iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
harlamp

Re: iOS 7

Мнение от harlamp »

http://blog.ih8sn0w.com/

дали пък няма да има за 6.1.4...
не знам защо пишете нещо, което само на вас ви се струва логично.
ще има, понеже има хора като мен, на които iOS7 им е прекалено бавен. джейлът се забави толкова понеже епъл наистина доста добре се справиха със защитата, но това не означава, че са непробиваеми!
а за iOS7 ще има след няколко дни, когато излезе iOS 7.1, за да не правят след това наново за iPad mini 2 и iPad 5.
моля ви четете, вместо да си правите изводите сами, и тогава пишете. защото ме поставяте в ситуация (и далеч не само мен), в която се чудя на истинските хакери ли да вярвам, пък на вас ли o_O
Последно промяна от harlamp на 08 Окт 2013, 15:58, променено общо 1 път.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
galant

Мнение от galant »

Имам досаден бъг с 7-цата.Сензора за изключване на тъча по време на разговор бави или въобще не реагира и започва едно натискане с бузата ми.....Някакво решение?
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

не си единствения във форума с този проблем. предполагам рестор ще помогне, ако не - просто изчакайте следващ ъпдейт. :)
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
galant

Мнение от galant »

Аааа,чак толкова няма да му "удисвам" :))
largo_hs

Мнение от largo_hs »

Рестор не помогна, пак се случва от време на време!
lifesaver

Мнение от lifesaver »

Много неприятно при ios7 е , когато влезеш в Phone>Resents , не ми показва последния контакт с който съм говорил или пропуснал, а показва от средата и трябва да скролвам до споменатия последен контакт.
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

А ти пък много запознатия за какво ти е т'оа джейл? Всички боклуци от джейла вече ги има в iOS 7.. При наличието на тия всичките функции незнам за какъв чеп ще ти е тоя джейл...[/quote]

Всички "боклуци" в тоа джейл??Точно на тебе със сигурност няма да ти обеснявам кое за кво ми е!!!Особено щом за теб боклуци има в новия софт ок,явно си поредния индианец който само си чеша езика и се прави на умен!Ако искаш нещо да те осветля за боклуците заповядай,пари няма да ти взема.0895182221 ми е номера -Мартин.
И ако искаш следващия път да съм любезен просто подмини мнението ми!
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

harlamp написа:http://blog.ih8sn0w.com/

дали пък няма да има за 6.1.4...
не знам защо пишете нещо, което само на вас ви се струва логично.
ще има, понеже има хора като мен, на които iOS7 им е прекалено бавен. джейлът се забави толкова понеже епъл наистина доста добре се справиха със защитата, но това не означава, че са непробиваеми!
а за iOS7 ще има след няколко дни, когато излезе iOS 7.1, за да не правят след това наново за iPad mini 2 и iPad 5.
моля ви четете, вместо да си правите изводите сами, и тогава пишете. защото ме поставяте в ситуация (и далеч не само мен), в която се чудя на истинските хакери ли да вярвам, пък на вас ли o_O

Ок,аз не казвам да ми вярваш ако помниш така стана и с 4.3.5.Наистина 7цата движи по бавно,но това е направено да е така.Като излезе джейла- качи си fakeclockup от cydia и си го направи колкото искаш да е бърз.
Не съм сигурен за 6.1.4,но по скоро няма да има.Ще поживеем пък ще видим.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
tuffy

Мнение от tuffy »

http://imageshack.us/photo/my-images/710/0cjf.png/

Нормален ден, без ръчкане, изключен 3G и локейшън. Батерията държи осезаемо повече с 7,0,2
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

basssforever написа:Ок,аз не казвам да ми вярваш ако помниш така стана и с 4.3.5.Наистина 7цата движи по бавно,но това е направено да е така.Като излезе джейла- качи си fakeclockup от cydia и си го направи колкото искаш да е бърз.
Не съм сигурен за 6.1.4,но по скоро няма да има.Ще поживеем пък ще видим.
благодаря, сега научавам за тази приставка. L-) иначе 6.1.4 е същия като 6.1.3, т.е. успеят ли с единия значи са успели и с другия. тъй като iH8sn0w работи само върху джеил на 6.х.х, а друг екип за 7.х.х, почти сигурно е, че ще има, освен това първият ежедневно обновява напредъка си, и доколкото съм разбрал айфоните вече са готови, остават му само още няколко модела айпад, преди да го пусне официално. онези със седмицата също са готови, но чакат да излезе 7.1, за да не си създават още работа, когато след няколко дни излязат айпад 5 и мини 2.
тъй като от няколко дни ги следя, ако твърдението ми, че ще има джеил е неправилно, то ще се дължи на някаква бъдеща спънка, която в този момент не съществува.
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
maria.binova

