iPhone 4[S]

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
zoidss

Re: iPhone 4[S]

Мнение от zoidss »

Екипът на Apple обяви, че ще пусне новия iPhone 4S в още 15 държави от 11 ноември, сред които и България. Все още обаче не е ясно дали някой от българските телекоми ще започне да предлага iPhone 4S в комплект със своя програма от тази дата. Останалите страни са Албания, Армения, Ел Салвадор, Гърция, Гватемала, Хонг Конг, Малта, Черна Гора, Нова Зеландия, Панама, Полша, Португалия, Румъния и Южна Корея.
Клиентите ( с изключение на тези в Албания, Ел Салвадор, Гватемала, Черна Гора и Панама) ще могат да си поръчат предварително iPhone 4S от 4 ноември. Засега няма данни за цената на смартфона в отделните държави.
Екипът на Apple потвърди, че е продал над 4 милиона бройки от iPhone 4S в първата седмица от появата му на пазара. Оттогава моделът е станал достъпен за клиентите от общо 29 държави. От компанията съобщават, че планират да го продават в над 70 държави до края на тази година.
Източник: http://www.gsmreview.bg/news/iphone-4s- ... 1-noemvri/

Edit: Вече новината я има навсякъде
Последно промяна от zoidss на 01 Ное 2011, 18:26, променено общо 1 път.
4S/32GB/White
FW 5.0.1
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

Здравейте днес в технополис в мола на сливница са открили щанд на apple iphone4s го има цената му е 1950 лв, а за мобилните оператори не зная доколкото съм чул през декември.
kreto

Мнение от kreto »

Здравейте,

днес в Engadget писаха, че на 11 Ноември ще е наличен в България.

останалите държави са:

Hong Kong, South Korea, Albania, Armenia, El Salvador, Greece, Guatemala, Malta, Montenegro, New Zealand, Panama, Poland, Portugal, and Romania.
nickydude

iPhone 4s Bulgaria - 11.11.11 :)

Мнение от nickydude »

Beginning Friday, November 11, iPhone 4S will be available in Albania, Armenia, Bulgaria, El Salvador, Greece, Guatemala, Hong Kong, Malta, Montenegro, New Zealand, Panama, Poland, Portugal, Romania and South Korea. iPhone 4S is available today in 29 countries around the world and will be available in more than 70 countries by the end of the year.
Очаквайте цените :)
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

Има го в България в технополис които е в мола на сливница отидете и вижте
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

има и ipad2 mac, iphone4 е 1590 лв мисля
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

Аз го видях с очите си същия е като iphone4 без разлика външно, а за телекомите незная дали ще го предлагат може от 11 ноември
zdravko77612

Re: iPhone 4s Bulgaria - 11.11.11 :)

Мнение от zdravko77612 »

има го в технополис в мола на сливница цена 1950 лв видях там има щанд на apple отидете,за да видите
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

1950 лв. =)) =)) =))
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
tribaleo

Мнение от tribaleo »

insomnia10 написа:
mitku написа:Проблемът (ако го има) обаче НЕ е в Cydia-та... проблемът е в ЗАУ-то (ЗадАпаратното Устройство), на което му липсват знания. B-)
Прост без джейл почти всичко е заключено и много малко неща човек може да прецака. А след джейл (почти) всичко може да се пипа и съответно когато някой (повечето ;) ) не знае какво и защо да прави - се прецаква. :-w

Да бе да...
и какво като разбираш от всичките тия глупости,телефона не може ли да ти се бъгяса???

-помооощ телефона ми гасне
-помооощ телефона ми изгуби обхват
-помооощ нямам gps
-помоощ нещо wi-fi -то ми го няма -губи се
-помооощ бтерията ми пада много бързо
-помоощ след като инсталирах еди кое си прилож. от сидия и телефона си еба майката
-помоощ изчезнаха ми 4 иконки и три монюта е settings
и още хиляди хиляди помощи ... не ми се изброява, представям си колко още има

да,тия неща могат да се оправят,но непрекъснато трябва да си забит в телефона и да поправяш нещо
и да преинсталираш нещо,и да махаш нещо и да заместваш нещо и ..и ...и

Има и джейланти телефони ,аз им викам "късметлийски" ,на които абсолютно нищо не се пипа,работят без отказ,но са малко
аз имах един 3гс jail и 1г нямах никакъв проблем,но въпреки това не съм привърженик на тия фатки

абе какво спориме,всичко зависи от парите
"Късметлийски" ...когато си купих iPhone преди година не знаех абсолютно нищо....и да ти кажа до сега не съм си прецаквал телефона...просто преди да пипа човек трябва да чете...мен първата ми работа беше да прочета подробното ръководство на потребителя от сайта на Apple...след това познати ми казаха за форумите и просто като исках нещо първо прочитах как става...а всичко е повече от елементарно...мен лично много ми допада всичко това с джейла иначе отдавна да ми е писнал телефона....просто проблема на повечето хора е че вместо да направят всичко възможно да се справят с проблема сами чакат на готово някой да им го обясни като на идиоти...
iPhone 5S FW 7.1.2
tribaleo

Мнение от tribaleo »

zdravko77612 написа:Аз го видях с очите си същия е като iphone4 без разлика външно, а за телекомите незная дали ще го предлагат може от 11 ноември
От 11-ти ще се предлага от Globul.
iPhone 5S FW 7.1.2
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

А м тел ще го предлага ли
Sovar

Мнение от Sovar »

