П.С В момента ъпдейтвам моята 5ца към 7.0.2 нормално ли е да се бави толкова на Preparing Update?[/quot
Ахахахахах "вълшебна партида"

Това е напълно нормално. Едва ли някой очаква iPhone 4 да върви еднакво с iOS 6 и iOS7gopeto_86 написа:Човек да не си изкаже мнениетоНикой не ви е казал да не слагате 7-та на четворките си,просто казвам че... правих тест на две 4-ки, едната с 6.1.3, а другата с 7 и имат разлика в работата- този със седмицата бави повече! Който толкова много харесва 7-та и не го бърка лага- да я слага, аз лично ще си остана на 6.1.3
точно както едно време си пращахме картинки и мелодиики през bluetooth на сони ериксонитеnino_xman написа:Използва WiFi!TheOriginal написа:Т.е нещо като Bluetooth..
И къде са го написали това хората епъл, че не е за 4ка? То ако не беше за 4ка нямаше да може да се ъпдейтва, а щяха да го направят от 4с нагореalexsoon написа:vladi1 написа:На един приятел на 4ката не върви изобщо зле добре се справя.
Не вярвам докато не го видя ехехех попринцип всеки иска да има най новото , но хората от епъл са го написали не е за 4ка
Това,което съм описал малка основа ли ти е? Като си качил iOS7 на три четворки, сети ли се да направиш това, което описах аз?godeye_tm написа:на три 4 съм качил 7.0.2 и всичко е супер.незнам тези коментари на какви основи се уповават ,но нямат никакви забележки ползуватрели те им,както към батериите така и с лагове и подобни.
nino_xman написа:@PavelAndreev: AirDrop- безжично споделяне на файловe между устройства .Чрез нея лесно се споделят файлове с други iOS 7 или Mаc устройства наоколо. AirDrop използва WiFi, което гарантира много бърз трансфет на файлове.
Разликата между AirDrop и iCloud е, че новата услуга ще предложи възможността за споделяне на файлове между две различни устройства на двама различни потребителя, вместно само на личните файлове на даден човек при всички негови устройства.
Благодаря за инфотоgogi71 написа:Не пипай hosts файла на РС, няма да ти помогне !
Запазени SHSHs за версията на която искаш да върнеш и iTunes по нисък от 11.1!
SHSHs се вграждат ,нещо подобно:
Понижаване (downgrade) към по-ниска версия от актуалната със запазени SHSH от Сидия
Препоръчително е,да се ползва
Sn0wbreeze или iFaith .