iOS 7
- keeponrollin
Re: iOS 7
Aбе в началото доколкото си спомням на ОС7 имах снимки вляво от контактите в списъка, а сега нямам(само на favorites)...къде е настройката да има снимки на всички в контакт листата?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.
Досега винаги съм затварял от power бутона горе, или съм ги оставял да "звънят" (с едно натискане на бутона).
E пък на мен опцията да затворя при обаждане когато дисплея е заключен ми липсва най-много. Както вече споменах iPhone 5 има технически проблеми точно с Power бутона и той просто спира да работи... При един такъв проболем единственият изход беше Activator, но при положение че си джейлнал. В iOS 6 това с приемането или отказването на разговора беше решено много елегантно. Докато тук бутоните са гигантски и грозни... а и функцията липсва на заключен екран. За мен това е един от най-големите недостатъци на 7-цата. Както и ужасната визия на дока и иконите.
Дано по бързо излезе джейл...[/quote]
Абсолютно вярно и точно казано!Това е и моето мнение и точно това ме подразни най-много затова се върнах на 6.1.4.Сигурно е въпрос на навик но и за мен е по-удобно да прекъсвам разговора с червената слушалка.[/quote]
Привет колеги,
И Аз съм съгласен с Вас, само дано не е някаква политика на Apple по-бързо да се амортизират Lock бутоните, защото нещата не отиват на добре. Онзи ден имах възможността да видя и тествам, новите устройства за съжаление не съм впечатлен. 5C е все едно гледам Nokia Lumia 520, която е отвратително грозен телефон. 5S да ок по-бърз е ако си от така наречените "heavy user-и". За мен лично смисъл от смяна на апарат няма. Съветвам ползвателите на Iphone 5 и 4S, да не правите грешката да закупувате, който и да е от двата апарата поне ако Вашите за момента Ви вършат работа. Разбира се ако имате възможност и желате да сте в крак с "модата" ... Ок. В края на Ноември началото на Декември, може да го намерите в търговската мрежа.
Поздрави
Досега винаги съм затварял от power бутона горе, или съм ги оставял да "звънят" (с едно натискане на бутона).
E пък на мен опцията да затворя при обаждане когато дисплея е заключен ми липсва най-много. Както вече споменах iPhone 5 има технически проблеми точно с Power бутона и той просто спира да работи... При един такъв проболем единственият изход беше Activator, но при положение че си джейлнал. В iOS 6 това с приемането или отказването на разговора беше решено много елегантно. Докато тук бутоните са гигантски и грозни... а и функцията липсва на заключен екран. За мен това е един от най-големите недостатъци на 7-цата. Както и ужасната визия на дока и иконите.
Дано по бързо излезе джейл...[/quote]
Абсолютно вярно и точно казано!Това е и моето мнение и точно това ме подразни най-много затова се върнах на 6.1.4.Сигурно е въпрос на навик но и за мен е по-удобно да прекъсвам разговора с червената слушалка.[/quote]
Привет колеги,
И Аз съм съгласен с Вас, само дано не е някаква политика на Apple по-бързо да се амортизират Lock бутоните, защото нещата не отиват на добре. Онзи ден имах възможността да видя и тествам, новите устройства за съжаление не съм впечатлен. 5C е все едно гледам Nokia Lumia 520, която е отвратително грозен телефон. 5S да ок по-бърз е ако си от така наречените "heavy user-и". За мен лично смисъл от смяна на апарат няма. Съветвам ползвателите на Iphone 5 и 4S, да не правите грешката да закупувате, който и да е от двата апарата поне ако Вашите за момента Ви вършат работа. Разбира се ако имате възможност и желате да сте в крак с "модата" ... Ок. В края на Ноември началото на Декември, може да го намерите в търговската мрежа.
Поздрави
Wesselin написа:Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.
Дано по бързо излезе джейл...
Привет колеги,
Поздрави[/quote]
Аз като фен на Apple с тъга мога да кажа че ако беше Стив Джобс още жив нямаше така да стават нещата и това много хора ще го потвърдят.Последния модел върху който е работил той и е бил в процес на идеи тогава е iPhone 5...от там нататък просто не ми се мисли какво ще е бъдещето на Apple.Дано не е като на Nokia,защото всички знаем какво беше Nokia преди години....
От 19 съм с седмицата и засега забелязах, че като вляза в да сменям wallpaper чакам доста време и дори липсват динамичните. В контролния център няма калкулатор и фенерче. Питането ми е как да активирам табовете в сафарито, които излизат на целия екран? Батерията на 10 часа ползване и 16 часа стендбай - 22% остатък от батерията. С американски акаунт съм регистриран и пак не ми работи радиото - избирам станция, тръгва и спира веднага. С iPad 4 wifi съм.
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Всичко си е на офф, нищо не е пуснато и пак изчезват....augyk написа:Влез в Settings -> iTunes and App Store i там отдолу имаш Automatic Downloads - Спри си Updates и ще се "оправи" няма да се свалят сами ще те трябва да си ги ъпдейтваш ръчно
радиото не е предназначено да работи в България.Peter1987 написа:От 19 съм с седмицата и засега забелязах, че като вляза в да сменям wallpaper чакам доста време и дори липсват динамичните. В контролния център няма калкулатор и фенерче. Питането ми е как да активирам табовете в сафарито, които излизат на целия екран? Батерията на 10 часа ползване и 16 часа стендбай - 22% остатък от батерията. С американски акаунт съм регистриран и пак не ми работи радиото - избирам станция, тръгва и спира веднага. С iPad 4 wifi съм.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
-
Радиото работи в България
Радиото работи в България ако акаунта ти е в Американския стор.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
не казах, че не работи, а че не е предназначено да работи. евентуалните проблеми не са изключени и не трябва да притесняват никого.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аз съм с US акаунт и пускам станция например Pure pop и ми изписва:donchos написа:Радиото работи в България ако акаунта ти е в Американския стор.
Station Unvailable. Pure pop is temporarily Unvailable. Try again later.
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Здравейте колеги какво е това Аирдроп или там както се казва не го намирам?
С какъв телефон си?На 4s не работи,а за 4 да не говорим!VladimirG написа:Здравейте колеги какво е това Аирдроп или там както се казва не го намирам?
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Не ми дава нотфикации от FB в нотификейшън центъра. Съвети как да го оправя
iphone 4 ios 7 (не е правен чист ргстор, от 5.1.1 ъпдейтнах вчера)

