Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни
Re: Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни
Как да инсталирам иос 7 на 5-ца ? пробвах много пъти все изписва грешен фирмуер , веднъж стана обаче бях свалил от друг сайт , но неможах да го активирам изписваше ми че нямам Дев акаунт , благодаря
gothicmanbg, пич, мога да наричам който си искам както си искам!
Комплексите си ги избивам както си искам!
Факт е, че след Стийв Джобс нещата не са същите, ако правилно си спомням този WWDC отбелязваше това, че вече всичко в Епъл е post-Steve, т.е. свършиха се нещата, дето той е виждал и одобрявал. ОС не изглежда перфектно, което ми бърка в здравето, но има и доста добри неща.
Но въпреки липсата на Джобс, в компанията работят същите хора, които са създали готините неща, на които се радваме, така, че стискам палци мениджмънта да се оправи и да не се получват неща като Maps.
Комплексите си ги избивам както си искам!
Факт е, че след Стийв Джобс нещата не са същите, ако правилно си спомням този WWDC отбелязваше това, че вече всичко в Епъл е post-Steve, т.е. свършиха се нещата, дето той е виждал и одобрявал. ОС не изглежда перфектно, което ми бърка в здравето, но има и доста добри неща.
Но въпреки липсата на Джобс, в компанията работят същите хора, които са създали готините неща, на които се радваме, така, че стискам палци мениджмънта да се оправи и да не се получват неща като Maps.
"Imagination rules the world" - Napoleon Bonaparte
-
http://www.youtube.com/watch?v=1oPUhuNjgaY
За нетърпеливите, просто си пуснете някое клипче в тубе ... не си създавайте проблеми
Пича май е българин , че гледам снимките и времето са за "София"
Не е чак толкова зле, а и след джейл ще може да си смените скина предполагам.
това изглежда супер
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=O1M ... =endscreen
За нетърпеливите, просто си пуснете някое клипче в тубе ... не си създавайте проблеми

Пича май е българин , че гледам снимките и времето са за "София"
Не е чак толкова зле, а и след джейл ще може да си смените скина предполагам.
това изглежда супер
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=O1M ... =endscreen
-
Добре а само 5цата ли ще поддържа този жив фон.
Ако може да ми каже някой преди да ъпдеитна до 7 трябва ли да давам от itunes " restore from this backup "
С iphone 4s съм 6.0.1 ФО
С iphone 4s съм 6.0.1 ФО
Всичко е хубаво, но като че ли ми липсва бутона Slide а орнаментиката на Windows ми идва в повече. 

-
на 4-ка ФО се държи прилично.. орязали са я с живия фон, но инъче на мен ми допада 

-
Здравейте ! Имам iPhone 5 16GB , пробрах да направя update ,но след като стигнах до етапа veryfying …. ми изписа следната грешка “error (3194). В момента съм на софтуер 6.1.4 ? Някакви идеи ?
Оправи си host файла.
Ако не бях виждал iPhone досега и някой ми покаже два телефона с iOS 6 и 7, то категорично ще кажа, че 6-цата е по-новата и по-модерна OS. Вярно е, че има функционални нововъведения, които са готини, но тоя плосък трицветен интерфейс е голяма стъпка назад. Все едно гледам иконите на Win 3.11 на EGA монитор. Мисля, че във финалната версия на есен няма да има промени в графично отношение, а ще е същата грозотия с оправени бъгове и подобрен перформанс. Наистина без Джобс компанията тръгва пак силно надолу
.

^Не прави такива заключения, че компанията е тръгнала надолу. Всичко, което ти изказа в поста си е лично и субективно мнение. Крачка назад - за теб! За мен са 2 крачки напред. Като оставим на страна промяната на интерфейса, в новата ОС включиха функции, които бяха дълго време желани от много потребители. Та дори и промяната в интерфейса беше едно от нещата, които хората искаха. И ако продължават в същия дух, друг път освен на горе - няма. 
А iOS 7 е още по-хубава, като я пипнеш "на живо" и въпреки бъговете, нямам намерение да слизам на 6.
Edit: и наистина, някои хора вземете си спестете изказванията от сорта на "тая прозрачност... все едно гледам windows". Е само ще ви кажа че прозрачните менюта съществуват в OS X още преди MS да си помисли за Aero.
<<на OS X от времето на XP, а да не говорим, че и преди това ги е имало.

А iOS 7 е още по-хубава, като я пипнеш "на живо" и въпреки бъговете, нямам намерение да слизам на 6.
Edit: и наистина, някои хора вземете си спестете изказванията от сорта на "тая прозрачност... все едно гледам windows". Е само ще ви кажа че прозрачните менюта съществуват в OS X още преди MS да си помисли за Aero.

Последно промяна от kike09 на 13 Юни 2013, 16:09, променено общо 1 път.
Teamwork makes the dream work!