Мнение от maria.binova »

Здравейте, регистрирах се току-що във форума, по повод един много неприятен проблем с моя айфон 5(от Мтел), който се появи откакто инсталирах iOS7.Проблемът е, че като тръгна да набирам, натискам в/у контакта, който искам да набера, след което телефонът изписва "Calling mobile..." но не се чува никакъв сигнал в продължение на дълго време и накрая ми изписва "Call failed".А ако натисна аз червената слушалка, дисплеят става черен, с неактивен тъч и единствената опция е натискането на Home - бутона.Това е чест и много дразнещ проблем и ще се радвам, ако някой ми даде съвет за решаването му!Благодаря ви!
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

basssforever написа:А ти пък много запознатия за какво ти е т'оа джейл? Всички боклуци от джейла вече ги има в iOS 7.. При наличието на тия всичките функции незнам за какъв чеп ще ти е тоя джейл...
Всички "боклуци" в тоа джейл??Точно на тебе със сигурност няма да ти обеснявам кое за кво ми е!!!Особено щом за теб боклуци има в новия софт ок,явно си поредния индианец който само си чеша езика и се прави на умен!Ако искаш нещо да те осветля за боклуците заповядай,пари няма да ти взема.0895182221 ми е номера -Мартин.
И ако искаш следващия път да съм любезен просто подмини мнението ми!
Хехе, ми аз преди бях с джейл на 4.1 и мога да ти докажа, че само бави телефона! Доказано е! И не за мен няма боклуци в новия софт, напротив.

П.С Един съвет от съвсем приятелско естество, не си давай телефона тук, че ще ти звънне целия форум :D
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

maria.binova написа:Здравейте, регистрирах се току-що във форума, по повод един много неприятен проблем с моя айфон 5(от Мтел), който се появи откакто инсталирах iOS7.Проблемът е, че като тръгна да набирам, натискам в/у контакта, който искам да набера, след което телефонът изписва "Calling mobile..." но не се чува никакъв сигнал в продължение на дълго време и накрая ми изписва "Call failed".А ако натисна аз червената слушалка, дисплеят става черен, с неактивен тъч и единствената опция е натискането на Home - бутона.Това е чест и много дразнещ проблем и ще се радвам, ако някой ми даде съвет за решаването му!Благодаря ви!
почти сигурен съм, че не си пробвала с чист restore :) повечето софтуерни проблеми се оправят именно по този начин, и ако потребителите на айфон пробваха по този начин винаги, когато се появи проблем, който не е свързан с хардуера, въпросите във форума щяха да са много по-малко. не го казвам с лошо, и аз съм минал през това, всеки се учи. :) пробвай по този начин, ако не стане - попитай във форума пак.

@TheOriginal - естествено, че джейлът бави телефона. знам го от личен опит. бави обаче от айфон 4 надолу. :) след това телефоните имат достатъчно физически ресурси, за да го поддържат безпроблемно. и все пак, има хора, които го предпочитат. аз джейлвам главно заради приложенията - не, че не мога да събера пари да си ги купя, ами още нямам 18, следователно и дебитна карта. не ми се и занимава, при положение, че мога да ги качвам безплатно с джеил. освен това съм на мнение, че съм платил за всички инсталирани и бъдещи приложения, още при купуването на айфона. има и хора, на които им трябва с различни цели от моята, и не виждам защо ти е нужно да говориш против джеила и невярна информация за него. приятелски моля теб, и не само, да спрете със засягането на други хора във форума относно използваните от тях продукти, защото неразбирателството под всякаквите му форми е малко в повече в този форум. :)

Едит: относно долния коментар - имах предвид, че предпочитам да стана финансово независим, преди да харча пари за подобни работи. достатъчно е, че родителите ми склониха да имам подобен телефон, та смятам, че ще бъде нагло да наливам от техните пари в дебелите гуши на производителите на игри, макар някои от тях наистина да го заслужават.
Последно промяна от harlamp на 08 Окт 2013, 22:22, променено общо 1 път.
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
gost

Мнение от gost »

Само за информация, че дебитна карта може да имаш от 14, имат си програми банките, аз от толкова имам и си я ползвам в App store, то съм купил точно 3 програми де, ама за щастие повечето важни са free.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Sovar

Мнение от Sovar »

Най-много ме дразни забавянето при отваряне на вече прозвъняти/пропуснати повиквания. И самото набиране отнема време, което е мааалкооо изнервящо :D
piam70

Помощ за отметките при IOS 7 ?

