iPhone 4[S]

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
DanteIX

Re: iPhone 4[S]

Мнение от DanteIX »

Миналата година минаха със същата цигания, регистрирах се и единствения ъпдейт дето получих беше когато официално обявиха цените. Но разковничето е поленцето в което се съгласяваш Глобул да ползва личните ти данни за лични цели, маркетинг и блабла... Пълен ташак.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Че е принципен принципен е. Ама защо да набиваш излищни пари на Ментел? Или изобщо на някой да пълниш гушата.
SAMSUNG GALAXY W
Bekov

Мнение от Bekov »

iNewbie написа:
ventcislav написа:
iNewbie написа:Те да не пуснат петицата само за нови договори, че ако трябва пак да си сменям номера просто ще живея само за да им направя техния живот черен...
За един стъклен телефон с какви глупости се занимавате. ;)
Аз между 4 и 4S голяма разлика не виждам.
Въпроса е изцяло принципен. Нямам никакъв проблем финансов да ида и да си го купя от магазина ФО. Просто зверски много ме дразни, че един умствено изостанал американец може да иде и да си вземе новия модел с доплащане, а аз не мога. И то не за друго, а защото някое маркетингово гуру на мТел е решило, че старите клиенти не заслужават уважение, а търсим само нова клиентска база.
Не знам кой ти каза,че всеки американец може да си ъпгрейдва Iphone-а когато му кефне.Можеш да вземеш телефон на субсидирана цена само ако:
а/си нов абонат и подпишеш договор за 2 години с минимален месечен план от порядъка на 60$.
б/си съществуващ абонат и са изтекли двете години от договора ти, т.е е дошла датата на която имаш възможност за ъпгрейд.
с/платиш близо 500$ такса за ранен ъпгрейд+цената на субсидирания телефон и преподпишеш нов двугодишен договор.
Т.е "умствено изостаналите американци" не ги получават тези телефони на безценица,като те както и ние "невероятно интелигентните българи" трябва да си плащаме за масрафа! :)
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Bekov написа: Не знам кой ти каза,че всеки американец може да си ъпгрейдва Iphone-а когато му кефне.Можеш да вземеш телефон на субсидирана цена само ако:
а/си нов абонат и подпишеш договор за 2 години с минимален месечен план от порядъка на 60$.
б/си съществуващ абонат и са изтекли двете години от договора ти, т.е е дошла датата на която имаш възможност за ъпгрейд.
с/платиш близо 500$ такса за ранен ъпгрейд+цената на субсидирания телефон и преподпишеш нов двугодишен договор.
Т.е "умствено изостаналите американци" не ги получават тези телефони на безценица,като те както и ние "невероятно интелигентните българи" трябва да си плащаме за масрафа! :)
Не съм споменавал нито "когато му кефне" нито за "невероятно интелигентните българи". Не ми вменявай неща, които не съм написал. И при тях има договори и тн. Но не те прецакват за това, че си им дългогодишен клиент. Нямам проблем след една година да предподиша за още две примерно, но да получа новия телефон на изгодна цена, както се прави при тях. Или да си доплатя, но не и да трябва да си сменям номера или да плащам две години таксите на неползван номер заради нечие малоумие. Иначе мерси, че като съм им клиент от сто години с два милярда клубни точки ще си взема ключодържател на мТел и ще си го набия някъде.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
zoidss

Мнение от zoidss »

Ех, тука много теоритици бе. Единия си купил кола за 1600 лева и се възгордял, че бил тарикат. Другия купил телефон и го държал в шкафа, щото няма джейл. Защо се пънете толкова, когато едно нещо не ви е във възможностите или не ви върши работа?
Операторите тепърва ще обявят оферти, така че теориите "кое за колко" са излишни. Тези които имат изтичащи корпоративни договори ще са най-превилигировани и за тях отстъпките ще бъдат до 40% според плана.
В момента Apple доставя и FO версии на операторите, като цените им у нас наистина ще са покъртителни. Остискайте няколко дена още и ще имате каквото чакате. Преордър няма да има, така че първите ще са...първи. Успех и късмет.
4S/32GB/White
FW 5.0.1
Soze

