iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
Има само една малка подробност, която си "забравил" да споменеш, но телефонът те разкри- "the phone has been plugged in since the last full charge"...така и баба знае..
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Включването беше за "Transfer purchases" ;]donpeev написа:верно...Колега ти като го вържеш за компа май не го броиш за зареждане
Sei was du bist!
Хаха!!!iCeco написа:Включването беше за "Transfer purchases" ;]donpeev написа:верно...Колега ти като го вържеш за компа май не го броиш за зареждане

И аз почнах да обръщам внимание на слушалката, но никакъв проблем нямам. Наполовина е звукът и всичко е кристално. Никакви проблеми.
При мен лекото жужене се проявява нерегуларно - днес, например, при няколкото разговора през деня го нямаше; вчера обаче бе доловимо... Не е болка за умиране, но за такова устройство с premium status не е допустимо, според мен.
Между другото, има един бъг, който влияе (макар и малко може би) на издръжливостта на батерията - при изключване на Siri -> raise to speak (или дори на самото Siri) датчикът за приближение продължава да работи без нужда. Решението е лесно: hard reset на телефона. Случайно попаднах на описанието на въпросния бъг и вчера установих, че и при мен го има. Това стана с помощта на друга камера, която засече включения ненужно работещ датчик (инак няма как да бъде уловен от човешкото око). Ето го заснето тук: http://www.youtube.com/watch?v=EqcwVGW_-n0 Датчикът за приближение (при изключено Siri/Siri->Raise To Speak) би следвало да работи само и единствено, когато се осъществява телефонно повикване (входящо или изходящо), след което трябва да се себедеактивира.
Между другото, има един бъг, който влияе (макар и малко може би) на издръжливостта на батерията - при изключване на Siri -> raise to speak (или дори на самото Siri) датчикът за приближение продължава да работи без нужда. Решението е лесно: hard reset на телефона. Случайно попаднах на описанието на въпросния бъг и вчера установих, че и при мен го има. Това стана с помощта на друга камера, която засече включения ненужно работещ датчик (инак няма как да бъде уловен от човешкото око). Ето го заснето тук: http://www.youtube.com/watch?v=EqcwVGW_-n0 Датчикът за приближение (при изключено Siri/Siri->Raise To Speak) би следвало да работи само и единствено, когато се осъществява телефонно повикване (входящо или изходящо), след което трябва да се себедеактивира.
Наистина тъпо. Моя 4S не показва бъгове засега, но ще ми е супер тъпо да си купя топ модел Мерцедес и да ме минават тия с Москвичите...
Това е Apple като има дефект отиваш, връщаш и ти дават нов
ако нещо те дразни си го занеси гаранционно не ги жали 

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Стига наистина да има проблем с телефона.
Иначе съм много доволен от факта, че имаш ли проблем с телефона - дават ти нов. Това е една много силна и правилна политика.
Нямаше да е лошо да се прилага масово. Нямам предвид да ти се разхлопа винта и нов, но за по-тежки манипулации, направо да ти заменят продукта. Хем ти доволен, хем те остават с добро име.
Иначе съм много доволен от факта, че имаш ли проблем с телефона - дават ти нов. Това е една много силна и правилна политика.
Нямаше да е лошо да се прилага масово. Нямам предвид да ти се разхлопа винта и нов, но за по-тежки манипулации, направо да ти заменят продукта. Хем ти доволен, хем те остават с добро име.
Хора помогнете гледах как да намаля разхода на батерията Wi-Fi OFF Location Services OFF
Brightness малко под половината Cellilar Data OFF Bluetooth OFF Mail,Contacts,Calendars>Fetch New Data OFF има ли още нещо което да намали разхода на батерията защо телефона е от една седмица и батерията още не се е разредила ,но все пак пада бързо ПОМОГНЕТЕ !!
а от това което бяхте написали по горе освен че се надлъгвате кой му държи повече батерията а ония пич дето 4ската му държала 4 дена просто да се скрие моя рекорд е Usage 10 Hours , 10 min
Standby 2 Days , 1 Hours
и беше на 21 %
Brightness малко под половината Cellilar Data OFF Bluetooth OFF Mail,Contacts,Calendars>Fetch New Data OFF има ли още нещо което да намали разхода на батерията защо телефона е от една седмица и батерията още не се е разредила ,но все пак пада бързо ПОМОГНЕТЕ !!
а от това което бяхте написали по горе освен че се надлъгвате кой му държи повече батерията а ония пич дето 4ската му държала 4 дена просто да се скрие моя рекорд е Usage 10 Hours , 10 min
Standby 2 Days , 1 Hours

