IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
tribaleo

Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Мнение от tribaleo »

keeponrollin написа:
tribaleo написа:Аз бях този дето я купуваше :D идва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички :)
Ти твоята кеш ли я взе направо?

Сега мисля дали на някой роднина да го взема, т.к. има някои дето са по 2-3 сметки на едно име, а моята е само 1 и като стойност е по-ниска. Кеш няма да им дам пари, въпреки че мога, просто защото подхода им е супер цигански..имат 100 изисквания, а нито едно не е упоменато в сайта с плановете...там като погледнеш излиза че всеки НОВ или НАСТОЯЩ потребител може да си избере който план/лизинг иска...а какво излиза, аз каот настоящ не мога нито един да избера :D
Ами кеш да...даже ми направиха отстъпка защото имах Мтел точки някакви тамм...
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

А колко отстъпка за колк оточки ако не е тайна, аз имам към 1300точки.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
tribaleo

Мнение от tribaleo »

1000 точки за 20 лв :D
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Щедра и благородна фирма са Мтел, квото и да си говорим :)

Как е иначе така, на първо четене телефона...Сподели впечатления.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

По това, което виждам 5-цата е по-скъпа от 5C, а уж се води по-стар модел... Иначе на свободна продажба е на 1119лв според сайта на ментел.
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
tribaleo

Мнение от tribaleo »

keeponrollin написа:Щедра и благородна фирма са Мтел, квото и да си говорим :)

Как е иначе така, на първо четене телефона...Сподели впечатления.
Еми как..екстра е..малко не мога да свикна да използвам хоум бутона защото на 4-ката бях със Zephyr и всичко ставаше без бутона, така че едно джейлче няма да му дойде зле ..само дето ще има да си почакаме за тоя джейл..ии естествено е доста бърз, което е нормално имайки предвид че ми беше 4-ка предишния..сега този ми се струва като самолет...вече за това което ме притеснява друго, а именно дали се драска лесно...само времето ще покаже :)
iPhone 5S FW 7.1.2
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Sashiko20 написа:По това, което виждам 5-цата е по-скъпа от 5C, а уж се води по-стар модел... Иначе на свободна продажба е на 1119лв според сайта на ментел.
Нормално, 5-цата се води по-вискок клас телефон от 5C
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

5С се води бюджетен, за това.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

5С не е бюджетен, просто го произвеждат, защото пластмасата им излиза по-евтино от алуминия. Няма как бюджетен телефон да е на такава цена.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
alwaysultra

Мнение от alwaysultra »

ХАХАХАХАХАХАХАааааааа с 5 лева по евтин на месец това бюджетен телефон ли му викаш................................................. от 1 година искам да си взема айфон ииииии не мога да си го позволя, че ми е много скъп и все се надявах да падне цената на 5тицата като излезнат тия 2та новите ама нанайци или поне тоя пластмасовия да беше на прилична цена....................... не стига че плановете за тия айфони са под секва критика ами и това.... нямам думи просто
Nokia 5530 XpressMusic
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

tribaleo написа:
keeponrollin написа:
tribaleo написа:Аз бях този дето я купуваше :D идва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички :)
Ти твоята кеш ли я взе направо?

Сега мисля дали на някой роднина да го взема, т.к. има някои дето са по 2-3 сметки на едно име, а моята е само 1 и като стойност е по-ниска. Кеш няма да им дам пари, въпреки че мога, просто защото подхода им е супер цигански..имат 100 изисквания, а нито едно не е упоменато в сайта с плановете...там като погледнеш излиза че всеки НОВ или НАСТОЯЩ потребител може да си избере който план/лизинг иска...а какво излиза, аз каот настоящ не мога нито един да избера :D
Ами кеш да...даже ми направиха отстъпка защото имах Мтел точки някакви тамм...
Сега е момента да споделиш колко я плати кеш :)
Като гледам на свободна продажба е 1329лв. интересно ми е това ФО ли е или си е заключен към тях
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
justbones

Мнение от justbones »

Само 16 гб ли е за сега или има и 32-ки? и ако няма някой знае ли кога ще ги пуснат ?
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

Sovar написа:Аз ли съм разбрал грешно или iPhone 5S ЗЛАТЕН няма, а цвят шампанско?!

Навсякъде пише gold,на кутията също.Водел се "Kardashian's iPhone".

http://www.latimes.com/business/technol ... z2ijYwhyY1

В началото бях много негативно настроен,мислех че ще е страхотна цигания.Докато купувах бял преди няколко дни за сестра ми от колега във форума,ми сподели че като видял златния на живо се оказал мн по приятен,и му харесал повече от белия.Та аз му се доверих и наистина се оказа прав.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

justbones написа:Само 16 гб ли е за сега или има и 32-ки? и ако няма някой знае ли кога ще ги пуснат ?
Засега са само 16ки,по големи най вероятно след нова година.Най добре следи в сайта на мтел,те няма да пропуснат да кажат като имат. ;)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Преди малко ходих в магазина на Мтел - Ловеч, да си платя сметката и имаше налични iPhone 5S 16GB черни и бели само! Попитах ги,може ли да си купя на свободна продажба, отговора беше - НЕ, само с някакъв план! Не бил телефон за свободна продажба...а на сайта им пише, че го има свободно за 1329лв.?! Иди ги разбери...никога няма да се н....я на тия за 2 години!!! :))
Mr. Bean
tribaleo

