязъл 800лв.!А за третия свят - ти как мислиш - от кой свят сме?!

Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аз не чакам приятелю, аз го имам от месец и половина...и утре като решиш да смениш b-connectа с прима ...мен не ме интересува...от години съм на един и същи оператор и няма да го сменям....роуминга не ме притесняваgogo68 написа:tribaleo...кой както го разбира...продължавайте да чакате телефони от Ментел...някои си говорят от доста време с тях...например аз на ден провеждам около 100-на разговора...средно...направи си сравнението с твоите "джиткания"...ама утре като реша и си слагам карта на друг оператор...или като отскоча до чужбина, си слагам карта на който си пожелая оператор...абе няма място за сравнение - стойте си 2г. на Ментел и се кефете, че ви е излязъл 800лв.!А за третия свят - ти как мислиш - от кой свят сме?!

iPhone 5S FW 7.1.2
- keeponrollin
Подкрепям.tribaleo написа:Аз не чакам приятелю, аз го имам от месец и половина...и утре като решиш да смениш b-connectа с прима ...мен не ме интересува...от години съм на един и същи оператор и няма да го сменям....роуминга не ме притесняваgogo68 написа:tribaleo...кой както го разбира...продължавайте да чакате телефони от Ментел...някои си говорят от доста време с тях...например аз на ден провеждам около 100-на разговора...средно...направи си сравнението с твоите "джиткания"...ама утре като реша и си слагам карта на друг оператор...или като отскоча до чужбина, си слагам карта на който си пожелая оператор...абе няма място за сравнение - стойте си 2г. на Ментел и се кефете, че ви е излязъл 800лв.!А за третия свят - ти как мислиш - от кой свят сме?!
sdimov...има го на много по-добра цена от 1329лв. с 1г гаранция и най-важното, че е ФО - поне за мен де!и не 2 години ...скоро ще станат 12 години от както си стоя ...а ти сменяй предплатените, и си мисли че си играч
Аз съм вече 7 години на Мтел и нямам проблем, взех си го седмица след световната му премиера, от Мтел. Доволен съм, планът ме устройва, роуминга не ме бърка, нито ме бърка че още 2г. ще съм към Мтел, тоя гого68 някакви доста странни и необмислени неща говори.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Като му видиш обявата за кожен (крокодилски) калъф за 39 лв ( който друг колега продава чисто нов за 18лв.) и ти става ясно какъв е "тежкар" и как прави по "100 обаждания на ден".keeponrollin написа: тоя гого68 някакви доста странни и необмислени неща говори.
1:1 с аватара...
iPhone 5 16GB
Правилно са казали - "простотията ходи по хората"! За злобата няма да говоря!
Абонат съм на Ментел откакто съществуват, но никога повече няма да подпиша договор с тях за 2г. заради телефон! Обяви за под 1200лв. има колкото си щеш - който търси намира! А за аватара - когато постигнете това, което той е постигнал, ми се обадете!
Спирам да говоря - чакайте си още 1г. кодираните телефончета! 

Mr. Bean
Нали форума е за взаимопомощ - айде пусни 1 обява да помогнеш на хората, които искат да си купят телефон на сносна цена. Или ти си от тези дребнавите, които знаят къде има по-евтино, ама щото нямаш далавера от цялата работа говориш празни приказкиgogo68 написа:Обяви за под 1200лв. има колкото си щеш - който търси намира!

Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
-
мисля ,че прекалено много се впрягаме за един телефон 

Би ли ми казал как така има ФО 5S под 1200лв., като в немския Apple store без договор е 699 евро.. умножено по 1.9559 = 1367.17 ,в английския 549 лири по 2.335 = 1281.92 а в американския без договор е 649$ по 1.425 = 924.82 и като сложиш мито и ддс ..цената става отново над 1200 при това с 1 година гаранция и много нейзвестни при самата доставка (тъй като до бг не доставят директно) ..така че преди да говориш врели некипели...хвани помилси малко с главата си...ще е добре и да покажеш поне 1 такава обява като си такъв философ ...и наистина простотията ходи по хората а не по животните...и змийският калъф е доказателството за това.gogo68 написа:Правилно са казали - "простотията ходи по хората"! За злобата няма да говоря!Абонат съм на Ментел откакто съществуват, но никога повече няма да подпиша договор с тях за 2г. заради телефон! Обяви за под 1200лв. има колкото си щеш - който търси намира! А за аватара - когато постигнете това, което той е постигнал, ми се обадете!
iPhone 5S FW 7.1.2
- beckhem
- supporter
viewtopic.php?f=26&t=55883
4бр. Gold edition за "Мераклий"
На пръв поглед е добре втората оферта.
След като отговори на въпросите ми колегата ще стане ясно дали е така!
viewtopic.php?f=26&t=55884
4бр. Gold edition за "Мераклий"

