The new iPad

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
gstg

Re: The new iPad

Мнение от gstg »

Ipad3 има ли gps . Не пише никъде ....
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

има да
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
gstg

Мнение от gstg »

Преди малко един изсипа че нямал пък се навигирах със суджука без нет....
Аватар
DEMON BOY 13
Обратна връзка:

Мнение от DEMON BOY 13 »

Днес си поиграх доста с една 3ка в магазина на Apple в Serdika Center.
Наистина екрана е доста добър и е удоволствие да четеш текстове.
Исках да сравня кое ще зареди по-бързо в web browsera,3ката или моя 4S и честно казано в повечето случаи 4Sката зареждаше малко по-бързичко (2те устройства бяха свързани към един и същи рутер).При стартиране на приложения зарежда малко по-бързо но не е значително и честно казано имах очаквания да е доста по-бързичък.Друг е въпросът,че в момента няма приложение,което да натоварва толкова новия iPad и той да си използва характеристиките на макс.Може би като пуснат такова приложение наистина ще се забележи голяма разлика.
Камерата е доста по-добра от тази на 2ката но все пак ми е странно да правя снимки с таблет.
Като цяло ми хареса доста,най-вече заради този страхотен екран,който създава голямо удоволствие от работата с устройството. :)
https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
demode

Мнение от demode »

Като бивш служител на технополис, ви казвам, че е напълно вероятно една стока да е била мостра преди това и да има следи от употреба по нея. Просто по някое време се опакова като нова и така се продава. Има случай и когато стока се ползва от някой шеф и след това се върне в отдела за продажба.
gstg

Мнение от gstg »

Прав си чувам го за 3 ти път.. Не трябва ли употребяваната техника да е отделно от новата ?
acronym

Мнение от acronym »

Трябва но не и в България.
В белите страни, стоката която е била мострена или такава използвана за презентации, се продава на доста преференциални цени.
Имам колега който купи от техномаркет айпад (още от първите), като се прибрал у тях бил с драскотина по гърба. При опит да го върне, му отказали защото видиш ли той си го бил надраскал. И няма как да се докаже обратното.

Така, че като купувате от такива магазини, винаги се иска нова бройка по възможност, и се преглежда на място.
Ако не искат, ако искат ... има и други магазини. ;)
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Мнение от iFoz »

demode написа:Като бивш служител на технополис, ви казвам, че е напълно вероятно една стока да е била мостра преди това и да има следи от употреба по нея. Просто по някое време се опакова като нова и така се продава. Има случай и когато стока се ползва от някой шеф и след това се върне в отдела за продажба.
Но в случая пишем за стока която е купена два дни след като е излязла на БГ пазара.
iPhone 4
Аватар
niksan76

Мнение от niksan76 »

И аз това се чудя колеги, дали е възможно да е отварян ползван и запечатан такак както излиза от завода? Наистина ми е съмнително да го надера толкова бързо и толкова много, но явне ще се окаже, че може. Наистина дори да е ползван аз няма как да го докажа. Не съм открил драскотините в магазина и е логично мен да ме изкарат виновен. Технополис от своя страна ако отправят запитване до apple и им кажат, че съм го взел запечатан и съм се върнал на другата сутрин с претенции че е надран онези ще им кажат да ми предадат да си гледам работата. Тъпа история, но явно ще трябва д се примиря и да се самоубедя, че аз съм го надраскал.

Може ли някой да ми каже разликата в калъфите Smart Cover?
Едните са серия МС и са по 86 кинта, а другите са MD и са по 76. И двата вида са от полиуретан.
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