по нагоре бяха изброени подобренията, а ето и кои устройства какво получават

Не знам защо ви беше промяна в интерфейса, може би искахте да ви гледат, че сте с Айфон заради дизайна, а всъщност да използвате ОС от рода на Андроид. iOS беше уникална с това, което беше. Стийв никога не го вълнуваше какво има на пазара и какво предоставят другите компании , и именно заради това успя. Сега iOS ще прилича на всички останали операционни системи. Сега като представят и бюджетната версия на Айфон, сигурно ще се радвате още повече, защото всеки втори селянин ще се води "Apple user". Наистина селянията е лошо нещо...
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
Уникален iOS впечатлен съм ! Лично при мен бъговете са изключително малко , телефонът работи супер бързо и за момета не намирам разлика в това дали батерията пада по-бързо !
Дончос, за жалост малко хора имат такъв поглед върху нещата. Фйешън, брато, фйешън...
"Мисля-значи съществувам"
Малко офтопик, аз съм против бюджетен айфон също. Подкрепям увеличаването на екрана до 4,7,но да оставят и такъв с 4 инча-МакБук също се предлага с различна големина на екрана,защо и айфоните да не са ? Малко повече работа за разработчиците,но се видя,че за отицателно време всички прложения бяха пригодени за петицата
Относно ios7 -за мен беше логична промяна,която има и своите недостатъци,но сигурно с времето ще започне да се харесва на все повече хора. Азсъм положително настроен към тази промяна. Apple изнвериха единствено на своето верю-а именно да не правят това ,което им се иска на потребителите,а да предложат нещо ,което да се хареса и те да налагат стандартите
Относно ios7 -за мен беше логична промяна,която има и своите недостатъци,но сигурно с времето ще започне да се харесва на все повече хора. Азсъм положително настроен към тази промяна. Apple изнвериха единствено на своето верю-а именно да не правят това ,което им се иска на потребителите,а да предложат нещо ,което да се хареса и те да налагат стандартите
Последно промяна от beaver на 13 Юни 2013, 18:23, променено общо 1 път.
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Иначе едва ли щяха да продават по 50 млн ,ако го нямаше и товаAlxx написа:Дончос, за жалост малко хора имат такъв поглед върху нещата. Фйешън, брато, фйешън...

Стискам палци да няма бюджетен модел
Как защо? Защото iOS 6 и iPhone OS са почти едно към едно. Ти сигурно на windows 8 вкъщи си му сложил Classic темата от пред 2000-ната година, защото не ти трябва промяна.... iOS 7 си е уникална и е толкова "от рода" на андроид, колкото и iOS 6.donchos написа:Не знам защо ви беше промяна в интерфейса, може би искахте да ви гледат, че сте с Айфон заради дизайна, а всъщност да използвате ОС от рода на Андроид. iOS беше уникална с това, което беше. Стийв никога не го вълнуваше какво има на пазара и какво предоставят другите компании , и именно заради това успя. Сега iOS ще прилича на всички останали операционни системи. Сега като представят и бюджетната версия на Айфон, сигурно ще се радвате още повече, защото всеки втори селянин ще се води "Apple user". Наистина селянията е лошо нещо...
Чакам и аз да ги видя тея бюджетни айфони... не, че нещо, но и без тях пак всеки втори селянин е с айфон. А и да не говорим, че един айфон трудно те прави apple user.. докато не влезеш в еко системата, за да усетиш пълния Apple experience.
Ти ако си си купил iPhone-a, за да се отличаваш от останалите, а не заради начина на работа, заради това, че например ти харесва дизайна на устройството и т.н. направо ми е ясно какъв апъл юзър си. По-добре си го продай и си купи един уиндоус фон, да си го синхронизираш по-лесно с джама вкъщи.
- TheOriginal
Много вярно, че Apple осраха iOS щото в момента прилича на моднат андроид инсталиран на iPhoneAlxx написа:Дончос, за жалост малко хора имат такъв поглед върху нещата. Фйешън, брато, фйешън...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Потребителите искаха точно това - смесица от Windows Phone, Android и Symbian. Изневериха единствено и само на Стийв, на никой друг!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Doncos Прекалено отрицателно си настроен,всяко нещо се нуждае от промяна,споделям мнението,че можеше да бъде по-плавна,но на първо четене иос7 също изглежда добре. Същите тези хора са правили тази ОС от самото и мначало,та едва ли ще бъде неоптимизирана за устройствата,както една др ОС за едни други устройства 

Виж, когато пуснаха за пръв път iOS, Стийв все още беше в компанията. И това имаше голямо значение.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
donchos поздравления - радвам се че има все още нормални хора. Промяна заради самата промяна - това не го приемам. Да ползваш бял шрифт върху светъл фон си е тъпо и нищо не може да ме убеди в обратното.
какъв бял "шрифт" какви пет лева......

И да няма бял шрифт, шрифта си е грозен.
П.С. Бял шрифт има! http://www.apple.com/ios/ios7/ виж шрифта тук и пак ми обяснявай, че бял шрифт нямало.
П.С. Бял шрифт има! http://www.apple.com/ios/ios7/ виж шрифта тук и пак ми обяснявай, че бял шрифт нямало.
- Steve Jobs
- Steve Jobs