iPhone 4[S]

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Sovar

Re: iPhone 4[S]

Мнение от Sovar »

А къде пише, че на 11.11 ще се предлага в GLobul?
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Те дори и да го обявят - пак ще има липса на количества и проблеми при набавянето му.
Още повече, че и тези, които тази или миналата година са си взели iPhone4-ка няма да могат да си вземат 4S, понеже както знаем - офертите на тукашните оператори са за нови абонати или подписване на допълнителен договор. Начина за измъкване от тези изисквания е да ти изтича договора и да преподпишеш.
Така че едва ли 11ти ще е "черен ден за форумните търгаши". Още повече, че те продават ФО телефони, а не ФЗ към Мтел или Глобул (ето им пазар в лицата на абонатите на Виваком :)).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Ти за тези, които им изтичат договорите след 1 година не се притеснявай. Някой ще се уредят и въпреки всичко ще преподпишат, други не... ;) Те да го пуснат операторите пък...
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Те да не пуснат петицата само за нови договори, че ако трябва пак да си сменям номера просто ще живея само за да им направя техния живот черен...
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
BulgarianSS
Обратна връзка:

Мнение от BulgarianSS »

В Глобул ми казаха,че го има и ми казаха цена 2200 лв - не бил заключен и т.н. - бахти далаверите си въртят...
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

BulgarianSS написа:В Глобул ми казаха,че го има и ми казаха цена 2200 лв - не бил заключен и т.н. - бахти далаверите си въртят...
тоя е бил някой авер на някой от форумните търгаши. Аз говорих с един приятел който работи в Бизнес парка и той каза ,ч е още не са дошли апаратите. И да офертите ще са около 1200лв за най малкия с най скъпуия договор и към 1600 за най малкия с най малкия договор, но не са финализирани 100% и утре на 4ти ще ги обявят.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

Офертите ще са горе долу колкото струва 4-ката сега какво толкова му мислите. Въпроса е колко ще падне 4 и 3GS ..
ivannikolov83

Мнение от ivannikolov83 »

На мен ми казаха да не се надявам на телефон и че до нова година ще чистят четворките.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

нищо няма да чистят. никога досега не са чистили, няма такова нещо като чистене. В америка 3гс-а вече е безплатен при сключване на договор, 4ката е 99$ за 16 глиганбайта, а 4с е на съвсем нормална цена от 1седмична заплата на чистачката. тук 3гс струва една инжинерска заплата, 4 струва инжинерската заплата + коледна премия а 4с ще струва 2 инжинерски заплати. на къде върви наща икономика? вместо да го пуснат на нормални цени и хората да се редят на опашки пред магазините, те ги удрят през, джоба, портфейла и банковата сметка и въвличат в кредити за 1 телефон. Телефон! И тука не е само Епълския скъп, и галаксито е една торба пари и другите от ранка на 4с.

Споко утре Глобул ще обяви цените и на 11 можете спокойно да се запътите към магазин на глобул и да се заробите с кредити за поне 2-3 години напред. Само да ви кажа, че колата ми струва 1600лв със първоначалния ремонт и всичко. Карам я вече година и в сервиз не е влизала. А пък вие дайте толкова пари за телефон. Те за тва космоте карат коли за по 300-400 000 евра, заради робомислещи като нас!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
ivannikolov83

DanteIX написа:
ivannikolov83 написа:На мен ми казаха да не се надявам на телефон и че до нова година ще чистят четворките.
нищо няма да чистят. никога досега не са чистили, няма такова нещо като чистене. В америка 3гс-а вече е безплатен при сключване на договор, 4ката е 99$ за 16 глиганбайта, а 4с е на съвсем нормална цена от 1седмична заплата на чистачката. тук 3гс струва една инжинерска заплата, 4 струва инжинерската заплата + коледна премия а 4с ще струва 2 инжинерски заплати. на къде върви наща икономика? вместо да го пуснат на нормални цени и хората да се редят на опашки пред магазините, те ги удрят през, джоба, портфейла и банковата сметка и въвличат в кредити за 1 телефон. Телефон! И тука не е само Епълския скъп, и галаксито е една торба пари и другите от ранка на 4с.

Споко утре Глобул ще обяви цените и на 11 можете спокойно да се запътите към магазин на глобул и да се заробите с кредити за поне 2-3 години напред. Само да ви кажа, че колата ми струва 1600лв със първоначалния ремонт и всичко. Карам я вече година и в сервиз не е влизала. А пък вие дайте толкова пари за телефон. Те за тва космоте карат коли за по 300-400 000 евра, заради робомислещи като нас!
Говорех за Мтел. Казаха ми че ще чистят с промоции до нова година. На мен ми казаха че бройки за фирми няма да има. Mоже би ще има 4s за частни абонати но това си е моя логика :)
P.S. На мен телефона ми се връзва по 24лв/месец. 12евро ми се струва поносима цена и за хора с по-малко от 400000 доход :)
P.P.S "нищо няма да чистят. никога досега не са чистили, няма такова нещо като чистене. В америка 3гс-а вече е безплатен при сключване на договор, 4ката е 99$ за 16 глиганбайта" - това означава да чистиш :)
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

