5S 64GB - 1199лв
5C 16GB - 659лв
Aйде стига Ви толкова, утре сами ще видите и останалите цени

И аз съм на същото мнение... Успех на всички утре дано има достатачно бройки за всички !sladyrko написа:И аз така мисля, до сега все наливах кеш уж да не се занимавам.. Ама, така или иначе договора ти е 2 години, я по-добре плащай по-малко всеки месец без да ги усещаш... Цените не изглеждат никак зле)
Е 900 лева може да е съгласих се,с план 59лв на месецtribaleo написа:ако следеше как се развиват цените от както Мтел продава iPhone, щеше да знаеш, че това не са "забележчици" а доста основателни предположения....да не говорим че не трябва много акъл за да се досетиш че няма как да продават телефон с 2 години договор само на 150-200лв разлика от фабрично отключен...
Аз бях този дето я купувашеkeeponrollin написа:В сити център имаха две бройки, една черна която вече я купуваха и една бяла...но като видях черната на живо реших че е по-добра от бялата.
ОБАЧЕ, ебаси катилите са тия от Мтел-нямам право на устройство на лизинг над 500лв(а както казах тоя път не мисля да им наливам 1000лв кеш на тия крадци) понеже фактурите са ми средно 30-40лв на месец, което мисля че си е нормално...не съм корп. клиент дето да прай по 300лв на карта месечно, ама както и да е. Еми явно няма да си го взема от тях ебаси глупавата логика имат тия мтел.
Малко е нечестно, да. Аз имах лимит от 1500 лв., но все пак 24 месеца им плащах 68 лв. на месец. План + iPhone 4S лизинг. Може би това ми дигна границата, иначе не знам какво щях да правя и аз, ако нямах досега устройство на лизинг към тях.keeponrollin написа:В сити център имаха две бройки, една черна която вече я купуваха и една бяла...но като видях черната на живо реших че е по-добра от бялата.
ОБАЧЕ, ебаси катилите са тия от Мтел-нямам право на устройство на лизинг над 500лв(а както казах тоя път не мисля да им наливам 1000лв кеш на тия крадци) понеже фактурите са ми средно 30-40лв на месец, което мисля че си е нормално...не съм корп. клиент дето да прай по 300лв на карта месечно, ама както и да е. Еми явно няма да си го взема от тях ебаси глупавата логика имат тия мтел.
Ти твоята кеш ли я взе направо?tribaleo написа:Аз бях този дето я купувашеидва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички