vladi1 написа:Най-често чета, че чистия рестор оправя повечето софтуерни проблеми и да го дадеш като ново у-во.
п.с айфона ми и той върви перфектно без да съм правил рестор, само има едни дребни неща, които ме дразнят. Като набирам понякога не се получава дава call failed. Май ще трябва да ресторвам ама не ми се иска заради снимките. Имам ги в облака ама ги качва след като съм ги направил а от преди това не иска и това е малко тъпо. Та пробвай с рестор.
това е обсъдено вече в темата, рестор няма да помогне, изчакай ъпдейт и най-вероятно проблемът ще е решен.
относно снимките - включил си "Photo Stream", което се използва за директно сваляне на снимките на другите ти i-устройства или на компютъра, ако имаш инсталиран iCloud. ако нямаш други устройства на епъл и нямаш инсталиран iCloud на компютъра е излишно да харчиш допълнително памет в облака, можеш да го спреш в настройки - iCloud - Photo Stream - OFF.
дори и да го спреш, при следващ рестор ако върнеш бекъп снимките ще ти се пазят. и то не само тези, които са качени в последствие, ами всички които са ти на айфона. т.е. тази функция е съвсем различна от бекъп и качва снимките още по веднъж, което, в някои случаи е излишно.