И мен ме интересува M-Тел :)
Воден_дух

Мнение от Воден_дух »

Айде сега форумните търгаши или да свалят цените до нормални граници, или да си заврат натрупаните запаси от телефона в алчните задници!
11.11.11 г. - черен ден за форумните търгаши :))
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Е, голям праз... пак от Англия ще е по-евтино. Все пак там излиза под 1200лв. с всичко (доставка и т.н.), а може да си добави човек и 2 годишна Apple Care, което може и да не е налично тук (надявам се да не изляза "лош пророк" ;) ) и пак ще излезе около 1300 лв. А не е никакъв проблем човек да си купи от там, пък макар и да е с около 2 седмици чакане на доставката и да не може да го "пипне" преди покупката. Глобен и Ментел едва ли ще го пуснат много под 1500 лв. за отключен (ако имат отключени изобщо) и то без Apple Care, а на близинг/духинг сигурно пак ще излиза близо 2000лв. А за форумните търгаши - лошо няма, някой насила кара ли ви да купувате? И аз много се бях замислил да вкарам някоя и друга бройка и да ги пусна за около 1350 лв. без Apple Care или 1500 лв. с включен Apple Care... и пак щях да съм с най-добра цена на фона на останалите, но реших, че е безсмислено да се занимавам... но пък хората се занимават, лошо няма. Щом народът го е страх да пазарува онлайн - ще си "сърба попарата". :-w
Последно промяна от mitku на 02 Ное 2011, 10:45, променено общо 1 път.

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
tkulev

Мнение от tkulev »

mitku написа:Е, голям праз... пак от Англия ще е по-евтино. Все пак там излиза под 1200лв. с всичко (доставка и т.н.), а може да си добави човек и 2 годишна Apple Care, което може и да не е налично тук (надявам се да не изляза "лош пророк") ;) и пак ще излезе около 1300 лв. А не е никакъв проблем човек да си купи от там, пък макар и да е с около 2 седмици чакане на доставката и да не може да го "пипне" преди покупката. Глобен и Ментел едва ли ще го пуснат много под 1500 лв. за отключен (ако имат отключени изобщо) и то без Apple Care, а на близинг/духинг сигурно пак ще излиза близо 2000лв. А за форумните търгаши - лошо няма, някой насила кара ли ви да купувате? И аз много се бях замислил да вкарам някоя и друга бройка и да ги пусна за около 1350 лв. без Apple Care или 1500 лв. с включен Apple Care... и пак щях да съм с най-добра цена на фона на останалите, но реших, че е безсмислено да се занимавам... но пък хората се занимават, лошо няма. :-w
Глупости ... на лизинг за 2 години iPhone 4 на глобул излиза по-малко от 800 (с някаква програма). В това число не включвам таксата, защото аз така или иначе си я плащам.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Е, да... но аз пък включвам таксата. Защото например аз пък НЕ я плащам (имам служебен телефон и дори и да взема телефон на духинг, картата от него ще ми е ненужна/излишна), а доста хора са на предплатени карти и също доста хора са на доста по-нисък тарифен план и вместо да дават по 40-50 лв. за висок план. Без да броим и фактът, че повечето хора НЕ искат да си сменят телефона и да се занимават с местене на номера, прекъсване на други договори, разкарване по мобилни оператори и т.н. булшит. Така че - щом се плаща, значи се смята, а кой как го ползва си е отделен въпрос. ;)
Но си прав, че все пак в тази цена са включени и определени услуги... които си струват пари. :)

Sovar

Мнение от Sovar »

mitku написа:Е, да... но аз пък включвам таксата. Защото например аз пък НЕ я плащам (имам служебен телефон и дори и да взема телефон на духинг, картата от него ще ми е ненужна/излишна), а доста хора са на предплатени карти и също доста хора са на доста по-нисък тарифен план и вместо да дават по 40-50 лв. за висок план. Без да броим и фактът, че повечето хора НЕ искат да си сменят телефона и да се занимават с местене на номера, прекъсване на други договори, разкарване по мобилни оператори и т.н. булшит. Така че - щом се плаща, значи се смята, а кой как го ползва си е отделен въпрос. ;)
Но си прав, че все пак в тази цена са включени и определени услуги... които си струват пари. :)
Можеш и с нисък абонамент да си го вземеш, но вноската за телефона е повече.

Аз си взех от тях 3Gs на "духинг", както казваш ти, и ми излиза 700лв телефонът.
Месечният ми абонамент е 25лв. и получавам това, което искам.

Като излезне 4S в Ментел и не е много скъп, продавам 3Gs-а, доизплащам си го и взимам 4S, ако е много скъп ще си взема 4-ката.
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Той да излезе в Ментел пък... другото ясно. :) Ако някой от вас добри хора има информация..., то нека я сподели с нас, благодаря.
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

По скоро Глобул ще го пуснат на 11.11 2011г. :)) :)) :))
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Sovar

Мнение от Sovar »

Не мисля, че след 9 дена ще е наличен в БГ операторите ...
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Дай Боже да е вярно това, което пише. :) А операторите защо мълчат, не знам...
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Воден_дух

Мнение от Воден_дух »

Sovar написа:Не мисля, че след 9 дена ще е наличен в БГ операторите ...
Какво значение има ти какво мислиш - от 11.11.11 г. Айфон 4С - официално в България от "Глобул", скоро след това - и от "М-тел".
11.11.11 г. - черен ден за форумните търгаши :)
Публикувай отговор