iOS 7
Re: iOS 7
Мнението за новата ОС е че тел стана по бавен,при ориентацията и набиране се получава леко лагване,треперене или както искате го наречете все едно сум с андроид.да не говорим за батерията въпреки че изключих разни неща.дано се оправи с ъпдейт.с iphone 5 съм
Ресет на настроикитеsvetoslav ivanov написа:След ъпдейта на 7.0.2 пак започна проблема със мрежата.Имам обхват а немога да набирам или да ме търсят.Явно тия от apple няма да оправят проблема.
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
Ресет на настройките , Рестор на телефона... Нищо не помага... Лошото е , че проблемът не е при всички и може Apple да не разберат за него въобще...immelman написа:Ресет на настроикитеsvetoslav ivanov написа:След ъпдейта на 7.0.2 пак започна проблема със мрежата.Имам обхват а немога да набирам или да ме търсят.Явно тия от apple няма да оправят проблема.
iPhone 5 16GB
Колеги току що свързах телефона с компа и през iTunes ми изписа обновяване на ПО 7.0.2.Даже сега се тегли и ще обновявам.
-
Ъпдейтнах до 7.0.2 и ми изчесна звука при заключване,при набиране на номер,при писане на СМС...-някакви идеи?? (Пробл. е решен!!)
Последно промяна от gecata1970 на 27 Сеп 2013, 23:23, променено общо 1 път.
Как през тела да си направа редтор и сет ус ниу? Трябва ли ми wifi и нещо по специфично?
При мен всичко си работи добре, батерията се държи нормално. С 4С съм. Снощи ъпдейтнах до 7.02. днес обаче започнаха следните проблеми: Автоматично ми се изключват нещата, които синхронизирам с айклоуд и съответно ми изчезнаха контактите и бележките. След като влезна да ги активирам не ми се връщат в телефона. Съвет какво да правя? Влезнах на icloud.com всичко си ми стои вътре, но как да го синхронизирам с телефона?
Оправиха този проблем със 7.0.2. Слава богу!Kissman написа:да,ама е много по-неудобен този вариянт отколкото просто да си прекъснеш връзката.А и този ремайндър,както казваш ти всъщност е напомняне след време да му звъннеш ти и телефона почва да издава звуци за да ти напомня...адски тъпо и досадно.Лошото ще е ако не го променят това при следващия ъпдейт....
vqra написа:Оправиха този проблем със 7.0.2. Слава богу!Kissman написа:да,ама е много по-неудобен този вариянт отколкото просто да си прекъснеш връзката.А и този ремайндър,както казваш ти всъщност е напомняне след време да му звъннеш ти и телефона почва да издава звуци за да ти напомня...адски тъпо и досадно.Лошото ще е ако не го променят това при следващия ъпдейт....
Сериозно ли???или се бъзикаш?Както при 6-цата ли е?
Yesss! Преди малко се набрах от служебния. Има си я опцията declineKissman написа:vqra написа:Оправиха този проблем със 7.0.2. Слава богу!Kissman написа:да,ама е много по-неудобен този вариянт отколкото просто да си прекъснеш връзката.А и този ремайндър,както казваш ти всъщност е напомняне след време да му звъннеш ти и телефона почва да издава звуци за да ти напомня...адски тъпо и досадно.Лошото ще е ако не го променят това при следващия ъпдейт....
Сериозно ли???или се бъзикаш?Както при 6-цата ли е?