Мнение от Soze »

zoidss написа: Другия купил телефон и го държал в шкафа, щото няма джейл. Защо се пънете толкова, когато едно нещо не ви е във възможностите или не ви върши работа?
Ха ха хаа аз мисля че си е лично моя работа какво ще си правя с телефона. Купих го, накупих му и програми за около 50 usd и в крайна сметка прецених че джелнат iPhone4 v.4.3.3 ми върши повече работа и ми е по удобен !
Не съжалявам че съм го купил един ден ще му дойде реда. Сега и да мога да върна времето назад пак бих си го купил.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Това с шкафа само затвърди мнението ми да не набивам излишни пари за глупости....изобщо за какво си купувате вещи които няма да ползвате...ебати консуматорското общество...
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Къде казах, че с кола за 1600 съм станал терикат? Казах че с 1600лв можеш да си купиш кола и че 1600лв за телефон с 2 г договор не са 300$ за телефон с 2 години договор. С намек за силно преувеличените цени в България! Научи се да четеш!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Мнение от iFoz »

Момчета запазете добрия тон.
iPhone 4
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Къв тон кви 5 лева... Тука някои се правят на тарикати и нтересни... горе колегата е прав - не може тъпия американец да подпише нов договор и да земе нов Айфон 4ес за 300 долара а тука да е 800 долара... така че не ми разисквайте глупави въпроси, така е в България!
iPhone 6+
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Мнение от iFoz »

Ако не ти харесва в България иди в USA да живееш и се радвай на телефони за по 300$.
iPhone 4
Nerv3n

Мнение от Nerv3n »

В края на краищАта всеки си изкарва/получава парите и решава за какво да си ги харчи. Ако искам, ще дам 2000 лева за телефон, ако искам за кола, или за почивка. Моя си работа. Нека обсъждаметелефона и новините около него без лични квалификации. ;;)
Iphone 4s 16gb black FU
Ipad 3g 16gb
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

iFoz написа:Ако не ти харесва в България иди в USA да живееш и се радвай на телефони за по 300$.
Ех как обичам някой да ми предлага емиграцията като решение на всичките ми проблеми. Значи няма да си мръдна пръста да направя нещо за да си променя живота, ами ще отида някъде другъде, където някой вече го е направил?

До сега няма едно нещо, което да са ме издразнили от мТел и да не съм го променил! Последния път ми върнаха сумаси пари, без дори да ги смятат защото им написах 2 страници ферман. Нарочно си сложих 2 лева отгоре в сметката да видя дали проверяват. Платиха като стой та гледай и 2та лева измислени даже.

Ние сме в Европейския Съюз, освен, че може да идеш лятото до Гърция да си печеш дупето само с лична карта имаш и редица други права като гражданин на Европа. Хубаво е да се запознаеш с тях, хубаво е и всички ние, когато започнем да бъдем дискриминирани, да се оплакваме от това, а не да емигрираме да мием чинии в сащ.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Мнение от iFoz »

Не ти предлагам емиграция за да си решиш проблема. Не си ли забелязал, че колкото и да мрънкаш ти и други като теб колко пари бил телефона тук бил телефона там няма да го накривиш на никой ? Хич не ме интересува какво си правил с М-тел и нямам идея защо го споменаваш. Гърция ? Лична карта ? Права ? Всеки гледа цената на апарата с ДОГОВОР ?!? Виж го без договор и тогава пиши колко е разликата.

п.п Баси оспамената тема от такива като теб не може да прочетеш нещо полезно във форума.
iPhone 4
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

От такива като мен ли бе? Какво искаш да има в тема за телефон, който още не е излязъл в България, за да не е спам? Дойде в офиса днеска 4s-цата. Никакви разлики в бързодействието на основните функции, никакви разлики във външния вид. Сири ли да коментирам? Има отделна тема за това. Кое наричаш спам по-точно и защо ми четеш мнението през ред?

