IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
- basssforever
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
За глобул и 5с - само за корпоративни клиенти на 1500лв..!!!!! СМЕШНИЦИ ПЪЛНИ!
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
- beckhem
- supporter
Чакай, чакай. 5S или 5C (ясно че и за двата е безумна цена, но все пак да знам колко....)
Не са много в час признавам си
Проверки и консултации!
- basssforever
5Sbeckhem написа:Чакай, чакай. 5S или 5C (ясно че и за двата е безумна цена, но все пак да знам колко....)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Щом е само за корпоративни, не е внесен от/за глобул. Купен е кой знае откъде...
"Мисля-значи съществувам"
- basssforever
Точно!Просто замазват очите на големите си клиенти,а всъщност им препродават ФО с печалба дори!!!Както казах ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ.Ние сме фирма с над 700 карти,плащаме около 18-20 хил месечно и ни го пуснаха на "оферта" 1500лв.Е толкова балъци да ни взимат теа!Alxx написа:Щом е само за корпоративни, не е внесен от/за глобул. Купен е кой знае откъде...
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Някаква информация за 5s кога ще се появи в мтел? Аз вчера говорих с тях и ми казаха за 5s, че се очаква около празниците, но до тях има близо месец... възможно ли е да е вярно? Даже и 5-цата я няма, за нея евентуално другата седмица. Странно ми е, че в сайта им 5-цата я дават в наличност, а на *88 ми казват, че я няма никъде.
Началото на следващата седмица щяло да има 5S.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Благодаря. Ще видим другата седмица. И без друго се чудя дали да е 5 или 5s 

-
всеки божи ден звъня на звезда88 и отговора ВИНАГИ е ,че се очаква доставка до края на седмицата и от скоро ,че за коледа ще има много бройки
а за колегата ,който се чуди ,дали да е 5 или 5S ... не мога да разбера ,защо би си взел по стар модел на цената на най-новия. (освен ,ако не напираш да имаш айфон бързо)

а за колегата ,който се чуди ,дали да е 5 или 5S ... не мога да разбера ,защо би си взел по стар модел на цената на най-новия. (освен ,ако не напираш да имаш айфон бързо)
Мерси за инфото.Sashiko20 написа:Началото на следващата седмица щяло да има 5S.
Дано,че все още не мога да се докопам

@PavelAndreev То и на мен все така ми отговарят

Доно поне преди Коледа да има достатъчно бройки...
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
-
те много хубаво ги пускат като трохи тея айфони ,за да има глад за бройки ,но дано за коледа пуснат повече и да се вредим.
)
в крайна сметка живеем в 3-тия свят ,но не трябва да се примиряваме !

в крайна сметка живеем в 3-тия свят ,но не трябва да се примиряваме !
Защото не виждам чак такава голяма разлика в моделите. Мисля, че 5-цата ще ми върши абсолютно същата работа. Разликата е 4лв на месец, не че съм за тези 4лв., просто според мен, аз няма да намеря разлика в работата с двата телефона. Говоря за себе си разбира се. В момента съм с 4s и съм много доволна и просто предполагам, че ще съм още по доволна от 5. Ще помисля още малко и ще преценяPavelAndreev написа:всеки божи ден звъня на звезда88 и отговора ВИНАГИ е ,че се очаква доставка до края на седмицата и от скоро ,че за коледа ще има много бройки![]()

На мен на *88 ми отговориха, че нямат представа кога се очаква доставка. В Парадайса попитах и от там ми казаха, че 5-цата ще е началото на седмицата, а 5s се очаквала около празниците. Дано да не са прави за 5s, времето ще покаже. От понеделник ще съм всеки ден в магазина им да следя как се развиват нещата

-
@any ,аз също като теб ,мила, не правя разлика във вършенето на работа между 4 и 5 ,но съгласи се - по-добре е най-новия модел пред по-стария при положение ,че плащаш същата цена.Разлика няма да видим днес или утре ,но когато излязат по-новите модели ще се усети разликата между 5 / 5S и 6/6S.
дано се докопаме
дано се докопаме