Здравейте, надявам се да получа малко съвети, извинявам се ако е коментирано преди това но ми изникнаха няколко въпрос след упдейта към 7.0
- Как да лимитирам емайлите които се свалят на телефона от сърсъра на пощата ( абв) в предишнаа версия имаше възможност да се сетне лимит и подържаше този бр емайли Сега ми се наляха над 2000 емайла, а най тъпото е че трябва един по един да се трие
- Как да си спра вече активните приложения - не намирам мултитаскинга , а стария начин не работи
Мерси
- Как да лимитирам емайлите които се свалят на телефона от сърсъра на пощата ( абв) в предишнаа версия имаше възможност да се сетне лимит и подържаше този бр емайли Сега ми се наляха над 2000 емайла, а най тъпото е че трябва един по един да се трие
- Как да си спра вече активните приложения - не намирам мултитаскинга , а стария начин не работи
Мерси
Последно промяна от vasil29 на 28 Сеп 2013, 13:55, променено общо 2 пъти.
Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?
И аз това питах-дали при заключен телефон я има опцията за затваряне,защото при отключен си я имаше и преди.Уточнете това,моля.
няма такава функция, явно някой е гледал на отключен телефон5kov написа:Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?

Добре че не се подведох...оставам си с 6.1.4 ....засега.
Новия браузър обаче е отличен просто - това връщане назад с плъзгане на цялата страница, рийдъра, а сега видях че в секцията на букмарковете в дясно ми излиза всичко от twitter ! 

- snooperchi
iOS-а е добър, но се изложиха с не малко неща, а най-дразнещото е, че като затвориш.. трябва да отключиш телефона, че да набереш тоя на когото си затворил.. защото видиш ли, акълите не се сетили да го оставят както преди и да ти показва неприетото на заключен телефон.... освен ако не са го оставили някъде като екстра за активация и аз да не знам. 

- TheOriginal
Да, т'ва го няма и ме дразни много :/
Да ми е честит iPhone 5
П.С
Иконата на Opera Mini седи много странно, на фона на другите
Да ми е честит iPhone 5

П.С

Иконата на Opera Mini седи много странно, на фона на другите

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Сори, точно така съм го гледала.goshan написа:няма такава функция, явно някой е гледал на отключен телефон5kov написа:Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?

- TheOriginal
При 4S поне при мен, имаше проблем с фенера. Сега го няма.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Мисля, че открих функцията за затваряне при заключен телефон. 2 пъти бързо клик на бутона за заключване и става "Номерът е зает"vqra написа:Сори, точно така съм го гледала.goshan написа:няма такава функция, явно някой е гледал на отключен телефон5kov написа:Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?Съжалявам, ако съм подвела някого! Много съм разочарована, че не оправено. И siri отново се задейства на заключен телефон. Каква точно е промяната с 7.0.2, някой знае ли?

Имаш предвид power бутона сигурно,дето е отгоре вдясно...е,не си го открил ти,отдавна се знае,но това е много тъпо решение първо защото не е въобще удобно по този начин и второ както каза друг колега тук от много ползване на този бутон се появяват проблеми с него..Не мога да разбера защо е било нужно да променят точно това.Абе въобще...какво да говорим,пълна издънка е тази 7-ца...жалко,Apple ми е любимата фирма но трябва да сме реалисти ,а не заслепени.
Здравейте,искам да попитам когато сложиш снимка към контакт от указателя при звънене от този човек снимката излиза на цял екран замъглена и нищо не се вижда с 4s съм някой ако има обяснение да сподели 

И аз искам някой да обясни, защо е така?!VladimirG написа:Здравейте,искам да попитам когато сложиш снимка към контакт от указателя при звънене от този човек снимката излиза на цял екран замъглена и нищо не се вижда с 4s съм някой ако има обяснение да сподели
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
- Angel-Petkov
Напротив, когато ти набираш въпросния човек, снимката е размазана. Но когато той те търси си излиза ясно.
И един въпрос от мен - все още съм с beta версията на iOS7. Виждам, че вече има и по-нова, но като отида на Software update ми излиза че съм с последния софтуер. Дали трябва да си сваля оригиналния, че да ми излезе автоматично през телефона 7.0.2?
И един въпрос от мен - все още съм с beta версията на iOS7. Виждам, че вече има и по-нова, но като отида на Software update ми излиза че съм с последния софтуер. Дали трябва да си сваля оригиналния, че да ми излезе автоматично през телефона 7.0.2?
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011