Аз също съм с мтелски и всичко ми е по дефаул в това меню, което ти описах и нищо не въвеждам. Единствената разлика е, че съм с план, който е с интернет. Не знам при теб как е, но при мен е 1:1 с това, което ти написах приятелю, дано се реши въпроса и при теб.panteleimonov написа:snooper знам аз как се пуска хотспот-а просто идеята е че при мен го няма на мтел съмвъвеждам си аз настройките които бяха преди но на 4.3.3 се въвеждаха още един път в тетърд сега туй меню тетърд го няма и проблема е че не ми излиза и хот спот-а
iOS 6
- snooperchi
Re: iOS 5
- panteleimonov
пфф писах на мтел говорех с оператора не можем да ви помогнем явно е от операционната система бла бла .. явно ще е без него
както и да е 

Точно от операционната система ще да е
При мен си го има.......Със джейл или без там си е.Нека някой друг който е качил къстъм да сподели при него как е ????

- panteleimonov
ако някой не ми даде друг отговор туй ще си мисля не може останалите да го имате и както казвап фз или фо да е там пък при мен да го няма сигурно съм специаленgogi71 написа:Точно от операционната система ще да е![]()
![]()
При мен си го има.......Със джейл или без там си е.Нека някой друг който е качил къстъм да сподели при него как е ????

- panteleimonov
аз ти вярвам че го имаш
но пак ти казвам не може ей така да изчезне пак казвам с фз съм и преди като си пуснах на 4.3.3 имаше и едни настройки за тетърд и след като ги пишех се появяваше не споря че го няма то се вижда,но някой с фз казват че им се появява по телефоните както и да е ще се спасявам 

Ако не ти е пусната датата няма как да излезнеpanteleimonov написа:snooper знам аз как се пуска хотспот-а просто идеята е че при мен го няма на мтел съмвъвеждам си аз настройките които бяха преди но на 4.3.3 се въвеждаха още един път в тетърд сега туй меню тетърд го няма и проблема е че не ми излиза и хот спот-а

iPhone 5S FW 7.1.2
Аз също го имах този проблем с Personal hotspot.
От Cydia инсталираш TetherMe от репото на xsellize
и след това personal hotspot ще ти се появи в Settings-General-Network
отдолу даваш му ON после го спираш и ще ти се появи
Направо в Settings.Това ми помогна на мен.
От Cydia инсталираш TetherMe от репото на xsellize
и след това personal hotspot ще ти се появи в Settings-General-Network
отдолу даваш му ON после го спираш и ще ти се появи
Направо в Settings.Това ми помогна на мен.
Последно промяна от viarat1 на 27 Окт 2011, 09:23, променено общо 2 пъти.
Аз също имам този прблем.До сега два пъти съм ресторвал и джейллвал.Нито на чисто,нито след джейлла имам персонал хот спот:(
С ФО 4-ка съм към вива.ом
Да преди на 4.3.3 като си пуснех отначало дата и се появи и хот спота,а сега няма такава игра!!!
С ФО 4-ка съм към вива.ом
Да преди на 4.3.3 като си пуснех отначало дата и се появи и хот спота,а сега няма такава игра!!!
Сега опитах с това TetherMe от Сидиа и се появи,но нямам опция"On" а само се върти кръгчето и не се появява нищо:(
аз като опитам да го сложа и ей тая смотана грешка излиза -

Най-после се получи...след като сложих TetherMe от Сидиа и после пробвах с рестарт,пуснах телефона с редсноу защото съм тетред и вече имам работещ хотспот:)!!!
аз мойто как да си го оправя 

От репото на xsellize ли слагаш TetherMe?При мен се инстална от раз...

да 

-
и аз иамм същият проблем. имам iphone4 отключен към всичко и всички. с ios5 съм вече и го нямам. не ми се иска да го хаквам пак, а мой приятел има същият модел и версия на системата и го има гада?! незнам какво да направя. няма решение в apple store или поне немога ад намеря. моля за някакво адекватно решение.
Apple iPhone 8GB
Здравко пробвай да свалиш TetherMe от repo.insanelyi.com
Има го и там.
Има го и там.
пробвах да го сваля от три репотаviarat1 написа:Здравко пробвай да свалиш TetherMe от repo.insanelyi.com
Има го и там.

Нека и аз да дам един съвет.
Не слагайте нищо,просто влезте в cellular data и въведете настройките за интернет на съответния оператор,като по надолу има Тетър графа там повтаряте същите настройки и Хотспот ще ви излезе или под Еърплейн мод или в настройките на нета.
Знам това от горчив опит.
Не слагайте нищо,просто влезте в cellular data и въведете настройките за интернет на съответния оператор,като по надолу има Тетър графа там повтаряте същите настройки и Хотспот ще ви излезе или под Еърплейн мод или в настройките на нета.
аз лично не намирам такава грава -sinbad0 написа:Нека и аз да дам един съвет.
Незнам може да е от иос5'та нещо,при мен си имам между MMS и RESET SETTINGS графа internet tethering
На 4.3.3 съм и преди време се борих с на жена ми с 4'ката като инсталирах гореспоменатите програми,а на моя само си въведох Globul навсякъде и ми се появи Хотспот.
На 4.3.3 съм и преди време се борих с на жена ми с 4'ката като инсталирах гореспоменатите програми,а на моя само си въведох Globul навсякъде и ми се появи Хотспот.
сложих си iOS5 и ми отхвърли турбо сим картата, имали решение на проблема ...
Запази ли си бейсбенда
да всичко е по старо му и много добре, контакти, снимки са запазени само апликациите изтрити ... и не иска да ми приеме турбо сим