iOS 7
Re: iOS 7
Взето от началната страница на Apple за iPhone 5S:
"iPhone 5s is the first 64‑bit smartphone in the world. And iOS 7 was designed with that in mind, built specifically for 64‑bit architecture."
Това, мисля че достатъчно обяснява защо 4 и 4S (в повечето случаи) имат проблем с iOS 7. Моят единствен проблем засега е батерията. Да, малко бавно стават нещата, но все още работи по-плавно и бързо от Андроида ми на другия телефон.
"iPhone 5s is the first 64‑bit smartphone in the world. And iOS 7 was designed with that in mind, built specifically for 64‑bit architecture."
Това, мисля че достатъчно обяснява защо 4 и 4S (в повечето случаи) имат проблем с iOS 7. Моят единствен проблем засега е батерията. Да, малко бавно стават нещата, но все още работи по-плавно и бързо от Андроида ми на другия телефон.
iPhone SE 64GB
Аз съм с 4s и е перфектен със 7.Един приятел с 4 се оплаква обаче.А да попитам някакви по готини dynamix wallpapers ще има ли или има ли място от където да си дръпна?
И при мен е така???skotis написа:И аз имам същия проблем на 5-ца след сваляне на снимки през iTools, иска ми рестор през iTunes и показва zero KBSashiko20 написа:Странно, но вече не ми разпознава iTunes телефонаПоказва го като Capacity: Zero KB.
Качвах си музика и си връщах бак ъп на контактите и бележките през iTools дали това е причината?
И при мен е така, с iPhone 4 съм.
Изтрийте фейсбук приложението и това ще оправи проблема с батерията, както и социалния живот на много хора!
Тествано!

Колеги искам да кача снимка тук в поста си, да покажа как се държи батерията на 4ката при мен, но не знам точно как става.Давам на Img после влача снимката в полето което се появява, излиза ми снимката и след това не знам какво да натисна
Ще съм благодарен да кажете как става
Благодаря на отзовалите се 

Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Качи я в някой сайт за хостване на снимки и после сложи линка към снимката тук. 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Има доста неща, които трябва да се пипнат в следващ ъпгрейд.
1. Изключително важната опция да се затваря, когато телефона е в стендбай и някой ти се обажда.
2. Бърз достъп до 3Г в менюто, което се плъзга нагоре.
3. Времето за реакция от отключването на телефона до използването на тъчскрийна в момента се определя от това, колко бързо се нареждат иконките спрямо новия ефект. Е, бавно е. Поне в сравнение с преди е бавно.
4. Самото Phone приложение се обновява много по-бавно от преди и това забавя.
5. В локскрийна добре са добавили опция за музиката, ама така са направили плъзгача... толкова тънък - невъзможен за плъзгане. Говоря за плъзгача за превъртане на музиката.
И още и още.
1. Изключително важната опция да се затваря, когато телефона е в стендбай и някой ти се обажда.
2. Бърз достъп до 3Г в менюто, което се плъзга нагоре.
3. Времето за реакция от отключването на телефона до използването на тъчскрийна в момента се определя от това, колко бързо се нареждат иконките спрямо новия ефект. Е, бавно е. Поне в сравнение с преди е бавно.
4. Самото Phone приложение се обновява много по-бавно от преди и това забавя.
5. В локскрийна добре са добавили опция за музиката, ама така са направили плъзгача... толкова тънък - невъзможен за плъзгане. Говоря за плъзгача за превъртане на музиката.
И още и още.
Здравейте, ето как се държи моята батерия на 4ката при iOS 7-http://alfa.kachi-snimka.info/images-20 ... 06903q.PNG. Направих пълен заряд на 100% , но стигнах до 12%, защото трябваше спешно да го заредя. Беше използван за 3G браузване, wifi браузване, ровене в някои програми и слушане на музика. Кои знае какви изводи не знам дали могат да се направят понеже не са паднали % на по ниско ниво, но все пак мисля, че се държи добре. Изключил съм някои неща от location serv., ест по-важните са вкл. Както съм махнал някои настройки споменати по нагоре за спестяване живота на батерията. Започва да ми харесва iOS 7, доста е удобна за интернет браузване
. Даже сега като видя iOS 6 ми е малко старовременска
Но новата доста наподобява на андроид, което малко пък ме дразни
Забравих да спомена и друго което забелязах за бъг поне при мен- когато съм в мултитаскинг и се върна в началното меню и веднага натисна тъчскрийна не мога да правя нищо, а трябва да се изчака поне 1,2 сек.

Iphone 6 64GB No Jailbreak
- angelovarna
- Обратна връзка:
Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.1. Изключително важната опция да се затваря, когато телефона е в стендбай и някой ти се обажда.
Досега винаги съм затварял от power бутона горе, или съм ги оставял да "звънят" (с едно натискане на бутона).
Това се води feature (екстра). Ефект на плавно включване заключване, какъвто е и стила на почти всички нови ефекти в комбинация с паралакс ефекта. Така че това едва ли може да се сметне за бъг.3. Времето за реакция от отключването на телефона до използването на тъчскрийна в момента се определя от това, колко бързо се нареждат иконките спрямо новия ефект. Е, бавно е. Поне в сравнение с преди е бавно.
За музикалния плейър съм частично съгласен - ужасен е в landscape режим. Вярно, виждат се повече албуми, но явно е въпрос на свикване.

