iOS 7
Re: iOS 7
Software update is not available at this time . a se svali cqloto za kvo mi dava tova ?
- aliencheto
и аз бях на beta, сега downgrade към 6.1.4 и зависнах на активация 
някой може ли да даде отзив iWork възможен ли е за сваляне безплатно след restore, тоест при нова активация предоставя ли ги free

някой може ли да даде отзив iWork възможен ли е за сваляне безплатно след restore, тоест при нова активация предоставя ли ги free

Успокойте се, пренатоварени са сървърите. Всичко ще бъде наред, просто в момента адски много хора ъпдейтват.
И при мен стана така, пробвай още няколко пъти и ще станеxway написа:Software update is not available at this time . a se svali cqloto za kvo mi dava tova ?
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
Супер е !!!! 5цата я ъпдейтнах, утре 4s-a и двата айпада.
Много ми хареса как е подредено и достъпно всичко!
Много ми хареса как е подредено и достъпно всичко!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
На мен много ми харесва Control Center-а и Мultitasking-а. Това AirDrop също трябва да е много добро, но още няма с кого да го пробвам.
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
Само на мен ли ме се струва че от Lock Screen като се отключва, такова бавно се движат иконите докато се "наместят" смисъл не буквално бавно, ами по-бавно от ios 6 

Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Хахахахахахахахах!!! Apple са смотаняци!!! Пак старата клавиатура в инсталираните приложения!!!
Ще се чака UPDATE!!! Big Update,че се осраха!
Някой успя ли да си активира телефона през iTunes?
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Все още опитвам. 20-ти път стана вече.
Това зависи от разработчиците на самите приложения, вайбър,скайп и др. пуснаха ъпдейти за ios7Dell написа:Хахахахахахахахах!!! Apple са смотаняци!!! Пак старата клавиатура в инсталираните приложения!!!
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
-
Моя го ъпдейтнах през айтунс и нямаше никакъв проблем преди това ми иска ъпдейт на айтунс и после си направих и на телефона
много ми хареса 7-цата само дето ми се искаше да може да има по-бърз достъп до цонтактите или по точно до фаворитите
До преди малко ползвах едно приложениице от сидия Локскриин се казва, там имаше бърз достъп и набирането на фаворитите ставаше много лесно, ако някои има такава идея от къде да се намери сега такова нещо ще съм благодарен
много ми хареса 7-цата само дето ми се искаше да може да има по-бърз достъп до цонтактите или по точно до фаворитите
До преди малко ползвах едно приложениице от сидия Локскриин се казва, там имаше бърз достъп и набирането на фаворитите ставаше много лесно, ако някои има такава идея от къде да се намери сега такова нещо ще съм благодарен
HTC TYNT II
IPhone 3G GB
IPhone 4 16GB
IPhone 3G GB
IPhone 4 16GB

Излиза ми това след като дам Update Now, през вече готов изтеглен ъпдейт. Някой има ли идеи от какво може да е?
Току що забелязах, че часовника ми (горе) не е настроен правилно.Проверете си и вашите да нямате проблеми утре със ставането за работа/училище. Някой знае ли вече как да се оправи часа?

iPhone 5 16GB
Я,си проври пак! Старата е навсякъде! Шарения до шия!beaver написа:Това зависи от разработчиците на самите приложения, вайбър,скайп и др. пуснаха ъпдейти за ios7Dell написа:Хахахахахахахахах!!! Apple са смотаняци!!! Пак старата клавиатура в инсталираните приложения!!!
И при мен беше така,на 5 път стана:)scorch написа:
Излиза ми това след като дам Update Now, през вече готов изтеглен ъпдейт. Някой има ли идеи от какво може да е?
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
-
Ъпдейта - добре! Мина през Айтюнс от втория път. Обаче сега от 20 минути цикля на активацията....тъпотия...ще остана без телефон накрая до утре щото нямам намерение да помпам като идиот неограничено време...
П.С. - 4s.
П.С. - 4s.
Заради трафика еscorch написа:
И според мен това е сериозен недостатък, да нямаш опция за бързо включване/изключване на 3G-то, а трябва всеки път да се рови в менюто, но какво да се прави.6amanski написа:В тоз център са забравили да сложат бърз бътон за 3g, доста тъпо...
То поне вече cellular е веднага след влизане в менюто, а не да влезнеш някъде и после в cellular както беше преди, та пак е по-удобно.peppu написа:И според мен това е сериозен недостатък, да нямаш опция за бързо включване/изключване на 3G-то, а трябва всеки път да се рови в менюто, но какво да се прави.6amanski написа:В тоз център са забравили да сложат бърз бътон за 3g, доста тъпо...
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Мерси!beaver написа:General -> data&time auto
Между другото открих,че може да се направи и черен iOS-a (с "обърнати цветове") -> General -> Accessibility -> Invert Colors -> ON
iPhone 5 16GB
При положение, че вече съм изтеглил ъпдейта това има ли значение?peppu написа:Заради трафика еscorch написа: Излиза ми това след като дам Update Now, през вече готов изтеглен ъпдейт. Някой има ли идеи от какво може да е?