iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
За Варна става дума.. От Германос да вземат да поръчат от оня така рекламирания сайт де доставят до 24h бройки най-накрая
)

iPhone 4S 16GB white 5.1 @Globul
iPad 2 3g 32GB black 5.0.1 @Mtel
От "така рекламирания сайт" са по 1400 лв. 
В Бургас се очаква доставка тази седмица иначе.
П.С. Най-накрая живна отново темата. Дано да се запази интереса...

В Бургас се очаква доставка тази седмица иначе.
П.С. Най-накрая живна отново темата. Дано да се запази интереса...
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
-
Тия тука в Асеновград ги няма изобщо...В Германос бях си капарирал бял 4с и така и така не ми го доставиха..Днес отидох да ги питам какво е станало.И ми отговориха не се знае в цяла България нямало 4с и точка ...Взех си капарото,един приятел ми каза че той е взел днес от магазина на Глобул,и аз отидох имаше налични черни и там пеодавачката ми каза понеделник елате ще го получите 100% днес е събота и няма наш-служител който да ни донесе телефона от пловдив.И се угговорихме за понеделник ще видим какво ще стане ...
И ако това не е развитие здраве му кажи.. Едно време по коледа се редеше човек за банани, вече се редим за iphone-и 

Вече от 2-3 седмици имам 4s и не мога да намеря как да направя personal hotspot. Прост я няма функцията в network менюто. Иначе сега съм с 5.0 и мисля да ъпдейтна до 5.0.1, но се чудя дали има начин и смисъл да запазвам бейзбанд и сигнатури или да ъпдейтвам директно?
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Бейзбанд и сигнатури !!! Я вземи попрочети малко форума и не се излагай. 4S ти е телефона.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
За хората надяващи се да си вземат 4с телефонче през Глобул @Варна: Най-рано след Коледа.
Информация от техни офиси от днес
Дерзайте
Информация от техни офиси от днес

Дерзайте

Добре е да упоменеш към кой оператор е заключен. Някои оператори не го позволяват.kinobla написа:Вече от 2-3 седмици имам 4s и не мога да намеря как да направя personal hotspot. Прост я няма функцията в network менюто. Иначе сега съм с 5.0 и мисля да ъпдейтна до 5.0.1, но се чудя дали има начин и смисъл да запазвам бейзбанд и сигнатури или да ъпдейтвам директно?
Пробвай:
резетни настройките на мрежата, пусни 3G/Cellular data и се увери,че имаш мобилен нет. Няма начин да не ти се показва Personal Hotspot....
Някои хора не се ли бяха оплаквали с проблеми/липсващо меню за хотспот и подкарване на facetime @мтел мрежата с iphone 4ки? За съжаление не си спомням това сами ли си го оправиха или беше нещо проблем в оператора?
Personal Hotspot менюто се появява като включиш Cellular Data 

iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Още някой, няма ли да отговори същото? 

- martin_ganev
Някои знае ли в Глобул или Германос кога ще има iphone 4s white наличен?Щото казват че го имат а като отидеш в офиса го нямат,и в склада в София го нямат и незнаят кога ще имат.Оначе оферти предлагат ама телефон нямат още 

За Трифон Зарезан ще са заредили навсякаде
Дори в Кауфланд 

пфф ай на Карфур да сложат на промоция 

Телефона е фабрично отключен закупен от плесио и работи с карта на вивател. имам 3г мрежа с интернет, но нямам опция за хотспот 
Едит: http://www.youtube.com/watch?v=cUbopidS ... re=related в този клип опцията за хотспот е точно под wifi менюто, но аз нямам такова

Едит: http://www.youtube.com/watch?v=cUbopidS ... re=related в този клип опцията за хотспот е точно под wifi менюто, но аз нямам такова

Намерих решение на проблема. Трябва да се въведат настройки, който оператора ти дава. Пътят е следния Settings->General->Network->Mobile Data Network->Internet Tethering и там на APN се пише следното: internet.vivacom.bg (ако отзад на картата пише VIVACOM, ако пише vivatel, демек е от старите карти се пише: internet.vivatel.bg) И вече го има менюто за personal hotspot
Надявам се да съм помогнал на някой.

Звукът при отключване и заклване на телефона е сравнително тих, нормално ли е? При 3Gs беше силничък. Всичко друго е ок, но само този звук е тих.
Въх, тих? Тука целия офис разбира като си отключвам/заключвам телефона. А офиса е има нема 500стин квадрата!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Е да, но при мен не е така. Странно ... :X
Най-накрая да се похваля и аз с нова придобивка 4s бял.
Първоначални впечатления:
iMessage, Hotspota, Facetime, MMS-и, Siri си сработиха от първия път с един слайд на ON за съответното нещо, без въвеждане и настройване на каквото и да е
(Оператора е Глобул)
Откл/Заключването си е доста гръмогласно
Колко издържа батерията тепърва ще гледам..
Един въпрос към абонати на Глобул с ябълка, абе хора как да си пратя празен смс за регистрация в my.globul като животното не ми дава да пращам празни смс-и.. а като го пратя просто с оставен интервал системата не ми връща отговор? Сериозно питам
@Sovar провери ли volume rocker-а да не ти е намален звука?
Първоначални впечатления:
iMessage, Hotspota, Facetime, MMS-и, Siri си сработиха от първия път с един слайд на ON за съответното нещо, без въвеждане и настройване на каквото и да е
(Оператора е Глобул)
Откл/Заключването си е доста гръмогласно

Колко издържа батерията тепърва ще гледам..
Един въпрос към абонати на Глобул с ябълка, абе хора как да си пратя празен смс за регистрация в my.globul като животното не ми дава да пращам празни смс-и.. а като го пратя просто с оставен интервал системата не ми връща отговор? Сериозно питам

@Sovar провери ли volume rocker-а да не ти е намален звука?
При 4-ката няма никакъв проблем да пратиш празен смс. Пишеш номера 5005 и натискаш send. При 4с трябва да е същото. Ако все пак неможеш да изпратиш празен смс напиши нещо например буквата а и го прати. Те пак би трябвало да ти изпратят кода за достъп.
или просто натисни "спейс" и тогава пращай
Iphone 4 16gb , iOS 4.1 , bb 02.10.04 , АТ&Т , JB
От днес и аз съм вече горд притежател на "Епълка" 4с-ка, черен
Честно казано се влюбих в дизайна на менюто, а камерата...аз виждам по размацано от нея
все още съм в процес на разучаване, но се чувствам като дете в магазин за играчки
От варна съм и съм на М-тел.Пичовете освен за прекратяването на плановете, друг проблем не са ми създавали.Днес като отидох, една от мацките от клона, в който ходя, така ме обслужи, че просто ме спечели
като казах, че е искам в кеш да платя, ме изгледа въпросително, сякаш се чудеше, аджеба тоя на ясно ли е колко струва
Ама като и развях 100-левките и гледай как припна да ми изважда и телефони, и протектори, и хубави номера
Даже и отстъпка ми направиха!