Излезе IOS 6.1
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: Излезе IOS 6.1
Никакви проблеми не съм имал с батерията на iPhone 5 с която и да е версия на iOS6 - с последния заряд издържа 4 дни и половина. Вярно ползвам го основно като телефон:
- до 1 час разговори на ден;
- около 30 минути игра на ден;
- до 5 смс-а дневно;
- до 30 минути работа в 3G режим;
- до 30 минути четене на мейл и отговаряне;
- ползване на Siri, Weather app, Notes, Calendar.
- до 5 смс-а дневно;
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
- St0lenS0uL
Като цяло нямам проблеми с моя iphone 5 , но когато ми е пуснато само cellular data и натисна enable 3G логото 3G ми се показва горе едва след 10-20 секунди . Искам да попитам , дали това може да се счита като проблем на оператора или е от телефона , и ако е от телефона как бих могъл да го оправя ? Благодаря предварително ! 

iPhone 6
И с всичкото това ползване, батерията ти издържа 4 дни и половина?! Възможно ли е това?angelovarna написа:Никакви проблеми не съм имал с батерията на iPhone 5 с която и да е версия на iOS6 - с последния заряд издържа 4 дни и половина. Вярно ползвам го основно като телефон:
- до 5 смс-а дневно;
Mr. Bean
Аз със подобно ползване изкарвам едва 24 часа на петицата..Имам чувство,че ако го поставя на самолетен режим и не го ползвам изобщо пак няма да изкара 4 дни и половина. 

iPhone 5 32 gb
iPhone 4 16 gb
iPhone 3gs 16gb
iPad 16 gb
iPhone 4 16 gb
iPhone 3gs 16gb
iPad 16 gb
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Със същото ползване ли?!
- до 5 смс-а дневно;
- до 5 смс-а дневно;
Последно промяна от gogo68 на 12 Фев 2013, 20:05, променено общо 1 път.
Mr. Bean
По темата:
От информацията за промените в ъпдейта 6.1.1. става ясно, че той оправя проблеми, които преди всичко засягат iPhone 4S. Нека собственици на 4S, които са били и на двете версии да кажат, дали са имали проблеми и оправили ли са се те с новата версия!
От информацията за промените в ъпдейта 6.1.1. става ясно, че той оправя проблеми, които преди всичко засягат iPhone 4S. Нека собственици на 4S, които са били и на двете версии да кажат, дали са имали проблеми и оправили ли са се те с новата версия!

Mr. Bean
Както казах - не усещам разлика. На 6.1 даже нямах никакви проблеми. За пръв път чух за прегряване и слаб сигнал.
P.S 7 часа usage и колко от тях са слушане на музика?
Николко.7 часа са главно разговори и игра с телефона щото все още ми е интересен.Но си мисля ,че издържа толкова защото 90% от времето беше закачен за wi-fi и 3g почти не е ползвал.Sovar написа:
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
Ако игра разбираш обиколки по менюто - да, ще издържи + разговори само.
При мен нито при 6.1, нито сега при 6.1.1 имам някакви проблеми, всичко си е наред!gogo68 написа:По темата:
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
-
Ако ъпдейтна до 6.1.1 после наново ли трябва да джейлбрейквам или ще си остане?
ако сега ъбдейтна до 6.1.1 ще мога ли да направя пак джейл
Прочети малко... Например на предната страница си пише... 
Evasi0n 1.3 mac https://mega.co.nz/#!wgdgHCLb!AHLWLhCqo ... bDug3my2iE
Evasi0n 1.3 win https://mega.co.nz/#!Uh0gVLbQ!YP63Pk2qb ... EWaDob5Qe8
Evasi0n 1.3 linux https://mega.co.nz/#!Rg0kyRIK!T-_u6CMAg ... K0GdR-Nh-s

Evasi0n 1.3 mac https://mega.co.nz/#!wgdgHCLb!AHLWLhCqo ... bDug3my2iE
Evasi0n 1.3 win https://mega.co.nz/#!Uh0gVLbQ!YP63Pk2qb ... EWaDob5Qe8
Evasi0n 1.3 linux https://mega.co.nz/#!Rg0kyRIK!T-_u6CMAg ... K0GdR-Nh-s
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Както обещах вчера тествам дали има разлика при мрежата с 6.1.1 спрямо 6.1. Има - имам нет на същото място на което нямах с 6.1 Нивото на сигнала си е същото - пак пада при преминаване edge - 3g но връзка има и си работи нормално. Явно наистина е имало бъг с 6.1
Уточнявам, че говоря само за наблюдение на iPhone 4S
Уточнявам, че говоря само за наблюдение на iPhone 4S
Има ли промяна в бейзбанда на 6.1.1 за 4S някой ако може да каже?
Благодаря
Благодаря
iPhone 3Gs 16GB White 4.1 Unlocked Jailbrake
Здравейте,
искам да ви попитам след ъпдейта, дали обхватът ви е станал по-слаб? При е много зле положението с обхвата, възможно ли е да е от сим картата?
искам да ви попитам след ъпдейта, дали обхватът ви е станал по-слаб? При е много зле положението с обхвата, възможно ли е да е от сим картата?
Може и от нея да е. При мен процентите на батерията "играят". Но нямам време за чист рестор.
колеги, аз използвам 4S с iOS6.1 и не виждам причина да прехвърля на 6.1.1.
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Здравейте,
отново пиша за проблема с обхвата. След като ъпдейтнах до 6.1, обхватът ми стана драстично по-слаб и когато съм вкъщи (живея в центъра на голям град) обхватът ми е на 1-2 чертички. При разговор връзката прекъсва, на моменти, и не можем да се разберем с другата страна. Някой има ли подобен проблем? Възможно ли е да е от сим картата?
отново пиша за проблема с обхвата. След като ъпдейтнах до 6.1, обхватът ми стана драстично по-слаб и когато съм вкъщи (живея в центъра на голям град) обхватът ми е на 1-2 чертички. При разговор връзката прекъсва, на моменти, и не можем да се разберем с другата страна. Някой има ли подобен проблем? Възможно ли е да е от сим картата?
Уточнявайте модела на телефона и оператора!Salvor написа:Здравейте,

Mr. Bean
Изключил ли си 3G-то?
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015