Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
аз имам въпрос ползва сега айфона с мтел и ми изчезна хотспот-а.Преди пак го нямах но можех да го оправя като си въвеждах селулат и тетърд с едни и същи данни и се появяваше но сега го няма менюто тетърд и какво правим?четах че са давали ресет сеттингс и прочие нищо не се получава няккави идеи имате ли?! някой колеги който са с фабрично заключени отново и качили на 5-цата го имат хотспот-а с опертора на когото са тук...
p.s. От сайта на мтел подръжката казаха че проблема не е единичен забелязва се такъв проблем с хот спот-а на телефона който е с мтел да знае.
Последно промяна от panteleimonov на 14 Окт 2011, 22:04, променено общо 1 път.
За тези, които са с 3GS и чакат ultrasn0w вече я има. Просто ресторнете с къстъм, които е хактивиран и със запазване на ББ.
П.П. За хората с 06.15.00 ББ при настройването на Iphone 3GS, когато ви пита дали искате да включите Location Services, ще му дадете DISABLE. И след това като направите всичко и с ultrasn0w влизате в настройките и си ги пускате.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
На мен ми стана нещо - като цъкна на някое приложение ми го включва на миниатюрно екранче в горния ляв ъгъл??? Помоооощ.. нищо не съм му правил..... просто се събудих.. влязах в phone.app и ми излезе така.. на всички други приложения е същото.... няколко пъти го рестартирах с хард и софт и пак не става... а не искам да го ресторвам наново защото съм му сложил всичко... НЯКАКВИ ИДЕИ
ОПРАВИХ СИ ГО... от айтюнс дадох на рестор от бакъп.. после наново с редсноу и след това бути-то после с ireb и след това пак с redsnow -
интересното е че като го запалих .. ми зареди без да се налага да пускам redsnow
Здравейте ,надявам се да можете да ми помогнете:)сложих си новата иос5 на ипхоне 4, при инсталацията всичко нина ок(инсталацията е напрвих чрез задържане на Шифт:) като изтеглих иос от Lian),проблема е че всичко си действа нормално само дето немога да разбера защо ми пада така драстично батерията?и като влзяза в снимки ми изписва ,че телефона е заключен а само го отключил с Пин код(можеби става въпрос за друг вид отключване).Четох по назад в форума,че и друг колега има такъф проблем,но сега немога да намеря къде точно го четох и какав е начина да го оправя?Друг въпрос от къде мога да дръпна на ново ИОС 5 и да я кача на ново може нещо да се е объркало?:)Извинявам се ако задавам тъпи въпроси,но сенадявам че именно за това са форумите и дискусиите а не само да тропаш хората който не знаят и да ги нареждаш.Благодаря предварително.
Да ви попитам на вас в Safari тръгват ли ви клиповете от youtube. Преди си работиха, а сега се чува само звука и има черен екран. Това на ipad 32 gb wifi iOS5. Къде мога да репортвам за бъгове?
PS: проблем имам и с последната версия на Sygic Europe GPS навигацията. Закупена е от AppStore, и не ми приема потребителя и паролата и не мога да си възстановя in-app purchases. В същото време имам и Sygic Eastern Europe пак оригинален и при него го няма този проблем. Навигациите са качени на iPhone 4 а не на iPad-a
MacBook Air 13" Mid 2011 / OS X El Capitan 10.11.6 + Win 10 Pro @ Parallels 10
iPad mini 64GB Wi-Fi White / iOS 9.3.4
iPhone 6S Plus 128GB Space Gray / iOS 9.3.4
iPod Touch 3G 32GB / iOS 5.1.1
Apple TV 3rd Gen @ Software Version 7.0
Apple Airport Time Capsule 2TB A1409
4ка е понеже чертата за антената на левия кант на 4S e над бутона за flight mode (който пък е смъкнат малко по-надолу и се пада по-близо до бутоните за регулиране на звука).
На първия клип има лаг, понеже е правен преди да бъде фикснат някакъв бъг с GPU-то.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Сваляш си къстъм активиран, ако ти трябва. Влизаш в TinyUmbrella избираш си телефона, даваш Start TSS Server, отиваш в iTunes избираш си сваления къстъм и ресторваш.
Телефона задължително да е в PWN DFU mode с redsn0w или sn0wbreeze
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
coolboy написа:На вас колко ви е паметта след ъпдейт до iOS 5? Моята е 13.5GB, а телефона е iPhone 4 16GB.
и моята е толкова, даже искам да споделя че когато си сложих 5цата и инсталирах там поне 25 програми имаше и имейл и настройки си сложих - icloud ми направи бекъп.И после си ресторнах наново (с никола) и като дадох на рестор от icloud всичко ми се добави от самосебе си (бекъпа беше само 50мб) а всички програми и нещата вътре с настройките, мейла, календар си ми се вкара в тела така че- БРАВО НА APPLE ЗА ТОВА ЧЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ ТОЯ ICLOUD
някой да знае приложение за съхранение на данни, които само аз мога да си ги гледам - смисъл не да могат да ги гледат и други хора както при онова приложение с 50 гб???
Здравейte,
Извинявам се предварително, че ви безпокоя, но търся нечие компетентно мнение и съвет!
Имам следния проблем. Притежавам iphone 4g 16gb с версия 5.0(9А334)с настоящ ios5, модем fw 04.11.08. jailbreaknat tethered. Преди да направя updatе бях с версия 4.3.3 на fw 04.10.01. и ползвах Gevey Sim. Направих запазване на SHSH с Tiny Umbrella v.5.00.12 с призумцията да разгледам новата версия ios 5 и да downgrade-вам по-късно на fw 4.3.5. Това уви не се оказа добра идея в последствие. В опцията на General: All Saved SHSH's ми се появиха SHSH za 4.3.3 i 4.3.5 и бях спокоен, че мога да downgrade-вам на по-късен етап, но опцията Start TSS Server не ми е активна и не знам какво да направя. Проверих в Cydia и ми показва като я стартна SHSH 4.3.3 i 4.3.5. Въпроса ми е следния: имам ли шанс да си downgrade-вам телефона на fw 4.3.3 или fw 4.3.5 или е търде късно вече? И ще мога ли да си unlock-на телефона с Gevey Sim картата си отново?
Благодаря ви предварително за отделеното време и съдействие!
TinyUmbrella махаш отметките на Set hosts to Cydia on Exit и Request SHSH from Cydia, след което излизаш от нея и си правиш рестора към 4.3.5.Ако не стане триеш TinyUmbrella и триеш хостс файла и.След което триеш редовете от хостс файла #74.208.10.249 gs.apple.com,#127.0.0.1 gs.apple.com и наново .Apple още разписват 4.3.5 а това ще рече че ВВ ще стане 04.10.01.