iPhone 4S 16GB white 5.0.1 @ M-tel Absinthe Jailbreak
Ако продължавате да дъвкате едно и също, темата ще бъде заключена!
Не е тук мястото да се оплаквате!
Има си сервиз. Надявам се да е ясно всичко.
Не е тук мястото да се оплаквате!
Има си сервиз. Надявам се да е ясно всичко.

iNewbie написа:Това е Apple като има дефект отиваш, връщаш и ти дават новако нещо те дразни си го занеси гаранционно не ги жали
С малката, но съществена разлика, че не ти дават нов, а "refurbished"- работеща карантия от върнати телефони с други проблеми от потребители, но със сменени нова батерия и панели. Като цяло не би трябвало да има разлика, но доста хора избягват "refurbished" продуктите заради понякога не дотам прецизното асемблиране в завода, който се занимава само с "refurbished" единици. Аз лично винаги си предпочитам retail new и винаги гледам да забележа проблемите в 14 дневния период, когато можеш да върнеш телефона когато и както си поискаш и да си вземеш отново retail new box.
Абсолютно не си прав!
refurbished тефоните задължително ги тестват платка по платка, докато тези които са от конвейра само единици и може цяла партида да се окаже фалшива.... и обикновенно заминава... за къде? .... за България. Тук не сме 3-тия сят, ами сме по-зле и от индианците в Индия.....
Щотото всичко некачествено и морално остаряло го хързулват към нас... хем ние скъпо, хем и проблемно....
А от тези повторно завърнали се от завода, може и да уцелиш някоя здрава бройка от Англия например....
refurbished тефоните задължително ги тестват платка по платка, докато тези които са от конвейра само единици и може цяла партида да се окаже фалшива.... и обикновенно заминава... за къде? .... за България. Тук не сме 3-тия сят, ами сме по-зле и от индианците в Индия.....
Щотото всичко некачествено и морално остаряло го хързулват към нас... хем ние скъпо, хем и проблемно....
А от тези повторно завърнали се от завода, може и да уцелиш някоя здрава бройка от Англия например....
.
П.П.
И как точно ги познаваш кой е "retail new" и кой "refurbished". като ти го дават в запечатена кутия?Аз лично винаги си предпочитам retail new и винаги гледам да забележа проблемите в 14 дневния период...
П.П.
Пич, индиАнци в Индия трудно ще срещнеш!Тук не сме 3-тия сят, ами сме по-зле и от индианците в Индия....

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
"И как точно ги познаваш кой е "retail new" и кой "refurbished". като ти го дават в запечатена кутия?"
Ще разбери на "у..в ден" както му се вика!
Ще разбери на "у..в ден" както му се вика!