Мнение от piam70 »

Здравейте,имам Айпад 4 ,откакто му сложих му IOS 7 незнам как да запаметя в отметките някой сайт,друго - как да отворя втори прозорец едновременно и как да си извадя като начална страница Google?Извенявам се предварително за тъпите въпроси ?:-/ .
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

Sovar написа:Най-много ме дразни забавянето при отваряне на вече прозвъняти/пропуснати повиквания. И самото набиране отнема време, което е мааалкооо изнервящо :D
Определено е неприятно особено както бях с клокващия туик преди това,сега направо е като за бавно развиващи се.Явно са наблегнали на това да видиме детайлите на анимацията новия софт,само че са попрекалили.Ще свикнеме и с това,пък сигурно в някой от следващите ъпдейти да има като опция да може всеки сам да си настройва бързината на анимацията без джейл :)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
george_enev

Мнение от george_enev »

harlamp написа:
maria.binova написа:Здравейте, регистрирах се току-що във форума, по повод един много неприятен проблем с моя айфон 5(от Мтел), който се появи откакто инсталирах iOS7.Проблемът е, че като тръгна да набирам, натискам в/у контакта, който искам да набера, след което телефонът изписва "Calling mobile..." но не се чува никакъв сигнал в продължение на дълго време и накрая ми изписва "Call failed".А ако натисна аз червената слушалка, дисплеят става черен, с неактивен тъч и единствената опция е натискането на Home - бутона.Това е чест и много дразнещ проблем и ще се радвам, ако някой ми даде съвет за решаването му!Благодаря ви!
почти сигурен съм, че не си пробвала с чист restore :) повечето софтуерни проблеми се оправят именно по този начин, и ако потребителите на айфон пробваха по този начин винаги, когато се появи проблем, който не е свързан с хардуера, въпросите във форума щяха да са много по-малко. не го казвам с лошо, и аз съм минал през това, всеки се учи. :) пробвай по този начин, ако не стане - попитай във форума пак.
Пробвал съм чист рестор, не се разрешава проблема. Говорих с Мтел и от там ме насочиха към някаква линия за смартфони подобна на *88 ама платена. На въпросната линия ми обясниха, че този проблем съществувал (несъвместимост с някои клетки, грубо казано) и Apple били уведомени, като щели да го отстранят в следващ ъпдейт. До тогава да си изключваме 3G-то и нямало да има проблем, което не е точно така. Имам наблюдение над 3-4 iphone 5 с ios 7 и всички се чупят по този начин.
Като се прояви проблема спираш 3G-то , пускаш airplane mode(чакаш 20тина сек.), спираш го, говориш и после пак си пускаш 3G :D
Iphone5 16GB iOS 6.1 ФЗ М-тел
Alexander.M

Мнение от Alexander.M »

Здравейте приятели :) Имам нужда от помощ. Имам iPhone 4S и като излезе iOS 7 го ъпдейтнах, обаче не съм кой знае колко впечатлен от нея и сега искам да си върна iOS 6.1.3. Изтеглих restore файла, изгледах няколко клипчета в интернет да видя как става, правя всичко, както е показано, но карая ми изписва това: The iPhone "Alex" could not be restored. An unknown error occurred (3194). Моля ви помогнете ми !!! Благодаря предварително :)
Alexander.M

Мнение от Alexander.M »

Ето още нещо към тази грешка, за която споменах горе и която ме мъчи.... :( http://support.apple.com/kb/TS4451
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

За съжеление няма връщане назад за iPhone 4S !

Стоиш си за сега на IOS 7 ;)
Alexander.M

Мнение от Alexander.M »

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8 ... _at.1.html гледах това клипче (наистина това е iphone 5), но гледах и едно клипче в youtube с ipod и все си мисля че не е невъзможно...!? А защо ти казваш че е невъзможно ?
raddo

Мнение от raddo »

с всеки изминал ден ми се иска да разкарам тая 7ца.. Не, че е лоша, но не е за 4ка..Само да излезне начин да се върна към 6.1.3., ще го направя веднага без да се замисля.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

E то има начин за iPhone 4, но трябват SHSHs за 6.1.3 :)
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

Alexander.M написа:http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8 ... _at.1.html гледах това клипче (наистина това е iphone 5), но гледах и едно клипче в youtube с ipod и все си мисля че не е невъзможно...!? А защо ти казваш че е невъзможно ?
това клипче е правено 2 дни след пускането на iOS7. тогава можеше да се върне на 6.1.х, защото Епъл все още подписваха стария софтуер. вече не е така, няма връщане. има само за тези, които са си запазили SHSHs, когато все още 6.1.х се е подписвал. иначе, личен тест, iOS7 се държи както на iPhone 5, така и на 4S. еднакво зле :)) не знам тези експерти как точно са го изкарали по-бърз, явно трябва да им купим един хронометър...
и все пак, дано дадат възможност за съкращаване на анимациите скоро, защото главно това бави, отделно вече и стартирането, което явно ще си остане по-бавно за моделите, по-стари от 5S o_O
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Публикувай отговор