iOS 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Re: iOS 5

Мнение от lambreto »

smokingjo написа:Шок и ужас.... :-t
Първо - не виждам да мога да снимам при локнат телефон сиреч при слайда за отключване на телефона от слийп няма нищо. Не мога да го накарам да снима както беше разтръбено с бутоните за силата на звука.
Натисни 2 пъти Home бутона за да ти се появи иконата за камерата.
korowin

Мнение от korowin »

За тези с проблем при ъпдейта, както съм и аз с 3200 грешка, ето и инфото, което намерих:

http://thenextweb.com/apple/2011/10/12/ ... te-issues/

Аз лично пробвах всякакви варианти. Рестарт на PC-то, на ITunes, fireawall нямам попринцип, махнах антивирусната - все едно.
За тези, които не са добре с английския. С няколко думи проблемът не е във вашия компютър. Сърварите на Apple са претоварени с рекуести за ъпдейт. При един от етапите ITunes проверява устройството с техните сървари, подадената заявка се отказва поради претоварването, което се случва с кажи речи половината от заявките, след което на практика излиза и съобщението за грешка. Решението е или опитваме докато не стане или го правим по-късно.
Успех на упоритите като мен :-)
BulgarianSS
Обратна връзка:

Мнение от BulgarianSS »

rasim написа:грешка 3004 , никой ли не може да ми помогне ?
Това казват от Apple :
Error 3004: If the steps listed in Error 3000-3999 do not resolve the issue, and you are using a Mac, you may be able to resolve an error 3004 by quitting iTunes and using the following command at the command line: dscacheutil -flushcache
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Някой видя ли новия facebook ? (на iphone)
Teamwork makes the dream work!
Sovar

Мнение от Sovar »

kike09 написа:Някой видя ли новия facebook ? (на iphone)
Да, много е як.

С новия iOS5 памета на телефона направо се изпарява.

от 8GB 6.2GB се виждат, а 5,9 използвам реално, баси шита ...
rasim

Мнение от rasim »

айди де някой няма ли да ми ги каже тези грешки 3014 и 3004 или едното или другото ми се показват , няма ли кой да ми помогне ?
victor11

Мнение от victor11 »

Означават, че е претоварен сървъра на Епъл - по-горе беше споменато. Чакаш и опитваш отново, или оставяш за утре.
smokingjo

Мнение от smokingjo »

Ахааааа загрях най-накрая : за снимането дабъл клук на хоум бутона и съм пушка. За нотификейшън центъра трее от най-горната част на екрана на дръпна леко надолу. Екстра. Уф и докато намеря нотификейшън центъра в настройките ... мамата си джейс... нещо издишам днеска (:~ I-)
iphone 4 M-tel ФЗ 4.3.3
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Поредните 2-3 страници да пишете за едно и също нещо - в случая грешките, които получавате.
До утре сутрин всичко ще се е успокоило и ще можете да си ъпдейтнете устройството.
Аз моето като по чудо успях да го обновя без засечки (може би защото го пуснах 2 минути след като бе пуснат ъпдейта) :)
Все пак никой не ви е стиснал за гушите да си обновите устройствата непременно след пускането на ios5. Няма да има експлоадиращи айфони в знак на протест, така че може да спите спокойно (минава полунощ) ;)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
nullcx
Обратна връзка:

Мнение от nullcx »

Да споделя, успях да подкарам iOS 5, а благодарение на това -> https://sites.google.com/a/iphone-dev.c ... edirects=0 имам и Cydia на iPhone-a. Никога не съм ползвал tethered jailbreak, но предполагам е някакво начало....За тези който биха се пристрашили да пробват redsn0w:

1) Давате на Extras -> задавате full path до iOS 5.0.ipsw

2) Възможно е да се наложи да направите "Just boot" 2 пъти (при мен 1-вия път за boot ми изкарa Cydia с бяла икона, което предполагам знаете какво означава)

Това е което мога да дам като "experience" с новия iOS 5.0 + JB (tethred) / чрез redsn0w 0.99 beta 4 /

Надявам се съм бил полезен
iPhone 4 16GB (Black) Factory Unlocked, iOS 5.0, JB | MacBook Pro 13.3'' Mid 2009, Mac OS X 10.7 Lion | Samsung Galaxy S I-9000 8GB, Gingerbread 2.3.4 [Darky Mod v 10.3]
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Ако отметнете опцията за wi-fi синхронизиране с itunes (от itunes, а не от телефона) ще ви изчезнат още около 500МВ :)
jrk

