iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
jh_ivanov

Re: iOS 7

Мнение от jh_ivanov »

Няма ли някой престрашил се да сложи 7.1 бета да сподели
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
hpignatov

Мнение от hpignatov »

iPhone 5
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

линк за сваляне може ли да даде някой
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

Трябва някой с developer-ски акаунт да ти помогне ;)
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

е да де нали към тях се обръщам за линк да качат някъде
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Sashiko20 написа:Разликата с 7.0.3 с почти никаква. И какво означва "не се препоръчва"? Аз го бутам на iPhone 4 и съм доволен. Следващите модели не би трябвало да имат проблеми.
Доста бавничко е.. Как доволен? Ми като заредим един вайбър, мейл, фейсбук и в следващия момент ако пишеш, първо натискаш бутоните и чак след малко излиза думата :)
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Dell

Мнение от Dell »

icem@n

Мнение от icem@n »

Apple reminded to developers “Upgrade to iOS 7.1 beta will not be able to back to the previous version of iOS. Registered developers will only continue to upgrade to future betas and the final official version update.” While non-developers who manually upgraded to 7.1 beta may be able to downgrade back to 7.0.4, but still exist certain risks.

Значи тези, които не сме developer-и можем спокойно да си минем на 7.1 и ако нещо не ни допадне да се върнем на 7.0.4. :)
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

iTouch написа:
Sashiko20 написа:Разликата с 7.0.3 с почти никаква. И какво означва "не се препоръчва"? Аз го бутам на iPhone 4 и съм доволен. Следващите модели не би трябвало да имат проблеми.
Доста бавничко е.. Как доволен? Ми като заредим един вайбър, мейл, фейсбук и в следващия момент ако пишеш, първо натискаш бутоните и чак след малко излиза думата :)
Е, ма ти за почти 4 годишен телефон искаш и бързина и даже ако може и ракети да ти изстрелва ;)?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

iTouch написа:
Може би защото не обичам да работя с повече програми, отколкото са ми нужни. Рядко имам по над 3-4 наведнъж отворени. Ясно ми е, че телефона вече не е първа младост откъм хардуер и се съобразявам с това. :)
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
Sovar

Мнение от Sovar »

Някой ползва ли iBackupbot, но с 5S ми трябва? :D
Dell

Мнение от Dell »

Намерен бъг в 7.1!
При тона на съобщенията.Имената са различни,но звука е един. Става като изберете от Classic.
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

Бета е все пак. И то първа. Няма какво да се учудваш на бъгове.
iPhone X
icem@n

Мнение от icem@n »

Някой инсталирал ли е iOS 7.1 Beta 1 без developer-ски акаунт и ако да, би ли обяснил как точно. :)
Eklektik

Мнение от Eklektik »

Чета, че 7.1 значително подобрявала скоростта на 4-ката от гледна точка на анимацийте.
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

icem@n написа:Някой инсталирал ли е iOS 7.1 Beta 1 без developer-ски акаунт и ако да, би ли обяснил как точно. :)
1.Сваляш от линка който е дал DELL - http://www.jailbreakiosx.com/download-i ... 099e.html. - Бетата за твоето устройство.
2. Разархивираш с dmgextractor файла.
3. И после по реда -отваряш itunes,задържаш shift и натискаш - check for update,после посочваш разархивираното Ipsw, и си готов.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

ПОДЧЕРТАНО Е - SHIFT + CHECK FOR UPDATE!!!
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Fallen Angel

Мнение от Fallen Angel »

Здравейте!Значи преди 2 дена си взех 5s с 7.0.4 и имам много странни проблеми с него.Първо получавам пропуснати повиквания,а телефона просто не е звънял и на отсрещната страна им е давало че ми е изключен.Аз като набирам-телефона си набира,но не дава сигнал свободно или заето или каквото и да е било(все едно не е в мрежа)и съответно отсреща не им звъни.Като се рестартира се оправя и след малко пак така става.Клавиатурата лагва.По-някой път се налага по 4-5 пъти да натискам докато ми изпише някоя цифра или буква(а като натискам потъмнява символа който съм натиснал,но не се изписва,тоест не го натискам прекалено леко че да не е хванало).Ако някой може да помогне с нещо,да казва :) Отделно не мога да разбера защо не мога да прикача снимки към контактите.В смисъл аз си прикачвам снимките,но когато звъня или ми звънят,снимките не се виждат,седят като фон.Най-точно казано все едно снимката е покрита с матово фолио,но толкова плътно че само се виждат бледи нюанси на основните и цветове,нищо не се различава .
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Сигурни ли сме, че ползваме iPhone 5S, а не China Phone (приличащ на 5S) ?
Проверки и консултации!
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Fallen Angel написа:Здравейте!Значи преди 2 дена си взех 5s с 7.0.4 и имам много странни проблеми с него.Първо получавам пропуснати повиквания,а телефона просто не е звънял и на отсрещната страна им е давало че ми е изключен.Аз като набирам-телефона си набира,но не дава сигнал свободно или заето или каквото и да е било(все едно не е в мрежа)и съответно отсреща не им звъни.Като се рестартира се оправя и след малко пак така става.Клавиатурата лагва.По-някой път се налага по 4-5 пъти да натискам докато ми изпише някоя цифра или буква(а като натискам потъмнява символа който съм натиснал,но не се изписва,тоест не го натискам прекалено леко че да не е хванало).Ако някой може да помогне с нещо,да казва :) Отделно не мога да разбера защо не мога да прикача снимки към контактите.В смисъл аз си прикачвам снимките,но когато звъня или ми звънят,снимките не се виждат,седят като фон.Най-точно казано все едно снимката е покрита с матово фолио,но толкова плътно че само се виждат бледи нюанси на основните и цветове,нищо не се различава .
Това не е възможно да е iPhone!
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

Я качи една снимка на това чудо на технологията да го видиме :))
iPhone X
Fallen Angel

Мнение от Fallen Angel »

beckhem написа:Сигурни ли сме, че ползваме iPhone 5S, а не China Phone (приличащ на 5S) ?
Aми телефона е закупен от мтел за 1300 лв.(от централния им офис във Варна)-предполагам че трябва да е оригинален,а доколкото разбирам,3-ма от 4-ма имат същите проблеми с новия Iphone-имам в предвид тоя с изчезването на мрежата(обхвата).А за снимките-незнам-явно аз не правя нещо както трябва,защото като снимам с телефона се прикачват към контакта и си излизат нормално,но когато ги сваля от facebook в галерия и оттам в контакти и не се получава :( Някой ако ме светне как се качват снимки мога и да кача,но все пак това ми е 4-ия Iphone и съм сигурен че е оригинален,а и точно от мтел да ми направят номер не вярвам-да не говорим че чаках 2 седмици за бял :D
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Преинсталация на телефона
Проверки и консултации!
Fallen Angel

Мнение от Fallen Angel »

Е той на 3 дена-от сега ако го почна с преинсталациите-кофти :( Със следващия iOS дали няма да се оправи ?

П.П. : Разбрах какъв е проблема със снимките към контактите(когато те ме набират си излизат нормално,когато аз набирам,нищо не се вижда тъй като върху тях е менюто).Това си било така при всички iphone-и.Последната 1 година бях сменил iphone-а с телефон с андроид,защото много се дразнех от това че всичко им е платено и трябва с хиляда други програми да работиш (като iringer примерно)за да получиш това което за андроид и windows си е безплатно.
Но проблема с изчезването на мрежата(обхвата) си седи все още за съжаление :(
Последно промяна от Fallen Angel на 21 Ное 2013, 03:13, променено общо 3 пъти.
Публикувай отговор