Mr. Bean
Refurbished телефоните са в черни кутии, без никакви надписи по тях.
iPhone 15 Pro Max & watch Ultra 2
Момиче от другия форум си купи такъв телефон от Мтел. Разбрахме го когато се оказа със запазени SHSH файлове в Сидия.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
spgi написа:Абсолютно не си прав!
След като с очите си съм виждал refurbished единици с прах под стъклото на екрана и надраскани от вътрешната му страна- слабо ме интересъват платките му как се тестват.
В Macrumors форумите има стотици пропищяли от лош качествен контрол на refurbished телефони, както и има доволни, разбира се. Като цяло- екрани с незначителен брой невидими под нормални условия stuck пиксели , както и жълти дисплей - заминават за refurbished units.
Много е просто- "retail new" са в запечатани кутии с аскесоари, refurbished е в черна кутия- само телефонът.gorgior написа: И как точно ги познаваш кой е "retail new" и кой "refurbished". като ти го дават в запечатена кутия?
Ако някой може да ми обясни как може да има прах под дисплея на 4S, на по-малко и от месец ще му бъда много благодарен.
Телефонът не е изпускан, но на места видях, че има прашинки под дисплея, не протектора.
Нали уж са залепени тъча и стъклото, как влиза тоя прах в телефон на по-малко от месец с калъф, протектор и кво ли не.
В такова моменти имам чувството, че тоя телефон е правен в мазе.
Други телефони с тъч, които съм имал за по 400лв. не са виждали прах под дисплея с години и изпускания.
А телефон за 1000лв го събира за 3 седмици - баси помията.
Телефонът не е изпускан, но на места видях, че има прашинки под дисплея, не протектора.
Нали уж са залепени тъча и стъклото, как влиза тоя прах в телефон на по-малко от месец с калъф, протектор и кво ли не.
В такова моменти имам чувството, че тоя телефон е правен в мазе.
Други телефони с тъч, които съм имал за по 400лв. не са виждали прах под дисплея с години и изпускания.
А телефон за 1000лв го събира за 3 седмици - баси помията.
Най-добрия начин да се консултираш относно или да оправиш хардуерен проблем с едно устройство, винаги е бил да го занесеш при тези от които си го взел.
При изправно устройство, прашинки под стъклото не трябва да има, отиваш в магазина, показваш им ги и се разбирате какво правите.
При изправно устройство, прашинки под стъклото не трябва да има, отиваш в магазина, показваш им ги и се разбирате какво правите.

И това е така, но нали се сещаш, че не мога да взема лампата с мен и да се кривя пред тях, за да видят тези прашинки. Друг е въпросът дали в сервиза ще си направят труда да го забележат. Аз знам къде се намират тези прашинки и съм сигурен, че преди ги нямаше. Защото като взех телефона веднага го проверих за всякакъв вид външни дефекти и проблеми. Много лесно се разбира кога един телефон има прах под дисплея. Като го взех нямаше, поне до вчера.dafuq1330 написа:Най-добрия начин да се консултираш относно или да оправиш хардуерен проблем с едно устройство, винаги е бил да го занесеш при тези от които си го взел.
Сега се чудя какво да правя ...
Хайде стига сте се вманиачвали ... имал прах ! Сега остана да се окаже че е прах от лунната повърхност !
Много добре си се застраховал с подписа си ...
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Застраховал? 
На теб ако ти е все тая какво купуваш и как изглежда, при мен не е така.
Всеки сам преценява какво взима и какъв вид иска да има.

На теб ако ти е все тая какво купуваш и как изглежда, при мен не е така.
Всеки сам преценява какво взима и какъв вид иска да има.
Трябва, вярно, да спрем да се оплакваме, че ще заключат темата...Soze написа:Хайде стига сте се вманиачвали ... имал прах ! Сега остана да се окаже че е прах от лунната повърхност !

Sovar написа:И това е така, но нали се сещаш, че не мога да взема лампата с мен и да се кривя пред тях, за да видят тези прашинки. Друг е въпросът дали в сервиза ще си направят труда да го забележат. Аз знам къде се намират тези прашинки и съм сигурен, че преди ги нямаше. Защото като взех телефона веднага го проверих за всякакъв вид външни дефекти и проблеми. Много лесно се разбира кога един телефон има прах под дисплея. Като го взех нямаше, поне до вчера.dafuq1330 написа:Най-добрия начин да се консултираш относно или да оправиш хардуерен проблем с едно устройство, винаги е бил да го занесеш при тези от които си го взел.
Сега се чудя какво да правя ...
Почти съм сигурен, че от радост и еуфория в началото не си ги забелязъл.. Това принципно си е фабричен дефект и докато дисплеят и тъчът са слепени- няма как да влезе прах там следварително. Аз имах такава бройка- явно си беше не достатъчна стерилна среда при асемблирането при производството. Отидох и ми го смениха веднага.