да това е да чистиш, но наш'те не го правят. мтел може и да чистят но при тях заробването е двойно по брутално от на Глобул. Аз 3гс-а си го взех от глобул и ми го отключиха на 4тия месец. и ми излезе 1000+-100лв което до известна степен за тогава си беше пряко сили, поносимо. но сега при цена от 1600лв +24 месеца по 40тина лв вече ми се вижда нереално за телефон. реално 4с трябва да е на сегашната цена на 4 а 4 да стане примерно 400-800лв в зависимост от договора, но нито глобул нито мтел ще го направят
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Те преди седмици извадиха яко масово реклами за бялата 4ка. Как да пуснат 4s след 1 седмица :) Глобул пак ще са първи с по-скъпа оферта, а мтел след тях с малко по-ниски цени.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
ivannikolov83

Единствената "тънка" оферта за iphone която съм видял е офертата 16GB за бизнес абонати - 579лв и договор за две години неограничен интернет по 20,75лв/месец. Цените са без ДДС но ако работите във фирма която е към МТел или имате приятел който може да ви уреди никой няма да ви поиска ДДС-то.
Sovar

Мнение от Sovar »

Не мисля, че М-Тел правят чистка на четворките, защото все пак ще се предлагат още. Едва ли ще се спрат само на 4S.
Най-малкото, четворката ще бъде алтернатива за клиентите, които не могат да си позволят 4S, защото вноската сигурно ще е 50лв. ако го вземеш на лизинг (4S).

Миналата година, когато си взех 3Gs-а от М-Тел, няколко месеца по-късно вече не го предлагаха. Попитах защо и те казаха, че са закупили малко бройки, за да видят как ще тръгнат нещата и че съм бил един от малкото късметлии. Всички 3Gs са били продадени много бързо.

Има и нещо вярно .. от тази година, много хора си взеха четворки, едва ли ще тръгват да ги сменят, особено ако са на лизинг.

Говорих с оператор на *88 и ми казаха, че ако си изплатя телефона, няма значение кога, веднага мога да си взема друг на изплащане, тъйче има някаква вратичка за притежателите на iPhone 4, но трябва да продават и да набият някой друг лев отгоре.
В случая на една мобилна карта може да има 1 лизингов телефон, без значение кога ти изтича договорът, но ти го одължават с две години.

Глобул ще го предлагат адски скъпо, М-Тел ще изкача и ще пусне точно за коледните празници тяхната оферта, пък каквото стане.
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Еми не е точно така. Аз моята четворка си я взех нарочно с този план, с интернета защото исках да имам нет неограничен постоянно. Телефона не съм го взел на изплащане, а си им го платих целия кеш на място. Обаче имам до 2013 договор. Посмъртно тия глупаци няма да ми дадът новия телефон без да трябва да подписвам нов договор с нов номер!
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
Sovar

Мнение от Sovar »

Имах предвид хората, които са си взели на лизинг телефоните. За твоя случай по-добре се обади на *88, но не мисля, че ще можеш, но непречи да провериш.
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Абе при мене пречи :)
Преди година и 3 месеца преподписах за 2 години за да взема онова шибано Галакси С на преференциална цена (което продадох след 4 дни ползване, понеже се оказа пълно разочарование), и все още не мога да си взема тел на преференциална цена с обикновено преподписване (нищо, че остава по-малко от година). Не ми дават дори нокия 3100 да си взема, дори и за 15 години да искам да преподпиша.
Причината за отказа им е: взел съм тел на преференциална цена и трябва да изчакам двете години, за които е преподписан договора да изтекат.

Така че - опичайте си акъла от време ;)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
helikamov

Мнение от helikamov »

2 iNewbie
Обаче имам до 2013 договор. Посмъртно тия глупаци няма да ми дадът новия телефон ...

Според мен драги iNewbie глупаците не са тия дето са ти го продали.
Нищо лично.
iPhone 3GS, ФО, Model MC151BG, F.W. 4.1(8B117), B.B. 05.14.02
ventcislav

Мнение от ventcislav »

iNewbie написа:Те да не пуснат петицата само за нови договори, че ако трябва пак да си сменям номера просто ще живея само за да им направя техния живот черен...
За един стъклен телефон с какви глупости се занимавате. ;)
Аз между 4 и 4S голяма разлика не виждам.
SAMSUNG GALAXY W
Soze

Мнение от Soze »

Ами и аз не виждам за това ми е в шкафа докато излезе джел !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

ventcislav написа:
iNewbie написа:Те да не пуснат петицата само за нови договори, че ако трябва пак да си сменям номера просто ще живея само за да им направя техния живот черен...
Въпроса е изцяло принципен. Нямам никакъв проблем финансов да ида и да си го купя от магазина ФО. Просто зверски много ме дразни, че един умствено изостанал американец може да иде и да си вземе новия модел с доплащане, а аз не мога. И то не за друго, а защото някое маркетингово гуру на мТел е решило, че старите клиенти не заслужават уважение, а търсим само нова клиентска база.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
tribaleo

Мнение от tribaleo »

iNewbie написа:
ventcislav написа:
Въпроса е изцяло принципен. Нямам никакъв проблем финансов да ида и да си го купя от магазина ФО. Просто зверски много ме дразни, че един умствено изостанал американец може да иде и да си вземе новия модел с доплащане, а аз не мога. И то не за друго, а защото някое маркетингово гуру на мТел е решило, че старите клиенти не заслужават уважение, а търсим само нова клиентска база.
просто си правят 57.60лв. отгоре като те карат да вземеш нова карта и ти я пускат на договор за една година на 4.80 а пък айфон плана ти слагат на тази която искаш за 2години..е това им е тъпата маневра за смешни пари...
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Ама нямат цени!
Mr. Bean
Публикувай отговор