- keeponrollin
PavelAndreev написа:@any ,аз също като теб ,мила, не правя разлика във вършенето на работа между 4 и 5 ,но съгласи се - по-добре е най-новия модел пред по-стария при положение ,че плащаш същата цена.Разлика няма да видим днес или утре ,но когато излязат по-новите модели ще се усети разликата между 5 / 5S и 6/6S.
дано се докопаме
Квооо?

iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
-

исках да кажа ,че и 4 и 5S на мен биха ми вършили еднаква работа.
така е, но ако смяташ да ползваш телефона повече от една година - няма смисъл да вземаш по-малко от 5.
Хората с 4 се оплакват, че айОс 7 не върви добре. Предполагам същото ще стане и с 4с като излиезне айОс 8.
Хората с 4 се оплакват, че айОс 7 не върви добре. Предполагам същото ще стане и с 4с като излиезне айОс 8.
- keeponrollin
Ами последните ми два телефона бяха именно 4 и 5S, като 4ката още си седи и им сравнявам доста неща...ми да ти кажа могат да ти вършат еднаква работа ако телефон позлваш само да звъниш и да смяташ на калкулатор, като ако това е случаят си вземи една нокиа за 30лв.PavelAndreev написа:признавам писах го на пияна глава
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Резултатите от днес към обяд от *88 - 1бр 5s в Централни Хали - купена още сутринта и 2 бр. 5 в Мол София - и те са заминали /Лично проверено/. Като топъл хляб се разпродават 

-
keeponrollin написа:Ами последните ми два телефона бяха именно 4 и 5S, като 4ката още си седи и им сравнявам доста неща...ми да ти кажа могат да ти вършат еднаква работа ако телефон позлваш само да звъниш и да смяташ на калкулатор, като ако това е случаят си вземи една нокиа за 30лв.PavelAndreev написа:признавам писах го на пияна глава
разбира се ,че си прав/а.
в интерес на истината го ползвам за говорене ,смс ,whatsapp/viber ,1-2 игри ,internet (не на последно място) ,e-mail и още някоя друга заигравка.
същата работа би ми вършил и един доста по-прост и ефтин смартфон ,но просто iPhon-ите ми харесват и за това си ги ползвам тях ,а разбира се и можем да си ги позволим ,защото са си доста скъпи играчки.
Иначе въпроса е ,че в моя случай ,както и на повечето хора, и 4 и 5S биха им вършили еднаква работа.Но има и хора като теб ,които го ползват за още доста неща ,не споря отностно това.
Иначе днес към 15h звънях за бройки във Варна ,тъй като там е титуляра на договора ми ,така че за варненци - днес нямаше бройки.Разбира се ми беше казано ,че в цяла България няма и трябва да ги тормозя редовно ,а по-нагоре са казали ,че е имало.
The show must go on..

В 15ч. е нямало
Аз звъннах към обяд, към 15ч. вече бях проверила на описаните места и бяха изкупени.
Едно не мога да разбера, защо примерно 5-цата го няма никъде в наличност по магазините, а в сайта на Мтел пише, че е наличен. Оператор ми обясни, че електронния им магазин е отделно от офисите им, но пак не ми дадоха конкретен отговор, дали го има. Ходи ги разбери. Поне ми потвърдиха, че за празниците би трябвало да има повече бройки и от двата модела.

Едно не мога да разбера, защо примерно 5-цата го няма никъде в наличност по магазините, а в сайта на Мтел пише, че е наличен. Оператор ми обясни, че електронния им магазин е отделно от офисите им, но пак не ми дадоха конкретен отговор, дали го има. Ходи ги разбери. Поне ми потвърдиха, че за празниците би трябвало да има повече бройки и от двата модела.
-
ти ако им вярваш хахахахха

Аз не виждам логика да има 5-ца, при положение, че епъл не го го предлагат този модел вече.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Останали бройки, ква логика търсиш. Ако си спомняте месец преди да излезне 5s имаше реклами по телевизията на 5 от Мтел.
- keeponrollin
Наистина е отделно електронния им магазин, пиши им по скайпа(има го някъде в сайта написан)any9 написа:В 15ч. е нямалоАз звъннах към обяд, към 15ч. вече бях проверила на описаните места и бяха изкупени.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Кога ли ще има 5S при мтел отново? Защото дочух, че до коледа няма шансове да доставят, а самите те не казват нищо?