Мнение от tribaleo »

basssforever написа:Сега е момента да споделиш колко я плати кеш :)
Като гледам на свободна продажба е 1329лв. интересно ми е това ФО ли е или си е заключен към тях
809лв. със iPhone XL :)
iPhone 5S FW 7.1.2
tribaleo

Мнение от tribaleo »

alwaysultra написа:ХАХАХАХАХАХАХАааааааа с 5 лева по евтин на месец това бюджетен телефон ли му викаш................................................. от 1 година искам да си взема айфон ииииии не мога да си го позволя, че ми е много скъп и все се надявах да падне цената на 5тицата като излезнат тия 2та новите ама нанайци или поне тоя пластмасовия да беше на прилична цена....................... не стига че плановете за тия айфони са под секва критика ами и това.... нямам думи просто
Има планове по 20лв на месец...не знам какво не ти харесва..план с интернет за 5лв на месец ли искаш?
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Щом ми се правят на итнересни в Мтел прибегнах и аз до връзки нема как. Заявката е пусната, сега чакам да ми докарат спейс грей-определено е най-як от трите като видях на живо.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

gogo68 написа:Преди малко ходих в магазина на Мтел - Ловеч, да си платя сметката и имаше налични iPhone 5S 16GB черни и бели само! Попитах ги,може ли да си купя на свободна продажба, отговора беше - НЕ, само с някакъв план! Не бил телефон за свободна продажба...а на сайта им пише, че го има свободно за 1329лв.?! Иди ги разбери...никога няма да се н....я на тия за 2 години!!! :))
Правят се на луди и на мен ми лазят по нервите. Днес като говорих с един от служителите в техен магазин първо ми каза, че не се продава на свободна продажба и като повдигнах въпроса за сайта очевидно се позачуди какво да ми отговори, но в крайна сметка каза, че има опция за свободна продажба. Така, че бъдете нахални и не се оставяйте на глупаците от М-тел да се правят на приятно разсеяни!
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
MaxT

Мнение от MaxT »

2 бона кеш да им даваш и не ги щат. :))

Сигурно са инструктирани да подписват договори.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

tribaleo написа:
basssforever написа:Сега е момента да споделиш колко я плати кеш :)
809лв. със iPhone XL :)
Екстра е цената така може и без пари да ти го дадат с 55лв тарифа на месец :)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Служителите лъжат и мямят с всякакви трикове - имат таргети и колкото повече договори подпишат толкова повече бонуси получават. Не ги интересува продажба без договор и за това казват така. Всякакви трикове съм виждал и чувал и от клиенти и от продавачите. Най-новото е : " Трябва да подпишете поне за 2 години, господине, очаква се срив в системата ни (Глобул) и цените ни ще скочат двойно, така че сега е момента да се подсигурите и без това ще си запазите таксата" и това на тъста. Той хайвана подписал.. и после в офиса пристигна ураган.. няма смисъл и жалби да пишете при тях а само при КЗП - на дали и там ще има ефект , вързали са си гащите с тия договори.
iPhone 6+
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

gogo68 написа:Преди малко ходих в магазина на Мтел - Ловеч, да си платя сметката и имаше налични iPhone 5S 16GB черни и бели само! Попитах ги,може ли да си купя на свободна продажба, отговора беше - НЕ, само с някакъв план! Не бил телефон за свободна продажба...а на сайта им пише, че го има свободно за 1329лв.?! Иди ги разбери...никога няма да се н....я на тия за 2 години!!! :))
Според мен тая цена 1329 лв е задължителна да я има на сайта за пред aplle,щото нали се сещаш че имат договор и ако не го спазват ше им резнат главите.Иначе е ясно че ще го има на тая цена като имат БРОЙКИ АМА СЛЕД НОВА ГОДИНА :D. Аз реших да не се занимавам с теа всичките наши олигофрени и взех още един от форума за 1400 черен запечатан фо.Вече мога да си правя каквото си искам и за някви 100-200 лева няма да ми налагат тарифи за по 2г.Лошото е че който е на глобул и иска на лизинг яде най голямото дърво!!!!
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Точно, аз съм на Глобул и отидах да си взема тел.. Като ми каза ония 90 лв на месец, казах им чао, отидах и си взех от Глобул Ноут 3 и дори съм по-щастлив (в смисъл парите си струват в момента повече). Но пуснат ли Айфон с по-голям екран всяка цена е приемлива :D
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
viktor_k

Мнение от viktor_k »

Най-интернесното е, че на лизинг 5-цата е по-скъпа от 5s. Поне в сайта на Мтел така пише.
Публикувай отговор