Download ultrasn0w 1.2.5.deb
ultrasn0w v1.2.5
Джейла не е задължителен,просто е много удобна екстра.sdimov написа:Не знам за вас, но аз не бих се подложил на такова чакане независимо от това колко по-евтин ще ми излезе телефона. Идва и момента, че ако не излезе джейл телефона си остава един много много скъп айпод.
Знам, че всеки си има някаква причина да го прави, ама или си купуваш iPhone и го ползваш, или си купуваш телефон с поред възможностите си и го ползваш. Не искам да засегна никого, но какво печелите от ФЗ телефон, който не можете да ползвате дори и на феноменално ниска цена? Чакане, нерви и т.н. Говоря за хората, които са си го купили за себе си.
Поздрави,
С. Димов
Няма такова нещо, от доста време съм с tethered и разлика няма. Най-вероятно е от някое приложение, което си инсталирал.uomoto написа:Някой ако каже как се държи батерията след джейл ще се радвам.Бях пробвал tethered jb и по-бързо се озтощаваше..
Без джейл е голяма машина иначе....
Най-добре си стой за сега на 4.3.3 колега, изпитана перфектна версия на iOS, поне докато не излезат отзиви за новия джейл. Иначе, ако държиш да пробваш 5.0.1, според мен добра стратегия би било да му качиш един къстъм 5.0.1 за да не си повишиш модема (с оглед по-лесно и безпроблемно връщане към 4.3.3 ако има проблеми) и да джейлнеш ънтетърд с новия редсноу. Прдполагам имаш запазени SHSH за 4.3.3.Това е в общи линии, нека знаещите да кажат ако има по добър подход за сега все пак.darkheroz написа:аз съм с 4.3.3 untethered JB, какво да правя ? да кача от Itunes 5.0.1 и да приложа джейла или нещо друго ?
victor11 написа:П.П. Можете лесно да си направите собствен неактивиран несъдържащ джейлбрейк къстъм чрез Redsn0w - изберете Extras->Custom IPSW и в отворилия се прозорец посочете оригинален 5.0.1 за вашето устройство. Готовият къстъм съдържа NOBB_Update в името - ресторвате с него, активирате с оригинална карта, ако имате такава, и продължавате със стъпките по джейлбрейка.
Data Blocker - чувал съм че мн. я ползватmasterboss написа:Коя CYDIA програма е най-добре за изключване на 3G wifi data, освен SBSettings ?