iPhone 3G в Гърция идва?
iPhone 3G в Гърция идва?
Току що говорих с един приятел от Гърция който работи за Vodafone. Каза че на 20ти Август излиза официялно iPhone 3G.
Принципно съм в майлинг листата за чакащи но не съм получил още никакъв имейл. Не мога да гарантирам 100% че инфото е достоверно, но се надявам да е така и също така да ми вземе един тъй като има 25$ off!
Цената за 8GB без договор е 499 евро а за 16GB 569 евро.
Принципно съм в майлинг листата за чакащи но не съм получил още никакъв имейл. Не мога да гарантирам 100% че инфото е достоверно, но се надявам да е така и също така да ми вземе един тъй като има 25$ off!
Цената за 8GB без договор е 499 евро а за 16GB 569 евро.
iphone 3g 8GB - 2.2
Re: iPhone 3G в Гърция идва?
Тези без договор ще работят ли с български карти? 

Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
Ами няма да са локнати към Гръцки оператор и предполагам че ще може!
iphone 3g 8GB - 2.2
И на мен ми се иска това, което казваш да е вярно, но от търговска гледна точка не ми се връзва - по- логично е един месец преди пускането да започнат да тръбят, за да създадат лека истерия, а сега за две седмици нямат време да направят комуникацията, но да видим... дано ти да си прав 

Дам прав си....надявам се на гърчоците да им липсва просто маркетинг!
Иначе в FAQ-а пише че ще бачка с чужди сим карти!!
Иначе в FAQ-а пише че ще бачка с чужди сим карти!!
iphone 3g 8GB - 2.2
Някой може ли да ми каже колко върви Iphone 8GB 2G в Турция и Австрия? Благодаря предварително. 

А какво ще кажеш да видиш в официалния сайт на Епъл?RollX написа:Някой може ли да ми каже колко върви Iphone 8GB 2G в Турция и Австрия? Благодаря предварително.
Там не пише нищо за стария iPhone!!!anthony написа:А какво ще кажеш да видиш в официалния сайт на Епъл?RollX написа:Някой може ли да ми каже колко върви Iphone 8GB 2G в Турция и Австрия? Благодаря предварително.
Ами старият не се продава никъде. Нормално е да не пише.
Изглежда че първо ще излезе за вече клиенти на Vodafone или за нови които искат да подпишат договор.....само апарата ще се продава след Октомври.
И отстъпката която ще вземе приятела ми е 7%
Тъйче търся пак първа генерация
И отстъпката която ще вземе приятела ми е 7%

Тъйче търся пак първа генерация

iphone 3g 8GB - 2.2