Ще ти го напиша пак. Първо не е спам, че се коментира евентуалния начин по който ще се предоставя телефона. Второ, като потребител те нямат право да ме дискриминират заради това, че вече съм им клиент. И да, накривявам им го, когато реша, че нещо не е наред. Естествено, че ще гледам цената на апарата с ДОГОВОР, като си го купя отделно нали пак трябва да го ползвам с доставчик, нали за това им плащам такси всеки месец да имам скапана 3G услуга, кофти качество на звука и бавен интернет ПОЧТИ в цяла България? Тебе като те прецакат с фактурите месечно или те излъжат от мобилния ти оператор емигрираш ли?
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

iFoz ли къв си там не те знам, телефона ънлокнат в епъл е 6-700$ което са км 1000лв а туке 2000+ това дава ли ти отговор на малоумния въпрос. Тебе кат ти дойде тройна сметка за тока емигрираш ли, а? Кат нямаш нет по 1 седмица емигрираш ли? Като в хляба имаш хлебарка емигрираш ли? Или отиваш и се разправяш с ,амгала виновен за тва? Просто ние тук правим сравнение което е адекватно. Живеем в държава със стандарт на живот около 5-10 пъти п нисък от американския, и продаваме телефон за 3 пъти по висока цена от тази в америка. Товаприятелю се нарича пладнешки обир, и ебане в гъза без вазелин с хуй отаркалян в захар и пясък да протрива. Ти ако си ок с това еби се, ние не щем и за това пискаме непрекъснато срещу злоупотребите от трите мобилни оператора в България. Скоро ще отимаме и четвърти кожодер в тази област, цените леко ще паднат, но за да стигнем американците ще ни трябват оклоло 50 мобилни оператора. Пич в америка дупето си купува айфон с едноседмично миене на коли/кенефи/чинии а тук един инжинер му трябват 2-3 цели месечни заплати за да си пзволи да гъзарее с айфон. Айде сполай ти и ако нямаш какво смислено да кажеш в темата си остави пръстите и малкото мозък да починат малко.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Мнение от iFoz »

Ходете се да си берете лайката и двамата.

По темата. iPhone 4S няма да го пуснат Глобул на 11-ти. Все още няма количества.
iPhone 4
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Е то е ясно, че няма да го пуснат на 11-ти. То ако щеше да го пускат, медиите щяха да гръмнат, да го има на всеки биоборд, весници, списания и т.н. Ако не успеят да го пуснат преди 10-15декември ще са доста на загуба идиотите, ще изпуснат празничните поръчки. Ама ние само може да чакаме...
iPhone 6+
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Съвсем скоро колеги, съвсем скоро. Имайте търпение. ;) В един от операторите телефона е наличен вече и очаква пускане, няма да казвам кой.
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Да не си служител, та пазиш тайни?!
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

snooperchi написа:Съвсем скоро колеги, съвсем скоро. Имайте търпение. ;) В един от операторите телефона е наличен вече и очаква пускане, няма да казвам кой.
Е за какво да казваш когато е ясно че е Глобул ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Защото по-горе се беше написало, че нямало достатъчно бройки в операторите и т.н. и т.н. ;) От разни капацитети.
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Аз мисля че за 4s няма да има достатъчно клиенти в Бг ако са по-скъпи от това което беше 4 освен ако операторите не продават само 4s.
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

На същите цени като 4-ката трябва да е 4ес-а... така че от 700-1000лв за 16гб според тарифата :)
iPhone 6+
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Абе, искам да питам ... ще си взимам 4 ес . Колко ГБ да си купя, има ли нужда от много памет или не? Не съм имал до сега Айфон. Дайте съвет!
iPhone 6+
Публикувай отговор