На пръв поглед е добре втората оферта.
След като отговори на въпросите ми колегата ще стане ясно дали е така!
viewtopic.php?f=26&t=55884
Проверки и консултации!
http://prodavalnik.com/prodavam-iphone-5s-i36571347tribaleo написа:Би ли ми казал как така има ФО 5S под 1200лв., като в немския Apple store без договор е 699 евро.. умножено по 1.9559 = 1367.17 ,в английския 549 лири по 2.335 = 1281.92 а в американския без договор е 649$ по 1.425 = 924.82 и като сложиш мито и ддс ..цената става отново над 1200 при това с 1 година гаранция и много нейзвестни при самата доставка (тъй като до бг не доставят директно) ..така че преди да говориш врели некипели...хвани помилси малко с главата си...ще е добре и да покажеш поне 1 такава обява като си такъв философ ...и наистина простотията ходи по хората а не по животните...и змийският калъф е доказателството за това.gogo68 написа:Правилно са казали - "простотията ходи по хората"! За злобата няма да говоря!Абонат съм на Ментел откакто съществуват, но никога повече няма да подпиша договор с тях за 2г. заради телефон! Обяви за под 1200лв. има колкото си щеш - който търси намира! А за аватара - когато постигнете това, което той е постигнал, ми се обадете!
http://prodavalnik.com/apple-iphone-5s-i36585901
http://prodavalnik.com/iphone-5s-i37164205
http://prodavalnik.com/prodavam-iphone-5s-i37417187
http://prodavalnik.com/iphone-5s-16gb-f ... -i36609641
Още искаш ли - има много?! Няма нищо неизвестно с доставката - телефоните са тука в България! За врели некипели и философи не ми разправяй!!! Аман от злобарчета!!!
Mr. Bean
А така говориме за цена 1200 а не под 1200 както е очевидно...1 не е нов а 1 е заключен към Мтел а този от 1199 е без фолиото, което значи че не е нов...така че аз цена под 1200 за ФО чисто нов не видях тук...добре е преди да постваш нещо да мислиш малко...но явно няма с какво да мислиш....така че в крайна сметка по добре да дадеш 130лв отгоре за 2 години гаранция и то от датата в която ти си го купил а не някой си от някъде си преди месец ..ако толкова искаш ФО ..и за пореден път ще ти кажа да мислиш малко с това което е вътре в главата ти..нарича се мозък, мисля че поне малко останал имаш и ако излезеш от тъпата ти призма "мтел са мошенници" може и да го измислиш най-накрая.
iPhone 5S FW 7.1.2
Не ми досаждай повече с твойте комплекси!!! Ходи в детската градина да си разправяш простотиите! Един срещу друг да вървим, пак няма да се срещнем!!! 

Mr. Bean
Ясно..пак не видяхме факти от твоя страна само празни приказки...после аз съм бил комплексар...типично за собственик на калъф от змиийска кожа хаахахаха
iPhone 5S FW 7.1.2
-
Не оспорвам мнението, че се намират под определена цена, защото е така, но първият ми се чини чиста 5-ца.
Ами нормално е да на са наясно някои хора относно разликите в апаратите.Оставаме пръстовият отпечатък, обаче как да се пренебрегне по-бързата памет, новият процесор(включително и графичният).
5S еblackadder написа:Не оспорвам мнението, че се намират под определена цена, защото е така, но първият ми се чини чиста 5-ца.

- beckhem
- supporter
Мтел ще залее пазара!!!
Нова огромна партида на iPhone 20бр. Space Gray и 20бр. Silver и пак няма да стигнат до магазините!
Нова огромна партида на iPhone 20бр. Space Gray и 20бр. Silver и пак няма да стигнат до магазините!
Проверки и консултации!
Ще им трябват нови складови помещения за да поберат стоката 

iPhone 5S FW 7.1.2
Изглежда проблема не е само в България. Леля ми живее в Италия и си е поръчала iPhone от ТИМ и каза, че като пристигнели щели да й се обадят, но от магазина не знаели какви цветове и кога точно ще ги имат. Предупредили я, че можело да е след коледа.
Епъл се изложиха тая година.
Епъл се изложиха тая година.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Не знам за какво зареждане говориш, но от *88 и хабер си нямат 

- beckhem
- supporter
За да казвам, значи съм ги видял в програмата им 
Незнам дали ще стигнат до магазинната мрежа, вероятно не!

Незнам дали ще стигнат до магазинната мрежа, вероятно не!
Проверки и консултации!