Мнение от jrk »

http://www.youtube.com/watch?v=nnsv5wZGUww за тези, който не са гледали евънта
Sovar

Мнение от Sovar »

angelovarna написа:Ако отметнете опцията за wi-fi синхронизиране с itunes (от itunes, а не от телефона) ще ви изчезнат още около 500МВ :)
Защо?
teopool

Мнение от teopool »

Имам проблем с Error 3194!!! Изтрих последния ред от хост файла, но пак дава грешка! Някакви съвети?
Be a yardstick of quality. Some people aren't used to an environment where excellence is expected.
- Steve Jobs
Sovar

Мнение от Sovar »

Легни да поспиш и утре ще стане (тоест днес, но по-късно).
Аватар
inetsov

Мнение от inetsov »

Аз съм с ГМ версията и сега ми дава като цъкна, да провери за ъпдейт, ми дава, че съм с последната версия. Не би ли трябвало да засича, че има официална версия след ГМ и да ми даде да ъпдейтна Б
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

inetsov написа:Аз съм с ГМ версията и сега ми дава като цъкна, да провери за ъпдейт, ми дава, че съм с последната версия. Не би ли трябвало да засича, че има официална версия след ГМ и да ми даде да ъпдейтна Б
изтегли си я от тук и ресторни с shift през itunes - http://www.getios.com/
Defender

Мнение от Defender »

След като при мен мина по вода updata снощи поразгледах ios5 по-внимателно и забелязвам, че някои опции представени във презентацията на Apple ми ги няма.
1. В Mail липсват благинките при писане и форматиране. Това само за ipad ли е предназначено?
2. Imessage гледам, че няма. Имам доста приятели с iphone и бих предпочел да си пиша с тях именно през тази услуга.
3. В Safari опциите, които бяха представени при мен не са активни или просто не съм открил как се прави.

Ако някой има идея какво се прави, моля за съвет. Благодаря
mikeportnoy

Мнение от mikeportnoy »

Какъв става бейсбенда на 3GS с iOS 5?
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

На 4ката става 4.11 за 3GS не знам.
Между другото, ако искате да си ползвате синхронизацията на снимките от iPhoto през iCloud, след ъпдейта на Mac OS X Lion дo 10.7.2 - пуснете пак "Software Update" за да ви покаже и ъпдейта за iPhoto (и той тежи близо 400МВ).
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Defender написа:След като при мен мина по вода updata снощи поразгледах ios5 по-внимателно и забелязвам, че някои опции представени във презентацията на Apple ми ги няма.
1. В Mail липсват благинките при писане и форматиране. Това само за ipad ли е предназначено?
2. Imessage гледам, че няма. Имам доста приятели с iphone и бих предпочел да си пиша с тях именно през тази услуга.
3. В Safari опциите, които бяха представени при мен не са активни или просто не съм открил как се прави.

Ако някой има идея какво се прави, моля за съвет. Благодаря
Всичко си го има. И на сафари благините и за писане на мейл ;) Иначе колко приятели имаш с iOS 5 които даполучат подобно съобщение :) iMessage е на практика SMS апа. Мисля, че скоро ще ни се отворят опциите като се понаъпдейтнат хората от контакт листите ни.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
sharksfin

Мнение от sharksfin »

Аз тази сутрин инсталирах ИОС 5, ресторнах телефона и всичко вървеШЕ прекалено безпроблемно. Като включих телефона (купуван от БГ оператор) и си вкарах пин кода, ми изписа No service. Прекъснах процеса на подкарване, защото не ме допусна в домашната ми wi-fi мрежа. Сега съм го запратил към сервиз на епъл, че да не го огрухам съвсем :/
Аватар
Jupiter
Обратна връзка:

Мнение от Jupiter »

И какво излиза в крайна сметка, че това е най-бъгавият ъпдейт досега ...
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Graywolf

Мнение от Graywolf »

Аз цяла сутрин не мога да си ъпдеитна телефона само грешки, грешки и пак грешки с последната версия съм на itunes и пак не става много бъгава работа.Сега си изтрих целия itunes и ще пробвам пак дано стане (~~)
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

И на мен ми даваше, че няма обхват заради ПИН-а, но продължих с процеса. Телефона се рестартира и си намери обхвата и всичко продължи.
Покрай тези джейлове съвсем сте психясали :)

Ако мислите, че е бъгав ъпдейта за това, че не можете да си направите джейл или пробвате да ъпдейтнете телефона в най-натовареното време (точно след пускането на ъпдейта)...едва ли проблема ще е от Apple ;)
Публикувай отговор