Аз съм с такъв бекъп. От 1.1.4 на 2.0.1 и нямам никакви проблеми, освен това с мейл клиента, но и него го реши чрез Пути.Adamov написа:Други идеи няма. Не можеш да разпънеш бекъп от 1.1.х на 2.х. Просто забрави.
Firmware 2.0.1
- iFlashFreak
Re: Firmware 2.0.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Чак невероятно ми звучи, ама щом казваш.iFlashFreak написа:Аз съм с такъв бекъп. От 1.1.4 на 2.0.1 и нямам никакви проблеми, освен това с мейл клиента, но и него го реши чрез Пути.Adamov написа:Други идеи няма. Не можеш да разпънеш бекъп от 1.1.х на 2.х. Просто забрави.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
@adamov:
и аз съм с бекъп от 1.1.х ... така че колкоот и невероятно да ти звучи .. факт
Само майл-а правеше проблеми .. но и с това се справихме
и аз съм с бекъп от 1.1.х ... така че колкоот и невероятно да ти звучи .. факт

Само майл-а правеше проблеми .. но и с това се справихме

Аз имам следния проблем с 2.0.1! Значи като вляза в Weather и като задам да ми показва времето в Дупница за секунди ми покаже Дупница и после се променя на Перник така става и с Благоев град и др.Някой ако има решение на проблема да сподели!Благодаря
Само да кажа че съм с локализацията на Влад.

iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Проблемът май е доста често срещан. Няколко познати ми се оплакаха, аз също "се опарих" - добавям Шумен, а то после ми го обръща на Разград 
Засега не съм намерил решение на проблема в Интернет.

Засега не съм намерил решение на проблема в Интернет.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Мдаа, сега пробвах. София, Пловдив, Варна и Бургас са ок. Кюстендил = Крива паланка
Шумен = Разград
За щастие има много по-добри програми за времето, като например Fizz Weather.

За щастие има много по-добри програми за времето, като например Fizz Weather.
И при мен беше така, само че с Лондон 
Проблемът идва от бекъпа, ако след рестор му дадете Set As New iPhone, всичко си идва на мястото. Ще се наложи да си въведете различните настройки (за мрежи, мейл и т.н.) наново за съжаление.

Проблемът идва от бекъпа, ако след рестор му дадете Set As New iPhone, всичко си идва на мястото. Ще се наложи да си въведете различните настройки (за мрежи, мейл и т.н.) наново за съжаление.
Странно! При мен този проблем не съществува. Нямах до преди малко Кюстендил и Шумен и нарочно ги добавих - всичко си е ок.
Аз наистина ресторнах от бекъп. Няма да правя рестор отново само заради това.
Проблемът е от това ,че сте на bulgarian настройки . Пробвайте да смените на някои от "легалните" езикови настройки и ще се оправи. Би било глупаво от страна на apple да направят така, че да не работи backup - restore между различните версии на ОС-а .
Ами никога в живота си не съм ползвал български език на телефона си. Със сигурност не е от това.
При мен само със смяна на region format се оправя. Никога на съм споменавал "български език"anthony написа:Ами никога в живота си не съм ползвал български език на телефона си. Със сигурност не е от това.
А езикови настройки какво означава? Регионални е съвсем друго.
П.С.
Наистина е от регионалните настройки. Ще помоля Влад да погледне.
П.С.
Наистина е от регионалните настройки. Ще помоля Влад да погледне.
А при мен е брутално Елхово = Одрин 

Аз се чудя защо stocks вече не показва стойности на USDBGN=X и т.н...
MacBook Pro (Early 2008) 17" C2D @ 2.5GHz - 10.5.4, 2GB @ 667MHz, NVidia 8600GT 512MB
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
Само за нашата валута важи. За EURUSD например, си е ок.peerless написа:Аз се чудя защо stocks вече не показва стойности на USDBGN=X и т.н...
Телефона ми е 8гб ,най-накрая и аз си сложих 2.0.1, само че не мога да отворя иконите фото и камера, тръгват да зареждат, но се връща в начален екран, а камерата не се отваря дори "блендата". До сега какво направих бях на 1.1.4 минах през 2.0 проблема го нямаше, ресторнах до 2.0.1, и тогава забелязах това, синхронизирани са през itunes всички снимки, имам заета памет фото. За всеки случай направих още един рестор, проблема си остана, рефрешнах няколко пъти, нищо. Дали нещо се обърка защото не му дадох да го приеме като нов телефон, или бекъпа от 2.0 към 2.0.1. Мисля си да пробвам довечера още един рестор и този път да му дам "нов телефон". Някакви други идеи?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Давал ли си да ти качи бекъпа или си задал телефона да е като нов?
Качих бекъпа. Явно от това се е омазало! Но аз и от 1.1.4 на 2.0, пак качих бекъпа, всичко си беше нормално!
Пак рестор и после Set as new.
И аз така си мисля ,благодаря!
И при мен проблем при разпъването на бекъп от 1.1.4 -> не ми отваряше SMS, Keypad и Recent. Направих рестор наново, Set As New и после синхронизация (без връщане на бекъп).
iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Нормално е да не ви отваря. Различни архитектури са. При някой може да върви, но не е застрахован от проблеми. За това най-добре да го Настроите като нов.
Направих пак рестор зададох му Set as new и всичко е ток!
Излезна Firmware 2.0.2 най вероятно са оправили някои друг бъг, не бързайте с ъпдейта.