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.angelovarna написа:1. Изключително важната опция да се затваря, когато телефона е в стендбай и някой ти се обажда.
Досега винаги съм затварял от power бутона горе, или съм ги оставял да "звънят" (с едно натискане на бутона).
E пък на мен опцията да затворя при обаждане когато дисплея е заключен ми липсва най-много. Както вече споменах iPhone 5 има технически проблеми точно с Power бутона и той просто спира да работи... При един такъв проболем единственият изход беше Activator, но при положение че си джейлнал. В iOS 6 това с приемането или отказването на разговора беше решено много елегантно. Докато тук бутоните са гигантски и грозни... а и функцията липсва на заключен екран. За мен това е един от най-големите недостатъци на 7-цата. Както и ужасната визия на дока и иконите.
Дано по бързо излезе джейл...
iPhone 5 - 64 GB(white) - iOS 6.0.1
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
Понеже не съм словохотлив,като другите съфорумци, с две думи от човек,който е Епъл фен и юзър,специално за
хората с аЙфон 4,които се притесняват за батерията и лага.
За бога братя ъпдейтвайте,проблемите на хората са частни случаи и ако се изключат някои функций подробно описани от колегите,телефона ви ще се представя отлично откъм живот на батерията.
Лагът на телефона не е повече спрямо йОС 4.3.3 на който бях,да не казвам че върви по мазно.
С аЙфон 4 и йОС 7 съм много доволен....
хората с аЙфон 4,които се притесняват за батерията и лага.
За бога братя ъпдейтвайте,проблемите на хората са частни случаи и ако се изключат някои функций подробно описани от колегите,телефона ви ще се представя отлично откъм живот на батерията.
Лагът на телефона не е повече спрямо йОС 4.3.3 на който бях,да не казвам че върви по мазно.
С аЙфон 4 и йОС 7 съм много доволен....
Хора искам да ви попитам вие наскоро получавали ли сте ъпдейти за апликации в аппстор ?
Днес ми изписа че имам 6 ъпдейта в аппстор, като влезнах да ги пусна, те просто изчезнаха.....
Днес ми изписа че имам 6 ъпдейта в аппстор, като влезнах да ги пусна, те просто изчезнаха.....
Влез в Settings -> iTunes and App Store i там отдолу имаш Automatic Downloads - Спри си Updates и ще се "оправи" няма да се свалят сами ще те трябва да си ги ъпдейтваш ръчно
komodeno написа:Не съм съгласен, че тоав е бъг. Би било тъпо ако бързайки да извадя телефона си от джоба докато някой ми звъни инцидентно да натисна "червената слушалка", само защото екрана на телефона е активен в момента на звъненето.angelovarna написа:1. Изключително важната опция да се затваря, когато телефона е в стендбай и някой ти се обажда.
E пък на мен опцията да затворя при обаждане когато дисплея е заключен ми липсва най-много. Както вече споменах iPhone 5 има технически проблеми точно с Power бутона и той просто спира да работи... При един такъв проболем единственият изход беше Activator, но при положение че си джейлнал. В iOS 6 това с приемането или отказването на разговора беше решено много елегантно. Докато тук бутоните са гигантски и грозни... а и функцията липсва на заключен екран. За мен това е един от най-големите недостатъци на 7-цата. Както и ужасната визия на дока и иконите.
Дано по бързо излезе джейл...
Абсолютно вярно и точно казано!Това е и моето мнение и точно това ме подразни най-много затова се върнах на 6.1.4.Сигурно е въпрос на навик но и за мен е по-удобно да прекъсвам разговора с червената слушалка.
- svetoslav ivanov
1 ден без проблеми на обхвата и преди малко същата песен на нов глас.Мъча се да набера и така забива телефона и трябва рестарт за да го оправя.Чакам следващ ъпдейт и ако пак е така сменям с Андроид.
Iphone 5S 16GB Space Grey
Направи му чист рестор "As new", без да връщаш бекъп... 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
То в общи линии с тази седмица всички станахме андроидоподобни.
Аз освен iphone имам и андроид и в момента iphone ми е по бъгавия и лагващ. А по рано си миех ръцете като пипах самсунг
Аз освен iphone имам и андроид и в момента iphone ми е по бъгавия и лагващ. А по рано си миех ръцете като пипах самсунг

- svetoslav ivanov
Е, то и аз ги ползвам и двете - единият ми телефон е iPhone 4S (с iOS 7), а другият е Samsung Galaxy Note 1 N7000 (с Андроид 4.1.2). И двете си работят точно както трябва... нямамам никакви оплаквания.sasho2210 написа:То в общи линии с тази седмица всички станахме андроидоподобни.

Свързваш го с един компютър с iTunes и му цъкваш копчето "Restore iPhone" в iTunes. После като те пита дали да връща бекъп, му казваш да НЕ го връща, а да го направи "As new" и се съгласяваш с предупреждението, че това ще ти изтрие всичко. И ще започне да работи именно като нов. Е, това значи, че ще трябва да преинсталираш едно по едно всичките си приложения и да настроиш отново всичко, но - това е положението. Явно нещо се бъгва от старите бекъпи (особено ако по някое време преди това си имал джейл).svetoslav ivanov написа:Колега извинявай за въпроса но как да си направя чист рестор.

Последно промяна от mitku на 24 Сеп 2013, 16:41, променено общо 1 път.
- svetoslav ivanov
Да.
- svetoslav ivanov
- angelovarna
- Обратна връзка:
Може да си върне бекъп от iCloud и после да си ресетне настройките. Така поне ще има обратно всички приложения, снимки, мейл акаунти и контакти. 

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
General/Reset/Erase all content and settings - това също трябва да свърши работа.