iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
keeponrollin

Re: iOS 7

Мнение от keeponrollin »

Aбе в началото доколкото си спомням на ОС7 имах снимки вляво от контактите в списъка, а сега нямам(само на favorites)...къде е настройката да има снимки на всички в контакт листата?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Wesselin

Мнение от Wesselin »

Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.
Досега винаги съм затварял от power бутона горе, или съм ги оставял да "звънят" (с едно натискане на бутона).

E пък на мен опцията да затворя при обаждане когато дисплея е заключен ми липсва най-много. Както вече споменах iPhone 5 има технически проблеми точно с Power бутона и той просто спира да работи... При един такъв проболем единственият изход беше Activator, но при положение че си джейлнал. В iOS 6 това с приемането или отказването на разговора беше решено много елегантно. Докато тук бутоните са гигантски и грозни... а и функцията липсва на заключен екран. За мен това е един от най-големите недостатъци на 7-цата. Както и ужасната визия на дока и иконите.
Дано по бързо излезе джейл...[/quote]

Абсолютно вярно и точно казано!Това е и моето мнение и точно това ме подразни най-много затова се върнах на 6.1.4.Сигурно е въпрос на навик но и за мен е по-удобно да прекъсвам разговора с червената слушалка.[/quote]

Привет колеги,

И Аз съм съгласен с Вас, само дано не е някаква политика на Apple по-бързо да се амортизират Lock бутоните, защото нещата не отиват на добре. Онзи ден имах възможността да видя и тествам, новите устройства за съжаление не съм впечатлен. 5C е все едно гледам Nokia Lumia 520, която е отвратително грозен телефон. 5S да ок по-бърз е ако си от така наречените "heavy user-и". За мен лично смисъл от смяна на апарат няма. Съветвам ползвателите на Iphone 5 и 4S, да не правите грешката да закупувате, който и да е от двата апарата поне ако Вашите за момента Ви вършат работа. Разбира се ако имате възможност и желате да сте в крак с "модата" ... Ок. В края на Ноември началото на Декември, може да го намерите в търговската мрежа.

Поздрави
Kissman

Мнение от Kissman »

Wesselin написа:Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.
Досега винаги съм затварял от power бутона горе, или съм ги оставял да "звънят" (с едно натискане на бутона).

E пък на мен опцията да затворя при обаждане когато дисплея е заключен ми липсва най-много. Както вече споменах iPhone 5 има технически проблеми точно с Power бутона и той просто спира да работи... При един такъв проболем единственият изход беше Activator, но при положение че си джейлнал. В iOS 6 това с приемането или отказването на разговора беше решено много елегантно. Докато тук бутоните са гигантски и грозни... а и функцията липсва на заключен екран. За мен това е един от най-големите недостатъци на 7-цата. Както и ужасната визия на дока и иконите.
Дано по бързо излезе джейл...

Абсолютно вярно и точно казано!Това е и моето мнение и точно това ме подразни най-много затова се върнах на 6.1.4.Сигурно е въпрос на навик но и за мен е по-удобно да прекъсвам разговора с червената слушалка.[/quote]

Привет колеги,

И Аз съм съгласен с Вас, само дано не е някаква политика на Apple по-бързо да се амортизират Lock бутоните, защото нещата не отиват на добре. Онзи ден имах възможността да видя и тествам, новите устройства за съжаление не съм впечатлен. 5C е все едно гледам Nokia Lumia 520, която е отвратително грозен телефон. 5S да ок по-бърз е ако си от така наречените "heavy user-и". За мен лично смисъл от смяна на апарат няма. Съветвам ползвателите на Iphone 5 и 4S, да не правите грешката да закупувате, който и да е от двата апарата поне ако Вашите за момента Ви вършат работа. Разбира се ако имате възможност и желате да сте в крак с "модата" ... Ок. В края на Ноември началото на Декември, може да го намерите в търговската мрежа.

Поздрави[/quote]

Аз като фен на Apple с тъга мога да кажа че ако беше Стив Джобс още жив нямаше така да стават нещата и това много хора ще го потвърдят.Последния модел върху който е работил той и е бил в процес на идеи тогава е iPhone 5...от там нататък просто не ми се мисли какво ще е бъдещето на Apple.Дано не е като на Nokia,защото всички знаем какво беше Nokia преди години....
Peter1987

Мнение от Peter1987 »

От 19 съм с седмицата и засега забелязах, че като вляза в да сменям wallpaper чакам доста време и дори липсват динамичните. В контролния център няма калкулатор и фенерче. Питането ми е как да активирам табовете в сафарито, които излизат на целия екран? Батерията на 10 часа ползване и 16 часа стендбай - 22% остатък от батерията. С американски акаунт съм регистриран и пак не ми работи радиото - избирам станция, тръгва и спира веднага. С iPad 4 wifi съм.
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Scylla

Мнение от Scylla »

augyk написа:Влез в Settings -> iTunes and App Store i там отдолу имаш Automatic Downloads - Спри си Updates и ще се "оправи" няма да се свалят сами ще те трябва да си ги ъпдейтваш ръчно
Всичко си е на офф, нищо не е пуснато и пак изчезват....
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

