Честита коледа на всички

Да, но пише и това:dafuq1330 написа:Информация директно от сайта на Apple. Чудех ви се какви ги говорите и реших да намеря официално твърдение доказващо неправотата ви и го намерих. Литиево-йонните батерии нямат никаква нужда от зареждане-разреждане, както и изчакване да паднат до 0%, демек ползваш и зареждаш когато искаш. А ето го и твърдението:
You can also recharge a lithium-ion polymer battery whenever convenient, without the full charge or discharge cycle necessary to keep nickel-based batteries at peak performance. (Over time, crystals build up in nickel-based batteries and prevent you from charging them completely, necessitating an inconvenient full discharge.)
Да си го ползваш със здраве и дълго! Весела Коледа на всички!kali@ написа:Ами всъщност не го взех от Плесио,защото се оказа,че са му вдигнали цената на 1400.От Мултирама го взех за 1350 с една год.гаранция е,незнам защо е така
дано не ми се налага.Още го разучавам,засега са ми ясни нещата,но ще видим докога
![]()
Честита коледа на всички
Sovar написа:Някакви впечатления от камерата на телефона? Защото на тъмно не прави никак хубави снимки, даже излиза нещо като бяло петно. Не знам дали е от светкавицата или от кейса, протектора на гърба, но не прави хубави снимки, През деня е доста добро положението, но не съм го тествал оптимално...
Ако въпросните 4+ часа са реална употреба (и то не предимно като музикален плеър), да - не лош резултат... Само че едва ли е така, защото всеки час апаратът извършва фонова дейност (свързана с обмен на данни), индикирайки 2-3-4 минути usage time (в зависимост от включените програми за периодични проверки на статуса - мейл, FB, twitter, etc.).Sovar написа:Добър резултат ...
manaster написа:Здрвейте всички,
предварително се извинявам, ако повтарям върпоси или се изразявам некомпетентно или неточно, но съм нов и за това не ме съдете прекалено. Съвсем скоро (3 дни) минах от Nokia на Iphone 4S 16 16ГБ ФЗ. По принцип не искам да изразявам положителните впечатления от устройството, защото те действително са много. Едно обаче не ми дава мира - батерията. При изключено 3Г, Wi-Fi,Push, Location тя продължава да пада с по 2 % на всеки 15-20 мин.
Още веднъж се извинявам ако повтарям, някои теми, но все пак ако можете да помогнете да подобря работата на батерията ще съм ви благодарен.
Трябва ли да я изчакам да падне напълно и тогава да я заредя напълно - 12 - 14 часа? Нещо конкретно?
Благодаря предварително.
Имам си iPod, тъйче музика на него не слушам. Използвам го предимно за разговори и интернет (safari, FB, Sportal и прочие).ivoalex написа:Ако въпросните 4+ часа са реална употреба (и то не предимно като музикален плеър), да - не лош резултат... Само че едва ли е така, защото всеки час апаратът извършва фонова дейност (свързана с обмен на данни), индикирайки 2-3-4 минути usage time (в зависимост от включените програми за периодични проверки на статуса - мейл, FB, twitter, etc.).