Мисля че нямаше такава опция в общия списък. Цъкаш на конкретното име от списъка с контакти, вдясно горе - промени и в ляво срещу името се добавя снимка ако желаеш.keeponrollin написа:Aбе в началото доколкото си спомням на ОС7 имах снимки вляво от контактите в списъка, а сега нямам(само на favorites)...къде е настройката да има снимки на всички в контакт листата?
EDIT: Вече виждам две петиции до Apple Ink. Желаещите могат да се включат:
- Петиция 1:
http://www.thepetitionsite.com/142/219/ ... l-iphones/
- Петиция 2:
https://www.change.org/ru/петиции/apple-ink-bring-back-the-ability-to-make-downgrade-ios-on-all-iphones
С iOS 6 в Safari,когато искам bookmark,цъкам и се запазва,а сега отива на някъде си тоя bookmark. Сега дефакто имам на две места bookmarks. Баси!!!
AirDrop между Айфон с iOS 7 и MAC OS ML - не работи ! Тъпо ! 

Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ето това забравих да спомена с 4s съм мерси за отговораipeichiny написа:С какъв телефон си?На 4s не работи,а за 4 да не говорим!VladimirG написа:Здравейте колеги какво е това Аирдроп или там както се казва не го намирам?

Снощи направих рестор през iTunes и после върнах бекъп от iCloud. Батерията най-накрая започна да се държи както трябва. Пробвайте.
iPhone SE 64GB
Моята батерия на 4s е направо трагедия - сега го засякох точно за 1 час слушане на радио през 3G - 23% надолу. През по малко от 3мин. 1процент. Това при изгасен екран и без да пипам нищо друго. Целия телефон се загря забележимо!?
Далии има смисъл от рестор през iTunes, аз го трих 2 пъти през erase all но ето резултата
Далии има смисъл от рестор през iTunes, аз го трих 2 пъти през erase all но ето резултата
Аз такива резултати на 4S само мога да ги сънувам
При мен всичко е изключено през нощта, телефонът е в самолетен режим и понякога се случва като стана да е на 98% без да е пипан.

- Steve Jobs
- Steve Jobs
При мен беше така, както ги описах, докато бях на 6.1.3 След като качих 7 нещата рязко се влошиха, но след рестора се оправиха. Не знам докога
, но засега е така.

iPhone SE 64GB
Няма шанс с включено wifi 12 часа дори и в режим standby да не е мръднал и да си е 100% 

Аз съм с 6.0.1 и не мога да направя рестор, защото не искам iOS 7, пък няма как да стане към 6.1.3
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Явно има шанс. Моят телефон не е от някаква необикновена партида, че да се хваля с него.peppu написа:Няма шанс с включено wifi 12 часа дори и в режим standby да не е мръднал и да си е 100%

iPhone SE 64GB