Peter1987 написа:От 19 съм с седмицата и засега забелязах, че като вляза в да сменям wallpaper чакам доста време и дори липсват динамичните. В контролния център няма калкулатор и фенерче. Питането ми е как да активирам табовете в сафарито, които излизат на целия екран? Батерията на 10 часа ползване и 16 часа стендбай - 22% остатък от батерията. С американски акаунт съм регистриран и пак не ми работи радиото - избирам станция, тръгва и спира веднага. С iPad 4 wifi съм.
радиото не е предназначено да работи в България.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Bobby_0923

Мнение от Bobby_0923 »

Радиото работи в България
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Радиото работи в България ако акаунта ти е в Американския стор.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

не казах, че не работи, а че не е предназначено да работи. евентуалните проблеми не са изключени и не трябва да притесняват никого.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Peter1987

Мнение от Peter1987 »

donchos написа:Радиото работи в България ако акаунта ти е в Американския стор.
Аз съм с US акаунт и пускам станция например Pure pop и ми изписва:
Station Unvailable. Pure pop is temporarily Unvailable. Try again later.
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
VladimirG

Мнение от VladimirG »

Здравейте колеги какво е това Аирдроп или там както се казва не го намирам?
Аватар
ipeichiny

Мнение от ipeichiny »

VladimirG написа:Здравейте колеги какво е това Аирдроп или там както се казва не го намирам?
С какъв телефон си?На 4s не работи,а за 4 да не говорим!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Аватар
m0v3mp3

Мнение от m0v3mp3 »

Не ми дава нотфикации от FB в нотификейшън центъра. Съвети как да го оправя :) iphone 4 ios 7 (не е правен чист ргстор, от 5.1.1 ъпдейтнах вчера)
operacom

Мнение от operacom »

keeponrollin написа:Aбе в началото доколкото си спомням на ОС7 имах снимки вляво от контактите в списъка, а сега нямам(само на favorites)...къде е настройката да има снимки на всички в контакт листата?
Мисля че нямаше такава опция в общия списък. Цъкаш на конкретното име от списъка с контакти, вдясно горе - промени и в ляво срещу името се добавя снимка ако желаеш.

EDIT: Вече виждам две петиции до Apple Ink. Желаещите могат да се включат:
- Петиция 1:
http://www.thepetitionsite.com/142/219/ ... l-iphones/

- Петиция 2:
https://www.change.org/ru/петиции/apple-ink-bring-back-the-ability-to-make-downgrade-ios-on-all-iphones
Dell

Мнение от Dell »

С iOS 6 в Safari,когато искам bookmark,цъкам и се запазва,а сега отива на някъде си тоя bookmark. Сега дефакто имам на две места bookmarks. Баси!!!
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

AirDrop между Айфон с iOS 7 и MAC OS ML - не работи ! Тъпо ! (:|f
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
VladimirG

Мнение от VladimirG »

ipeichiny написа:
VladimirG написа:Здравейте колеги какво е това Аирдроп или там както се казва не го намирам?
С какъв телефон си?На 4s не работи,а за 4 да не говорим!
Ето това забравих да спомена с 4s съм мерси за отговора :)
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

Снощи направих рестор през iTunes и после върнах бекъп от iCloud. Батерията най-накрая започна да се държи както трябва. Пробвайте.
iPhone SE 64GB
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

Моята батерия на 4s е направо трагедия - сега го засякох точно за 1 час слушане на радио през 3G - 23% надолу. През по малко от 3мин. 1процент. Това при изгасен екран и без да пипам нищо друго. Целия телефон се загря забележимо!?
Далии има смисъл от рестор през iTunes, аз го трих 2 пъти през erase all но ето резултата
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

При мен поне имаше ефект. От пълно зареждане снощи, с включено WiFi цяла нощ и 5 мин. разговор, до 12:30 днес (т.е. 12 пълни часа) все още бях на 100%.
Последно промяна от Хъшо на 25 Сеп 2013, 18:29, променено общо 1 път.
iPhone SE 64GB
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Аз такива резултати на 4S само мога да ги сънувам :D При мен всичко е изключено през нощта, телефонът е в самолетен режим и понякога се случва като стана да е на 98% без да е пипан.
- Steve Jobs
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

При мен беше така, както ги описах, докато бях на 6.1.3 След като качих 7 нещата рязко се влошиха, но след рестора се оправиха. Не знам докога :) , но засега е така.
iPhone SE 64GB
peppu

Мнение от peppu »

Няма шанс с включено wifi 12 часа дори и в режим standby да не е мръднал и да си е 100% ;)
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Аз съм с 6.0.1 и не мога да направя рестор, защото не искам iOS 7, пък няма как да стане към 6.1.3
- Steve Jobs
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

peppu написа:Няма шанс с включено wifi 12 часа дори и в режим standby да не е мръднал и да си е 100% ;)
Явно има шанс. Моят телефон не е от някаква необикновена партида, че да се хваля с него. :)
iPhone SE 64GB
Публикувай отговор