В Технополис при покупката и на двата поотделно първо пред нас ги отвориха и ми ги дадоха един по един в ръцете да ги огледам(не съм поискал това очевидно е политика при всяка покупка). Имаше само един в магазина и за 10 минути докараха от другия Технополис(на другия грай на града) още една бройка. Разбира се избрах да ги активирам вкъщи. В Техномаркет отново изключително грубо отношение неприсъщо за клиент оставящ над 3000лв в магазина им. При запитване за покупка онлайн консултанта каза, че не се знаело дали ще дойде изобщо. Гаранция най-вероятно нямало да има и подобни изцепки. Някакви изсмукани от пръстите глупости - съжалих, че съм си загубил времето да ходя там. Изобщо винаги съм предпочитал Технополис като обслужване.
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Здравейте!
Ако закупя iPad 4G XXGB от тук ще мога ли да ползвам 3G? Когато е готова мрежата за новата 4G LTE технология, ще мога ли да я полвам? Мисля, че мтел най-бързо ще се справят с този проект. Благодаря предварително :)
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Ако си купиш кола от България която върви на А-96 ще можеш ли да я караш в Германия със А-98 или В-Пауър?
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

M_a_v_r_o_v написа:Здравейте!
Ако закупя iPad 4G XXGB от тук ще мога ли да ползвам 3G? Когато е готова мрежата за новата 4G LTE технология, ще мога ли да я полвам? Мисля, че мтел най-бързо ще се справят с този проект. Благодаря предварително :)
Разбира се, че ще можеш! L-)
Mr. Bean
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

DanteIX написа:Ако си купиш кола от България която върви на А-96 ще можеш ли да я караш в Германия със А-98 или В-Пауър?
По точно е ако си купиш кола от Германия, която върви с А-98, дали ще може да я караш с боклуците в България А-92, А-89 тн...
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Благодаря на 2мата остроумници и на 1 свестен отговор :)
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

gstg написа:Преди малко един изсипа че нямал пък се навигирах със суджука без нет....
Хем е бил прав, хем не е... според зависи. Просто има още нЕкои съображения... ;)
Както и всички останали иПад-и - моделите с модул за данни от мобилната мрежа (т.е. 4Г за новия иПад; и 3Г за предишните иПад-и) имат и ГПС. А моделите само с ВиФи и без 4Г/3Г - нямат и ГПС. Всичките имат локейшън, но за тези без 3Г/4Г (т.е. и без ГПС), локализацията става само по ВиФи мрежите и естествено не може да се разчита на това. Това от своя страна (наличието или не на ГПС-а) поне за мен е достатъчна причина при всички положения да предпочитам иПад с 4Г/3Г (ако реша да си взема някой ден)... и да смятам, че моделите само с ВиФи и без 3Г/4Г (съответно и без ГПС), НЕ си заслужават спестените пари дори и на човек да не му трябва самото 4Г/3Г. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
gstg

Мнение от gstg »

е как без нет се навигирах по магистрала люлин?
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

С какво устройство си "се навигирал"?
В подписа ти виждам два иФон-а - нормално е и с двата да "се навигираш". B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
hitman

Мнение от hitman »

Накратко казано:

1. Ако имаш 3G модел имаш истински GPS. Не ти трябва интернет и т.н

2. Aко е само Wi-Fi няма хардуерен GPS модул.
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked

iPad 2 32GB 3G 5.0.1
gstg

Мнение от gstg »

ще черпя напитка
gboyadzhiev

Мнение от gboyadzhiev »

И аз ходих да го гледам в Технополис. Екранът е действително впечатляващ, но като цяло не си струва повечето пари от 2-ката. За жалост, това е върха, след който ще прозрем, че от APPLE вече започват да ни баламосват.
demode

Мнение от demode »

Но в случая пишем за стока която е купена два дни след като е излязла на БГ пазара.
За два дни може да й се случат доста неща на една стока.
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Утре отивам и аз до технополис за новото айпадче макар , че го намерих и по евтино , не ми се рискува с онлайн магазини , които утре при проблем как ли ще намеря.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Аватар
[dream]

Мнение от [dream] »

И аз утре отивам, днес се обадих в Технополис The Mall, и казаха, че 32gb 4G нямат в наличност и не очакват зареждане. А в Технополис Serdika Center ми споделиха, че има две бройки и утре отивам да взема едната :) Препоръчайте ми някой читав и не толкова скъп калъф за него?
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

според мен задължително е да си вземеш протектор за екрана, преден и заден калъф. виж на
dice.bg
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Публикувай отговор